Saturday, March 16, 2013

Το τέλος του ευρώ και η τακτική των Ελλήνων επαναστατών


Το τέλος του ευρώ άργησε πολύ αλλά πραγματικά ξεκίνησε με την ληστεία των τραπεζικών καταθέσεων στην Κύπρο. Κάποιοι αδαείς νομίζουν ότι το κακό θα σταματήσει στην Κύπρο.
Ληστεία καταθέσεων θα γίνει και στην Ελλάδα και σύντομα σε όλη την ευρωζώνη. Αρκετοί Έλληνες δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι στα μνημόνια συμπεριλαμβάνεται και η κατάσχεση της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, εκτός από την δημόσια, για χρέη προς τους διεθνείς πιστωτές.
Μετά από την απόφαση του Eurogroup για τις καταθέσεις στην Κύπρο αν κάποιος έχει καταθέσεις στην Γερμανία επί παραδείγματι, και είναι Έλλην πολίτης, θα μπορούν να «κουρέψουν» τις καταθέσεις του στην Γερμανία επειδή χρωστάει το «Ελληνικό» κράτος.
Αλλά η ληστεία καταθέσεων στην Κύπρο έχει ένα καλό. Γκρεμίζει όλες τις αυταπάτες των μαζών περί ασφαλούς και ισχυρού ευρώ. Γκρεμίζει κάθε απατηλή υπόσχεση των ευρωλιγούρηδων διανοουμένων ότι μέσα στην Ε.Ε. είμαστε εξασφαλισμένοι από χρεωκοπία. Τώρα πιά όποιος πιστεύει ότι η Ε.Ε. διασώζει τα κράτη της Ευρώπης από χρεωκοπία χρήζει άμεσα ψυχιατρικής θεραπείας.
Διότι με την ληστεία καταθέσεων στην Κύπρο ανατρέπεται εν μία νυκτί η μεγάλη υπόσχεση που εδόθη στις χώρες της ευρωζώνης περί εξασφαλίσεως των τραπεζικών καταθέσεων μέχρι του ποσού των 100 χιλιάδων ευρώ ανά καταθέτη.
Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη πουθενά πλέον για τίποτε. Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε.

Με αφορμή την ληστεία των καταθέσεων στην Κύπρο στόχος της προπαγανδιστικής μας εκστρατείας, είναι να αφυπνίσουμε τον Ελληνικό Λαό να μην έχει καμμία εμπιστοσύνη στο ευρώ και στις συναλλαγές με το κατοχικό καθεστώς.
Πρέπει να εξαπολύσουμε μία μεγάλη προπαγανδιστική εκστρατεία στην Ευρώπη προκειμένου να αποσύρουν όλοι τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες. Ήδη έχει προκληθεί τραπεζικός πανικός στην Κύπρο. Πρέπει να βοηθήσουμε να εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη.
Ευτυχώς οι ευρωπαίοι γραφειοκράτες αυτοκτονούν από μόνοι τους. Παρά τις δικές μας οργανωτικές και προπαγανδιστικές αδυναμίες, οι εχθροί μας φροντίζουν να καλύψουν τα κενά μας.
Πρέπει να το ομολογήσουμε. Η Επανάσταση αναπτύσσεται γοργά χάρις στο Εurogroup. Η διάλυση του ευρώ προχωρά ταχύτατα εξαιτίας του Εurogroup. Κανονικά αντί να τους βρίζουμε θα έπρεπε να τους στείλουμε μία ευχαριστήρια επιστολή, που θα λέει: «Σας ευχαριστούμε που μας βοηθάτε στην διάλυση του ευρώ».
Ο Αναστασιάδης αντιγράφοντας τον ΓΑΠ προσπάθησε να εξαπατήσει τους Κυπρίους με το ίδιο παραμύθι: κούρεμα καταθέσεων ή άτακτη χρεωκοπία. Όσοι Κύπριοι πιστέψουν τα εξόφθαλμα ψεύδη του Αναστασιάδη θα υποστούν και τα δύο: και χρεωκοπία, και ληστεία καταθέσεων. 

Οι πολιτικές εξελίξεις στην Κύπρο μας βοηθούν να πλήξουμε θανάσιμα τα ευρωγιουσουφάκια. Η προπαγάνδα μας σε όλα τα μέσα, και κυρίως στα κοινωνικά δίκτυα πρέπει να υφανθεί ως εξής:
Επιρρίπτουμε όλες τις ευθύνες για την ληστεία στο ευρώ, όχι στον Αναστασιάδη. Η ληστεία των καταθέσεων δεν είναι ζήτημα προσώπου. Το ευρώ φταίει για όλα. Το ευρώ φταίει για τις αυτοκτονίες των συμπολιτών μας. Το ευρώ φταίει για την διάλυση της παιδείας. Το ευρώ φταίει για την διάλυση της υγείας. Το ευρώ φταίει για την κλοπή μισθών, συντάξεων, και αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων. Το ευρώ φταίει για την φορολαίλαπα. Το ευρώ φταίει για την απώλεια εθνικής κυριαρχίας. Το ευρώ φταίει για την διάλυση των ενόπλων δυνάμεων της Ελλάδος. Το ευρώ φταίει για τον εθνικό ακρωτηριασμό μας στο Αιγαίο με την ΑΟΖ. Το ευρώ φταίει για την ληστεία των καταθέσεων στην Κύπρο.

Η παραμονή Ελλάδος και Κύπρου στο ευρώ προκαλεί άτακτη χρεωκοπία. Η παραμονή Ελλάδος και Κύπρου στο ευρώ ισοδυναμεί με οικονομικό, κοινωνικό, και εθνικό ολοκαύτωμα. 
Το ευρώ φταίει που το Eurogroup επιβάλλει στους Κυπρίους Αδελφούς μας το μνημόνιο με τα δικά τους λεφτά(!). Δηλαδή η «σωτηρία» της Κύπρου, ήτοι η απώλεια εθνικής κυριαρχίας γίνεται με λεφτά των ...Κυπρίων. Από τα 10δις του πακέτου «βοηθείας», τα μισά και παραπάνω τα βάζουν οι Κύπριοι!!! Παγκόσμια πρωτοτυπία. Να σου ζητούν να υποταχθείς στο μνημόνιο για να «σωθείς», με τα δικά σου λεφτά.

Αν είναι έτσι η σωτηρία, θα μπορούσαν οι Κύπριοι πολιτικοί να κάνουν μία τραπεζική ληστεία καταθέσεων ύψους 10 δις ευρώ, και να αποφύγουν τις επώδυνες μνημονιακές συνταγές.
Χρέος μας είναι να εξαπλώσουμε τον τραπεζικό πανικό σε όλη την Ευρώπη. Πρέπει άμεσα να γράψουμε μηνύματα σε όλες τις ευρωπαϊκές γλώσσες που να καλούν τους πολίτες να αποσύρουν τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες. Και να τα διαδώσουμε μέσω κοινωνικών δικτύων.
Τα ελληνόφωνα πρόβατα που ψήφισαν Αναστασιάδη και που πάσχουν από ακατάσχετο κοινοβουλευτικό κρετινισμό, ας κατανοήσουν ότι επειδή κάποιος ψηφίζει, δεν έπεται ότι εκλέγει αυτούς που κυβερνούν. Η εκλογές στην Ε.Ε. εδώ και πολλά χρόνια είναι τελείως αποσυνδεδεμένες από την άσκηση της εξουσίας. Διεξάγονται για να εκτονώνονται τα πολιτικά κορόιδα. Για να έχουν την αίσθηση ότι συμμετέχουν στην εξουσία.  
Δωρεάν επενδυτική συμβουλή για τους επενδυτές σε απόγνωση: καθημερινώς πέφτει η αξία των ομολόγων. Πέφτει η αξία των καταθέσεων. Πέφτει η αξία των ακινήτων. Αλλά αυξάνεται η αξία των όπλων... Προλάβετε.

Ιφικράτης Αμυράς
16-3-2013

1 comment:

  1. ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΚΟΛΟΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ http://thalamofilakas.blogspot.gr/2010/06/blog-post_5985.html

    ReplyDelete