Saturday, March 16, 2013

Να δούμε τώρα ποιός θα ξαναμιλήσει κατά της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς



Να δούμε τώρα ποιός γελοίος "νοικοκυραίος" θα ξαναμιλήσει κατά της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς για τις απαλλοτριώσεις τραπεζών με Καλάσνικωφ. 

Ανακοινώθηκε επισήμως. Η Μέρκελ, η Τρόικα, και οι δωσίλογοι σε Αθήνα και Λευκωσία εν ψυχρώ ληστεύουν τις αποταμιεύσεις των καταθετών στην Κύπρο. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 

Να δούμε τώρα ποιός εμετικός δημοσιοκάφρος θα υπερασπιστεί την ληστοσυμμορία Σαμαρά-Αναστασιάδη, και ποιός θα καταδικάσει ως "τρομοκρατία" τις απαλλοτριώσεις τραπεζών από επαναστατικές οργανώσεις. 

Να δούμε τώρα ποιός σχιζοφρενής "νοικοκυραίος" θα ξαναμιλήσει με απαξιωτικό τρόπο για το βίντεο που μιλά για ένοπλο ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα.

Να δούμε τώρα ποιός γλοιώδης "νοικοκυραίος" θα υπερασπιστεί τον "νόμο και την τάξη" της κατοχικής κυβερνήσεως. 

Να δούμε τώρα ποιός ηλίθιος "νοικοκυραίος" θα ξαναπεί "μα να χυθεί αίμα;".  

Αν δεν χυθεί το αίμα των προδοτών, η Πατρίδα θα ακρωτηριαστεί ηλίθιε "νοικοκυραίε". 

Αποσύρετε ΑΜΕΣΑ τις καταθέσεις σας από τις τράπεζες σε Ελλάδα και Κύπρο. Άμεσα. Όσοι από εσάς έχουν καταθέσεις σώστε τις. Θα σας ληστέψουν και θα το ονομάσουν "κούρεμα καταθέσεων". 


Ιφικράτης Αμυράς

16-3-2013

2 comments:

  1. κε Αμυρά

    Μετά λύπης μου διαπιστώνω πως η θητεία σας στον σύριζα άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια της αναρχικής-μπολσεβικής δήθεν επαναστατικότητας.
    Παρακαλώ σκεφθείτε τους αξιοπρεπείς Έλληνες που εργάζονται και υπηρέτησαν την στρατιωτική τους θητεία και ανακαλέσατε την αναγόρευση των εθνομηδενιστών αναρχικών πλουσιόπαιδων σε λαϊκούς ήρωες.
    Τα "παιδιά" της Εκάλης που δεν δούλεψαν και δεν θέλουν να δουλέψουν στην ζωή τους και συγχρόνως αρνούνται να στρατευτούν στο πατριωτικό τους χρέος, δεν μπορούν να συγκινήσουν ούτε στο ελάχιστο τους Ελληνόψυχους. Μπορούν μόνο να θυμίσουν πως ο σιωνιστικός εχθρός μεταμορφώνεται διαρκώς όμως δεν αποβάλλει ποτέ το μπολσεβίκικο προσωπείο του με την μάσκα του ταξικού αγωνιστή και του δήθεν προστάτη των αδυνάμων εργατών.
    Ο κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα κε Αμυρά, όπως είπε και ο ποιητής, αποβάλλετέ την!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο αστικός καθωσπρεπισμός, η υποταγή στην κατοχική νομιμότητα της διεθνιστικής αριστεράς, και η εθνικοφροσύνη της χουντο-αστικής δεξιάς, είναι οι κύριες αιτίες που δεν έχει επαναστατήσει ακόμη ο Ελληνικός Λαός μετά από τέτοια οικονομική γενοκτονία.

      Την καραμέλα περί ψώρας την πιπιλάνε όσοι δεν κατανοούν τα πολιτικά κείμενα και όσοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν την δουλοφροσύνη τους στο κατοχικό καθεστώς με τον μανδύα της εθνικοφροσύνης.

      Έχουμε ληστεία καταθέσεων κύριε Νίκο Β. από τους πολιτικούς αστούς της δεξιάς. Παραδεχτείτε το επιτέλους. Μάλλον εσείς δεν μπορείτε να αποβάλλετε την πνευματική ψώρα της προδοτικής αστικής δεξιάς.

      Ιφικράτης Αμυράς

      Delete