Sunday, March 17, 2013

Τυπώστε τώρα Κυπριακές λίρες. Εγκαταλείψτε το εθνοκτόνο ευρώ



Μην διαπράξουν το λάθος κάποιοι Κύπριοι να πιστέψουν τον προδότη Αναστασιάδη και την ληστοσυμμορία του ευρώ ότι τάχα πρόκειται για έκτακτη και εφάπαξ δήμευση τραπεζικών καταθέσεων. 

Το κλίμα στις Βρυξέλλες είναι κατά της Κύπρου. Την μισούν για το ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς που παρείχε στους επενδυτές, και θέλουν να την αφανίσουν ως χρηματοοικονομικό κέντρο. 

Δεν επιτρέπεται να πέσουν στην παγίδα Σόιμπλε οι Κύπριοι ότι τάχα ο Γερμανός υπουργός οικονομικών αδιαφορεί για το αν θα βγει η Κύπρος από το ευρώ. Καθόλου δεν αδιαφορεί. Τρέμει μήπως βγεί κάποια χώρα του Νότου από το ευρώ. Διότι τότε διαλύεται ο μηχανισμός εκβιασμών που διαθέτει στα χέρια του ο υπουργός του 4ου Ράιχ. 

Αν οι Κύπριοι αποδεκτούν τον εκβιασμό, τότε μέσα σε λίγες εβδομάδες θα επέλθει και άλλη δήμευση καταθέσεων, μέχρι το 40% του αρχικού κεφαλαίου, όπως συμφώνησε ο δωσίλογος Αναστασιάδης στο Eurogroup. 

Άμεσα οι Κύπριοι πρέπει να ξεκινήσουν τις εργασίες για επαναφορά της Κυπριακής λίρας. Μόνον έτσι θα αποκαταστήσουν τις τραπεζικές τους καταθέσεις στο 100%

Μόλις οι Κύπριοι επαναφέρουν το ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς, θα αποκτήσουν άμεση πρόσβαση σε διεθνή κεφάλαια. 

Το μόνο που έχει να κάνει η Κύπρος για να εξέλθει του χρηματοοικονομικού αδιεξόδου, είναι να μηδενίσει την φορολογία επιχειρήσεων, να επαναφέρει το πλήρες τραπεζικό και χρηματιστηριακό απόρρητο, και να τυπώσει την Κυπριακή λίρα. 

Κύπριοι Αδελφοί, εγκαταλείψτε το ευρώ και συντρίψτε τους ευρωλιγούρηδες. Μην αφήσετε να σας κλέψουν το Νησί της Αφροδίτης, τους υδρογονάνθρακες της Κυπριακής ΑΟΖ, και όλες τις τραπεζικές καταθέσεις με αντάλλαγμα λίγα χαρτάκια από την εκτυπωτική μηχανή του Ντράγκι. 

Τυπώστε εσείς όσες λίρες χρειάζεται η Κυπριακή οικονομία. 


Ιφικράτης Αμυράς

17-3-2013

No comments:

Post a Comment