Wednesday, March 27, 2013

Ανακοίνωση ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. για την διαδήλωση της 31ης Μαρτίου στο Σύνταγμα



Οδηγίες για την διαδήλωση της 31ης Μαρτίου στο Σύνταγμα


Στην συγκέντρωση της 31ης Μαρτίου στο Σύνταγμα, οι συγκεντρωμένοι να αναφωνούν ταυτόχρονα: «ΕΞΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ».

Βασικά αιτήματα της διαδηλώσεως: εφαρμογή Σεισάχθειας κατά το πρότυπο του Σόλωνος, έξοδος από το ευρώ, επαναφορά του εθνικού μας νομίσματος, ανατροπή της κατοχικής κυβερνήσεως, Επαναστατική Συντακτική Εθνοσυνέλευση.

Οι διαδηλωτές πρέπει να φέρουν αντιασφυξιογόνες μάσκες για να αντιμετωπίσουν τον χημικό πόλεμο των πραιτωριανών. Επίσης πρέπει να είναι έτοιμοι για σύγκρουση με την κατοχική κυβέρνηση.

Όσοι αστυνομικοί προσπαθήσουν να σταματήσουν την πορεία ή να διαλύσουν τους συγκεντρωμενους απωθώντας και στριμώχνοντάς τους, θα πρέπει να συλλαμβάνωνται ένας-ένας από το πλήθος με την μέθοδο της ανθρώπινης αλυσίδας, δηλαδή μία οριζόντια ανθρώπινη αλυσίδα η οποία θα προστατεύεται από το πλήθος να τραβάει έναν-έναν τους επιτιθέμενους αστυνομικούς, προστάτες της Τρόικας, στο κέντρο του πλήθους όπου θα τους ακινητοποιούν χωρίς να τους προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

Εκτός και αν διαπιστωθεί ότι πρόκειται για αλλοδαπούς αστυνομικούς-μισθοφόρους.

Τα βαν των αστυνομικών δυνάμεων θα πρέπει να ανατραπούν με την συντονισμενη δυναμη 20-25 ανδρών.

Εάν οι αστυνομικές δυνάμεις καταφέρουν να διαλύσουν την συγκέντρωση, οι διαδηλωτές θα πρέπει να συγκεντρωθούν ΕΝΤΟΣ των διαπλεκομένων καναλιών και να αναλάβουν την διαχείρισή τους. Κάθε μονάδα που αποτελεί το πλήθος να συγκεντρωθεί και να εισβάλλει στο κανάλι που ευρίσκεται εγγύτερα στην οικία του.

Γραφείο Τύπου

Ιεράς Εθνικο-Απελευθερωτικής Κοινωνικής Συμμαχίας

3 comments:

  1. προτωγωνη πρακτική
    η επαναστατική μαζα ωφείλει να οργανώσει τμήματα της για να εγκλωβίζει επιτυγχάνοντας τακτικό πλεονεκτημα εγκλωβισμού των πραιτωριανών. Απαιτείται προτοιμασία.

    ReplyDelete
  2. τους ακινητοποιημένους αστυνομικούς τι θα τους κάνουμε; Τους κρατάμε στο οδόστρωμα μέχρι την λήξη των εργασιών της συνελεύσεως;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κάθε μονάδα που αποτελεί το πλήθος και διαθέτει λεβητοστάσιο στην οικία του, αναλαμβάνει να τους κλειδώσει εκεί μέχρι νεωτέρας.

      Delete