Friday, March 15, 2013

Οι αιχμάλωτοι πολέμου πρέπει να διευρύνουν τους τεχνικούς και οργανωτικούς ορίζοντες των νέων επαναστατών



Οι αιχμάλωτοι πολέμου του κατοχικού καθεστώτος και οι πολιτικοί κρατούμενοι διαφόρων επαναστατικών οργανώσεων, όπως η Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς και η 17Ν, θα πρέπει να βοηθήσουν τους νέους επαναστάτες και τους συντρόφους τους με την αποκτηθείσα πείρα τους. 

Θα πρέπει να καταγράψουν σε ένα πρακτικό εγχειρίδιο, τί οργανωτικά και τεχνικά λάθη διέπραξαν που θεωρούν ότι οδήγησαν τους πραιτωριανούς στο να τους αιχμαλωτίσουν. Και να δημοσιεύσουν το εγχειρίδιο στο ευρύ κοινό προς αποφυγήν επαναλήψεως των ίδιων λαθών. 

Θα βοηθούσε πολύ τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα, αν κάποιος πατριώτης αστυνομικός "διέρρεε" στον Τύπο, ή "ξεχνούσε" κάπου ένα στικάκι, με τις τεχνικές μεθόδους των πραιτωριανών στον πόλεμο με τις επαναστατικές οργανώσεις. 

1 comment:

  1. Καλά ρε πανίβλακα αμυρά, έχεις καμμιά ιδέα για ποιούς 'επαναστάτες' μιλάς; Σταμάτα να γράφεις το ένα σεντόνι μετά το άλλο και βγες από το δωματιάκι σου να γνωρίζεις τον κόσμο ρε φυτό. Get a life ρε μαλάκα φύτουλα! Οι πιο αντιδραστικοί τυφλοπόντικες του lifestyle μεταπολιτευτικού καθεστώτος, να βοηθήσουν σε τι ρε ηλιθιε, σε ποιόν "επανασταστικό αγώνα";;; Τα σαπρόφυτα της κοινωνίας, οι μύκητες των κοινωνικών ακαθαρσιών, οι γιόκες και οι κόρες των πιο τελειωμένων πασόκων, των πιο ξεφτυλισμένων 'κεντροαριστερών', των πιο αλλοτριωμένων οικουμενιστών, των πιο απολιθωμένων συντηρητικών, να μας πούνε ΤΙ ρε παλιομαλάκα!! Που να βρίσκουμε κινέζικα καλάσνικοφ με 200 ευρώ ή πως να σπάμε τα πεζοδρόμια και να καίμε εργαζόμενους ζωντανούς;;;;

    ReplyDelete