Tuesday, March 19, 2013

Ας το καταλάβουν τα ευρωγιουσουφάκια. Το ευρώ δεν σώζεται. Τα μνημόνια ενισχύουν το μάρκο, που σύντομα θα ξανακυκλοφορήσει



H απόρριψη του αποικιοκρατικού νομοσχεδίου για την ληστεία των καταθέσεων από την Κυπριακή βουλή ήταν το μισό βήμα. Τώρα πρέπει άμεσα να γίνει και το άλλο μισό: η έναρξη των τεχνικών διεργασιών για την επαναφορά της Κυπριακής λίρας. 

Τις επόμενες ημέρες ο Σόιμπλε και το 4ο Ράιχ θα αρχίσουν τα γνωστά καταστροφολογικά σενάρια, "θα χρεωκοπήσετε" κλπ, κλπ. Η Κύπρος πρέπει να απαντήσει άμεσα στους γερμανικούς εκβιασμούς με έξοδο από το ευρώ και επιστροφή στο δικό της νόμισμα.

Αυτή την στιγμή η Ε.Ε. μας στέλνει θείο δώρο: μόνοι τους προξενούν τραπεζικό πανικό. Πρέπει άμεσα να έρθουμε σε επαφή με όλες τις κοινωνικές και παραγωγικές δυνάμεις του Λαού και να ξεκινήσουμε την έκδοση εθνικού νομίσματος. 

Όσοι ευρωλιγούρηδες υποστηρίζουν ακόμη τα μνημόνια, δεν σώζουν το ευρώ. Τα μνημόνια ενισχύουν το μάρκο που σύντομα θα ξανακυκλοφορήσει.

1 comment:

  1. Απόστολος ΚολοβόςMarch 28, 2013 at 1:09 PM

    Το επόμενο βήμα που θα σχεδιάσει και θα υλοποιήσει η διεθνής τραπεζική και χρηματιστηριακή μαφία είναι το κούρεμα του Ευρώ. Θα ξυπνήσουμε δηλαδή μια ωραία Δευτεριάτικη πρωία και θα πληροφορηθούμε από τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας ότι όσοι έχουμε Ευρώ θα πρέπει να προσέλθουμε στις τράπεζες και να τα ανταλλάξουμε με ένα άλλου τύπου μέσο διακίνησης αγαθών (θα είναι κάρτα; θα είναι "πιστοποιητικό"; κανείς δεν ξέρει). Μάλιστα σε αυτή την "ανταλλαγή" θα φροντίσουν να μας δώσουν ΠΟΣΟΣΤΟ της αγοραστικής αξίας αυτών που θα παραδώσουμε και ΟΧΙ ακέραιο το ποσό. Φυσικά θα έχουν φροντίσει προηγουμένως να καταργήσουν το Ευρώ ως νόμισμα. Σε αυτό το φαύλο κύκλο παράνοιας στον οποίο οδηγούμαστε από τους μαφιόζους των Βρυξελλών και της Wall Street ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ:

    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΩΣ ΜΕΣΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ
    Η αποθέωση του χρήματος, η εξουσία που έχουν μαζέψει στα χέρια τους οι Τραπεζίτες έχει δηλητηριάσει τον Πλανήτη και στην ουσία έχει δημιουργήσει ένα σκηνικό Blade Runner.
    Μπορεί οι Φρουροί του Συστήματος και οι Κρατούντες την Τάξη να μη φοράνε στολές (ακόμα) αλλά ο τρόπος σκέψης και η δράση τους είναι ορατές.
    Και όμως υπάρχει μόνο ένας τρόπος να καταρρεύσει όλη αυτή η απόλυτη παραφροσύνη που θα οδηγήσει στην πλήρη εξίσωση των ανθρώπων που κατοικούν στη Γη:
    η πλήρης κατάργηση του χρήματος και η Κοινωνία της Ελεύθερης Διακίνησης των Αγαθών με την ταυτόχρονη θέσπιση κατώτερου και ανώτερου ορίου διαβίωσης και τον καθορισμό ανώτερου και κατώτερου αριθμού υλικών αγαθών τα οποία θα επιτρέπεται να κατέχει ο κάθε πολίτης του Κόσμου.
    1.Τα αγαθά θα προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ
    2.Οι υπηρεσίες θα προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ
    3.Δεν θα υπάρχουν μισθοί, αφού ο καθένας θα μπορεί να αγοράζει δωρεάν ό,τι θέλει μέχρι τη συμπλήρωση του μηνιαίου ορίου.
    4.Θα εργάζονται οι πάντες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. Ακόμα και αν φαινομενικά δεν υπάρχει αντικείμενο εργασίας για όλους, ως εργασία θα νοείται και η προσφορά κοινωνικού έργου.
    5.Υγεία, Παιδεία, Πολιτισμός θα είναι επίσης αγαθά που θα προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ.

    ReplyDelete