Sunday, November 8, 2020

Με τους ψεκασμένους "ΜένουμεΡαγιάδες" δεν μπορεί να γίνει πολιτισμένη συζήτηση, παρά μόνον προπαγανδιστική μάχη ιδεών


Παρατηρείστε ότι ένα σωρό ψεκασμένοι που παριστάνουν τους επιστήμονες, μόνον και μόνον επειδή διαθέτουν ένα πτυχίο, δεν αναλύουν τα συγκριτικά αποτελέσματα των παρατεταμένων lockdowns σε άλλες χώρες όπως η Αργεντινή και το Βέλγιο, αλλά μας αραδιάζουν το τί λέει το μαθηματικό μοντέλο που έφτιαξαν στον υπολογιστή τους!

Δηλαδή το κάθε σούργελο δεν ενδιαφέρεται για την πραγματικότητα, αλλά για το τί δείχνει ο υπολογιστής του...

Και φυσικά τα μαθηματικά μοντέλα των τσαρλατάνων, ποτέ μα ποτέ δεν περιλαμβάνουν προβλέψεις για νεκρούς εξ αιτίας της μαζικής καραντίνας.

Οι παρανοϊκοί και διεστραμμένοι "ειδικοί" απαιτούν να εξολοθρευτεί όλη η κοινωνία, εκατομμύρια άνθρωποι, από την πείνα και την εξαθλίωση, για να γλυτώσουν μερικές χιλιάδες από τον κορωνοϊό.

Απαύγασμα "βαθυστόχαστης" σκέψεως "ειδικού": 

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ygeia/319600/protasi-gia-synexi-lockdown-na-anoigoume-14-meres-na-kleinoume-21

Σύμφωνα με το υπολογιστικό μοντέλο του καθηγητή Περιβαλλοντικής Μηχανικής του Τμήματος Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, Δημοσθένη Σαρηγιάννη προβλέπεται αποκλιμάκωση των κρουσμάτων μετά τις 10 Νοέμβριου, αγγίζοντας τα 500 κρούσματα ημερησίως στις 30 Νοεμβρίου. Προτείνει μάλιστα συνεχή lockdown μέχρι και τον Μάρτιο, δηλαδή τρία με τέσσερα. «14 μέρες θα ανοίγουμε, 21 θα κλείνουμε».

Υπενθυμίζουμε ότι όταν ακούμε για νέα κρούσματα, θανάτους, προβλέψεις, γραφήματα, για τον κορωνοϊό, το πώς συλλέχθηκαν τα δεδομένα, με ποιά μέθοδο αναλύθηκαν, με βάση ποιές παραδοχές, κλπ, ΔΕΝ δημοσιοποιούνται. Παραμένουν κρυμμένα εντός της επιτροπής τσαρλατάνων "λοιμωξιολόγων".

Οι τσαρλατάνοι παρουσιάζουν ένα νούμερο, και απαιτούν να υπακούμε τυφλά στις δικές τους ερμηνείες των στατιστικών.

Το ίδιο πρόβλημα έχει εμφανιστεί και σε κράτη του εξωτερικού. Οι αντίστοιχοι βρετανοί τσαρλατάνοι της επιτροπής SAGE έχουν κατηγορηθεί ότι δεν δημοσιοποιούν τις μεθόδους και τους τρόπους συλλογής και αναλύσεως των δεδομένων για τον κορωνοϊό. Παρουσιάζουν ένα μαγειρεμένο "αποτέλεσμα"-γράφημα, που στην ουσία είναι η υποκειμενική τους οπτική γωνία.

Στην Αργεντινή βρίσκονται στην 8η κατά σειρά επέκταση του lockdown. Ο πρόεδρος της Αργεντινής Alberto Fernández επαναλαμβάνει το ίδιο λάθος ξανά και ξανά, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Ο δρ Ιωαννίδης σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Κρήτηtv είπε ότι από την ιστορία των επιδημιών ξέρουμε ότι ένας νέος λοιμωξιογόνος ιός, θα κάνει έναν κύκλο 4-5 ετών μέχρι να καταλαγιάσει η δυναμική του, και άρα δεν είναι δυνατόν να παραμένουμε έγκλειστοι για 4-5 χρόνια.

Προφανώς η ιστορία των επιδημιών, δεν ενδιαφέρει τους πολιτικούς ηγέτες...

Επειδή με τους ψεκασμένους "ΜένουμεΡαγιάδες" δεν μπορεί να γίνει πολιτισμένη συζήτηση, παρά μόνον προπαγανδιστική μάχη ιδεών, όταν κάποιος εξ αυτών μας κατηγορεί ότι με την ανυπακοή μας, είμαστε υπεύθυνοι για θανάτους ανθρώπων από κορωνοϊό, αμέσως αντιστρέφουμε το σόφισμα:

Είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνοι για όλους τους θανάτους ανθρώπων από άλλες ασθένειες διότι με την πολιτική που ασκούν, ακυρώθηκαν τα τακτικά χειρουργεία και έχει επικεντρωθεί όλο το σύστημα υγείας στους ασθενείς με κορωνοϊό, αδιαφορώντας για τους υπολοίπους ασθενείς.

1 comment:

  1. «14 μέρες θα ανοίγουμε, 21 θα κλείνουμε»:
    Αυτό είναι πολύ βολικό, γιατί δεν θα χρειάζεται να δώσουν επιδόματα και βοηθήματα οικονομικά! Είναι εκ του πονηρού, κάποιου οικονομολόγου και όχι κάποιου χημικού μηχανικού.
    Θα λένε οι κυβερνώντες "ειδικοί" ότι αφού δουλεύετε δεν έχετε ανάγκη, άρα δεν σας πληρώνουμε και παράλληλα έχετε λεφτά να πληρώνετε φόρους, να πληρώνετε μισθούς στους υπαλλήλους σας και εργοδοτικές εισφορές και ενφια και δόσεις δανείων και λογαριασμούς ΔΕΗ,ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ και ότι άλλο φόρο μας καπνίσει να σας φορτώσουμε...

    ReplyDelete