Friday, February 9, 2018

Απλά μαθήματα επαναστατικής πάλης για τους Έλληνες


Ποτέ μα ποτέ δεν ακολουθούμε πολιτικώς τους ρωμιούς. Αποτελεί έγκλημα καθοσιώσεως η πολιτική αφομοίωση.

Βασικό μας μέλημα η απόκτηση της πολιτικής και πολιτισμικής ηγεμονίας του Αγώνος. Στο πεδίο των αξιών, ο ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών, πρέπει να αναπαράγει το δικό μας αξιακό σύστημα με το οποίο πρέπει να εμποτίσουμε τα λαϊκά στρώματα.

Διοργανώνουμε συλλαλητήρια με αντικαθεστωτικά και ανατρεπτικά συνθήματα.

Αν δεν τα διοργανώνουμε εμείς, διαχωριζόμαστε πλήρως από το υπόλοιπο πλήθος.

Αν διαπιστώσουμε ότι αποσκοπούν στην απλή εκτόνωση του κόσμου, στην απολίτικη στάση, στην παθητική αποδοχή του κατοχικού καθεστώτος, και στην αγιοποίηση προδοτών, προσπαθούμε είτε να διοργανώσουμε αντισυγκεντρώσεις, είτε να τα διαλύσουμε.

Αν γίνουν έστω και μερικώς αποδεκτές οι θέσεις μας σε συλλαλητήρια που δεν έχουμε οργανώσει εμείς, προτρέπουμε τον κόσμο στην κλιμάκωση της πολιτικής συγκρούσεως, με την διοργάνωση μαζικής πολιτικής απεργίας διαρκείας προς ανατροπή του καθεστώτος.

Επιμένουμε στην μετατροπή των συλλαλητηρίων σε μόνιμες λαϊκές συνελεύσεις με χαρακτηριστικά δυαδικής εξουσίας, ήτοι εκκλησίες του δήμου με εκτελεστική, δικαστική, και νομοθετική εξουσία, σε μετωπική σύγκρουση με την κατοχική εκτελεστική, δικαστική, και νομοθετική εξουσία.

Κλιμακώνουμε διαρκώς την σύγκρουση, επιβάλλοντας το κύριο επαναστατικό μας σύνθημα: σύγκληση Συντακτικής Εθνοσυνελεύσεως επαναστατικώ δικαίω, και άμεση συγκρότηση Προσωρινής Επαναστατικής Κυβερνήσεως.

Πρέπει να εμποτίσουμε τον Λαό με επαναστατικά συνθήματα σε πλήρη αντίθεση με τους τυχάρπαστους "συγκεντρωσιάρχες" των συλλαλητηρίων για την Μακεδονία, που μοναδικό σκοπό έχουν να εγκλωβίσουν τον Λαό σε άνευρες συγκεντρώσεις, χωρίς πολιτικό και επαναστατικό περιεχόμενο.

No comments:

Post a Comment