Saturday, March 16, 2013

Συναγερμός! Ληστεία καταθέσεων από την Τρόικα και την κυβέρνηση Αναστασιάδη. Αποσύρετε πάραυτα τις καταθέσεις από τις Κυπριακές τράπεζες



Η Τρόικα σε συμφωνία με τον Αναστασιάδη θα ληστέψει τις αποταμιεύσεις των Κυπρίων Αδελφών μας. Λόγω Μνημονίου επέβαλε στην Κύπρο την "φορολόγηση" των καταθέσεων! Δηλαδή του αρχικού κεφαλαίου, πλέον των τόκων.

Είχε ακουστεί ως φήμη εδώ και καιρό ότι θα ληστέψουν τις καταθέσεις των Κυπρίων και μη-Κυπρίων καταθετών. Αλλά τώρα είναι επίσημη απόφαση. Ανακοινώθηκε

Η Τρόικα σε συνεργασία με την προδοτική κυβέρνηση Αναστασιάδη για να εξαπατήσουν τον Κυπριακό Λαό βαπτίζουν την ληστεία των καταθέσεων "εμπροσθοβαρή εφάπαξ εισφορά σταθερότητος". Αλλά δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία. Για όσα κορόιδα αφήσουν τα χρήματά τους στις Κυπριακές τράπεζες κάθε 6 μήνες θα ανακοινώνεται άλλη μία "εμπροσθοβαρής εφάπαξ  εισφορά". Όπως έγινε και με τα χαράτσια στην Ελλάδα. Είχαν πει ότι το χαράτσι στην ΔΕΗ θα είναι έκτακτο, για μία φορά, και τώρα το κάνουν μόνιμο. Το "έκτακτο" για τους δωσίλογους στην Αθήνα σημαίνει μόνιμο. Και το "εφαπαξ" για τους δωσίλογους στην Κύπρο σημαίνει κατ' επανάληψη. 

Μήνυμα προς τους Κυπρίους Αδελφούς. Αν δεν θέλετε να υποστείτε ό,τι και οι Αδελφοί σας στην υπόλοιπη Ελλάδα που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, αν δεν θέλετε να πάθετε ό,τι και οι Έλληνες μικρο-ομολογιούχοι που τους λήστεψαν τις αποταμιεύσεις μίας ζωής, αποσύρετε τις καταθέσεις σας. Αλλιώς δεν θα τις ξαναδείτε. Επωφεληθείτε από την δική μας πικρή πείρα. 

Δεν χρειάζεται να πάθετε από τον Αναστασιάδη ό,τι πάθαμε εμείς από τους δωσίλογους Παπανδρέου, Σαμαρά, Παπαδήμο, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Στουρνάρα.

Αν έχετε χρήματα στις τράπεζες και δεν θα τα αποσύρετε άμεσα, και αργότερα πεινάσουν τα παιδιά σας, δεν θα φταίνε μόνον οι δωσίλογοι σε Αθήνα και Λευκωσία. Θα φταίτε και εσείς. 


Ιφικράτης Αμυράς

16-3-2013

No comments:

Post a Comment