Monday, March 25, 2013

Όλα γίνονται για το εκδοτικό προνόμιο
Ο Αττίλας 3 σε πλήρη εξέλιξη. Με την χθεσινή απόφαση του Eurogroup, η οποία επαναφέρει την ίδια συμφωνία που είχαν απορρίψει οι Κύπριοι βουλευτές, και μάλιστα με χειρότερους όρους, αποδεικνύεται γιατί τα ευρωγιουσουφάκια είναι εχθροί του Έθνους και πρέπει να εξοντωθούν πάση θυσία. 

Η Τρόικα και οι γερμανοί κατακτητές το μόνο που κάνουν είναι να τυπώνουν ευρώ και με αυτά τα χωρίς αντίκρυσμα χαρτάκια εξαγοράζουν ολόκληρα έθνη. Το εκδοτικό προνόμιο τους δίνει στρατηγικό πλεονέκτημα στον πόλεμο εις βάρος του Ελληνισμού. 


Εξαιτίας του μονοπωλίου εκδόσεως χαρτονομίσματος μπορούν να εκβιάζουν όλες τις χώρες της Ευρώπης. Δεν υπάρχει δικαιολογία πιά. Χρειαζόμαστε εθνικό νόμισμα. Ουδείς αμφιταλαντεύεται πλην των προδοτών. Κάθε ώρα που περνά ο Λαός μας γενοκτονείται εξ αιτίας της εκχωρήσεως του προνομίου κοπής νομίσματος στους γερμανούς κατακτητές. 

Οι ευρωλιγούρηδες αρνούνται να αποκαλύψουν στον Ελληνικό Λαό το μέγα έγκλημα των Τροϊκανών. Από ελεγκτικοί μηχανισμοί έχουν μεταβληθεί σε κύριοι και νομείς ξένης περιουσίας. 

Με όρους εισβολής και κατοχής, αρπάζουν ξένη περιουσία και την διαχωρίζουν σε καλή και  κακή. Χωρίς να ρωτούν τους μετόχους και τους καταθέτες, χωρίς να προγηθεί λογιστικός έλεγχος των τραπεζών, ληστεύουν το 40% των καταθέσεων, και αποθρασυνόμενοι ισχυρίζονται ότι έσωσαν την Κύπρο από χρεωκοπία.

Οι Κύπριοι φορολογούμενοι και καταθέτες φορτώνονται τις κακές τράπεζες, ενώ οι Γερμανοί  κατακτητές απολαμβάνουν τα λάφυρα της ληστείας από τις καλές τράπεζες. 

Μετατρέπουν υποχρεωτικώς τους καταθέτες σε μετόχους των χρεωκοπημένων τραπεζών. Το ίδιο σχέδιο ετοιμάζονται να εφαρμόσουν σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης. Ο καταθέτης μετατρέπεται εν αγνοία του σε επενδυτή. 

Πριν τα γεγονότα στην Κύπρο οι Γερμανοί κατακτητές είχαν το πρόσχημα ότι δάνειζαν χρήματα των φορολογουμένων, γι' αυτό απαιτούσαν ως αντάλλαγμα την εθνική κυριαρχία του υπό κατοχήν κράτους. Τώρα οι Γερμανοί κατακτητές ληστεύουν τα χρήματα των Κυπρίων και από πάνω τους αρπάζουν την εθνική κυριαρχία.

Η επιβολή ορίου αναλήψεων και οι περιορισμοί στην μεταφορά κεφαλαίων υποδηλώνουν ότι η ευρωζώνη είναι ήδη νεκρή.

Τώρα που ήρθαν σε επαφή με την πραγματικότητα οι ευρωλάγνοι, θα ξεχάσουν το «πολίτες» της Ενωμένης Ευρώπης. 

Τώρα ευρωλιγούρηδες είστε σκλάβοι της Γερμανικής Ενώσεως

Αν κάποιοι αφελείς αναρωτώνται, «γιατί δεν τυπώνει η ΕΚΤ ευρώ», ώστε να αποσοβηθούν οι χρεωκοπίες κρατών; Η απάντηση είναι ότι το κέρδος από την τεχνητή έλλειψη ρευστότητος είναι μεγαλύτερο από το κέρδος αποπληρωμής των διακρατικών δανείων. 

Όταν βλακωδώς υποθηκεύεις πραγματικό πλούτο και πάγια αξίας τρισεκατομμυρίων, αντί μερικών δις τυπωμένων χαρτιών με την σφραγίδα του ευρώ, τότε ο πιστωτής έχει μεγαλύτερο όφελος να ΜΗΝ αποπληρώσεις τα δάνεια, για να μπορεί να κατάσχει τα υποθηκευμένα πάγια.

Αυτό που δεν έχουν συνειδητοποιήσει οι αφελείς είναι ότι οι αξιωματούχοι της Ε.Ε. δεν είναι ούτε  ανίκανοι, ούτε τυφλοί εμπρός στην ύφεση και τον κοινωνικό όλεθρο που προξενούν. 

Απλούστατα έχουν οικονομικό κίνητρο να αποτυγχάνουν τα προγράμματα «διασώσεως» των υπό κατοχήν κρατών, ώστε να επωφελούνται από την ενθυλάκωση των εμπραγμάτων ασφαλειών και την απαξίωση των παγίων κεφαλαίων, δημοσίων και ιδιωτικών. 

Μετά τα τελευταία γεγονότα της Κύπρου, όποιος αρνείται την επαναφορά εθνικών νομισμάτων στην Ευρώπη, δεν είναι αμόρφωτος. Είναι συνειδητός πράκτορας του 4ου Ράιχ.

Δικό μας καθήκον είναι να επεκταθεί ο τραπεζικός πανικός στις άλλες χώρες της ευρωζώνης και να αρχίσει μία αλυσιδωτή φυγή των καταθέσεων προς ασφαλέστερους προορισμούς, οπότε να ξεκινήσει το πολυπόθητο ντόμινο τραπεζικών καταρρεύσεων και κρατικών χρεοκοπιών που θα οδηγήσει σε παγκόσμια αναταραχή και απελευθέρωση της Ελλάδος από τον ξένο ζυγό.


Ιφικράτης Αμυράς

25-3-2013

No comments:

Post a Comment