Sunday, March 17, 2013

Ραγδαίες εξελίξεις στην νέα Κυπριακή τραγωδίαΕνώ ο αρχιψεύτης και αρχιαπατεώνας Αναστασιάδης δήλωσε ότι αποδέχτηκε την ληστεία των καταθέσεων προκειμένου να σώσει μισθούς και συντάξεις, το αργότερο έως αύριο Δευτέρα αναμένεται στην Κύπρο κλιμάκιο του ΔΝΤ, όπου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα θέσει επί τάπητος το ζήτημα των μειώσεων(!!!) σε μισθούς και συντάξεις

Εν τω μεταξύ αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Κυπριακής βουλής για την έγκριση της συμφωνίας με το Eurogroup. Αυτό σημαίνει νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα. Θα εφαρμόσουν νόμο, έξωθεν επιβεβλημένο, χωρίς να τον έχουν ψηφίσει στην Κυπριακή βουλή!

Ο προδότης Αναστασιάδης αντιγράφει τις μεθόδους κυνοβουλευτικής δικτατορίας των Παπανδρέου και Σαμαρά διαισθανόμενος ότι επίκειται σφοδρή μετωπική σύγκρουση με τον Κυπριακό Λαό. 

Η κατοχική κυβέρνηση Αναστασιάδη κήρυξε τραπεζική αργία τουλάχιστον έως την Τρίτη για να αποφύγει την μαζική ανάληψη χρημάτων από τους πολίτες. Κάτι που θα εντείνει περισσότερο τον τραπεζικό πανικό, καθώς οι πολίτες θα αναρωτηθούν αν έχει απομείνει κάτι από τις τραπεζικές τους καταθέσεις.

Το ζήτημα πιά για τους Κυπρίους αδελφούς δεν είναι το ποσόν που τους έκλεψε ο Αναστασιάδης και η ληστοσυμμορία του ευρώ, αλλά το αν θα καταφέρουν να αποσύρουν το υπόλοιπο των καταθέσεών τους. Οι πληροφορίες λένε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα δεσμευτεί το σύνολο των Κυπριακών καταθέσεων για αρκετές ημέρες.

Ληστεία καταθέσεων είναι σίγουρο ότι θα γίνει την προσεχή Τρίτη και στα Κυπριακά υποκαταστήματα τραπεζών στην Ελλάδα. Ουδείς πιστεύει τα ψεύδη των ευρωπαίων και ελληνόφωνων αξιωματούχων που έσπευσαν να διαβεβαιώσουν τον κόσμο ότι τάχα εξαιρούνται από το «κούρεμα» οι καταθέσεις στα υποκαταστήματα των Κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα.

Τραπεζικές πηγές διαβεβαιώνουν ότι οι κατοχικές αρχές είναι απροετοίμαστες για τον διαφαινόμενο πανικό, και υπάρχει τεράστια ανησυχία για την αποσταθεροποίηση του «ελληνικού» τραπεζικού συστήματος εξ αιτίας της νέας Κυπριακής τραγωδίας.

Νέα ψυχρολουσία: Η κεντρική τράπεζα της Κύπρου με επιστολή της προς τις Κυπριακές τράπεζες, αναφέρει ότι παγώνουν οι εντολές πληρωμών και οι μεταφορές κεφαλαίων για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.

Όλα δείχνουν ότι οι προδότες ευρωλιγούρηδες προχωρούν σε συνολική και μόνιμη δέσμευση όλων των καταθέσεων.

Στην επιστολή που φέρει την ένδειξη «Εμπιστευτικόν» τονίζεται ότι η κεντρική τράπεζα απαγορεύει την εισαγωγή εντολών πληρωμής ή μεταφοράς κεφαλαίων σε οποιοδήποτε σύστημα πληρωμών εκκαθαρίσεως ή διακανονισμού συναλλαγών που λειτουργεί εντός ή εκτός της Κύπρου.

Επιτέλους ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους: δεν θέλουμε να ανήκουμε σε μία Γερμανική Ένωση.

Πιθανή ημερομηνία για την ληστεία των ελληνικών καταθέσεων η 25η Μαρτίου. Προσοχή στο επόμενο τριήμερο, που περιλαμβάνει και την Εθνική μας Εορτή.

Οι Γερμανοί κατακτητές επιβάλλουν αυτά τα μέτρα στην Κύπρο αποκλειστικώς για το δικό τους συμφέρον, εκμεταλλευόμενοι την υπέρογκη ρευστότητα των Κυπριακών τραπεζών προκειμένου να διασώσουν τις χρεωκοπημένες γερμανικές τράπεζες ως «ασφαλές» καταφύγιο καταθέσεων. 

Τελικά θα κάνει η Κύπρος το θαύμα; Μετά την προδοσία Αναστασιάδη, άρχισαν οι συζητήσεις για άμεση έξοδο της Κύπρου από το ευρώ!! 

Με την σημερινή ληστεία των καταθέσεων από τις κατοχικές κυβερνήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, αίρεται αυτοδικαίως η οποιαδήποτε υποχρέωση των πολιτών να είναι συνεπείς στις πληρωμές τους προς το κατοχικό καθεστώς. Είτε έχουν χρήματα οι πολίτες είτε δεν έχουν, οι ανοησίες περί «φοροδιαφυγής» πιά δεν έχουν κανένα νόημα.

Από την στιγμή που οι τράπεζες δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους προς τους καταθέτες, και το δημόσιο δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του προς τους ομολογιούχους, τυπικώς και ουσιαστικώς δεν υφίσταται υποχρέωση των πολιτών να πληρώνουν ο,τιδήποτε ισχυρίζεται το κατοχικό καθεστώς ότι του χρωστούν οι πολίτες.

Οι πολίτες οφείλουν να είναι ασυνεπείς προς το κράτος, όπως το κράτος είναι μονίμως ασυνεπές στις υποχρεώσεις του έναντι των πολιτών. 

No comments:

Post a Comment