Monday, February 5, 2018

Όσοι Έλληνες(;) ταυτίστηκαν πολιτικώς με τους ρωμιούς στο συλλαλητήριο, χρεώνονται τα μισελληνικά κηρύγματα των ρασοφόρων



Όσοι Έλληνες(;) στο θρήσκευμα αποτίμησαν το χθεσινό συλλαλητήριο ως επιτυχημένο, όχι μόνον χρεώνονται τις ανοησίες που εκστόμιζαν οι ρασοφόροι και οι ρωμιοί από το βήμα της εξέδρας, αλλά παρέχουν το δικαίωμα σε τρίτους να θεωρήσουν ότι ασπάζονται πλήρως αυτές τις απόψεις.

Η πολιτική τους αφομοίωση στην πολιτική γραμμή των ρασοφόρων, ήταν καταλυτική. Από εδώ και πέρα δεν θα μπορούν να πείσουν κανέναν ότι διαχωρίζονται από τους ρωμιούς.

Εκτός και αν νομίζουν κάποιοι κουτοπόνηροι Έλληνες(;) στο θρήσκευμα ότι αρκεί να αναπέμπεις ύμνους προς τους Πατρώους Θεούς, αλλά σε όλα τα άλλα(χριστιανική σημαία, πολιτική συμπεριφορά, αξιακό σύστημα, κλπ) μπορείς άνετα να ταυτίζεσαι με τους ρωμιούς. Και συγχρόνως να έχεις το θράσος να αυτοαποκαλείσαι Έλλην.

Απ' ό,τι φαίνεται για ωρισμένους κουτοπόνηρους του "χώρου" οι ύμνοι της Ελληνικής Θρησκείας είναι κάτι αντίστοιχο με την κολυμβήθρα και την άφεση αμαρτιών των χριστιανών. Διαπράττεις ένα σωρό εγκλήματα εις βάρος του Ελληνισμού, και μετά λές έναν ύμνο προς τους Πατρώους Θεούς, και όλα είναι μέλι-γάλα.

Από την στιγμή που δεν κατεδίκασαν με αποτροπιασμό, και δεν απεκήρυξαν δημοσίως τα μισελληνικά κηρύγματα που ακούστηκαν εχθές από τους ρασοφόρους, σημαίνει ότι τα υιοθετούν πλήρως.

Το μόνο που κατάφεραν ήταν να αποδείξουν ότι μόνον επιφανειακώς έχουν αλλάξει απόψεις. Στο βάθος της ψυχής των παραμένουν ρωμιοί.

Εδώ και δεκαετίες αρκετοί εξ αυτών εφοβούντο, "μήπως μας πούν ακραίους, μήπως μας πούν φασίστες, μήπως μας πούν σατανιστές", κλπ. Απ' ό,τι φαίνεται δεν έχουν κανέναν πρόβλημα αν τους αποκαλούν χριστιανούς και ρωμιούς, διότι αυτό είναι στην ουσία.

Τόσα χρόνια στο κίνημα της Ελληνικής Θρησκείας και δεν έμαθαν ακόμη την άλφα-βήτα της πολιτικής. Άλλο η χριστιανική πατρίδα και άλλο η Ελληνική Πατρίδα. Άλλο το χριστιανικό κράτος και άλλο το Ελληνικό Κράτος. Άλλο τα χριστιανικά έθνη, και άλλο το Ελληνικό Έθνος.

Αφού δεν είχαν πρόβλημα με τα αίσχη του χθεσινού συλλαλητηρίου, σημαίνει ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα και με τα εγκλήματα που διέπραξε η βυζαντινή αυτοκρατορία εις βάρος των Ελλήνων. Ό,τι και να λένε από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να τους πιστέψουμε. Actions speak louder than words.

Δεν θέλουν να υπερασπιστούν την Ελλάδα από τον χριστιανικό κίνδυνο, και θα υπερασπιστούν την Ελλάδα από τον ισλαμικό κίνδυνο; Δεν θέλουν να υπερασπιστούν την Μακεδονία από τους ρωμιούς, και θα την υπερασπιστούν από τους Σκοπιανούς;

No comments:

Post a Comment