Sunday, November 8, 2020

Αν οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες σκοπεύουν να επιβιώσουν στα χρόνια της υγειονομικής χούντας, θα πρέπει να παρανομήσουν

 

Όσοι μικρομεσαίοι επαγγελματίες, έμποροι, εργαζόμενοι, καταστηματάρχες κ.α., σκοπεύουν να επιβιώσουν στα χρόνια της υγειονομικής χούντας, θα πρέπει να παρανομήσουν. Και θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν σύντομα ότι δεν έχουν άλλη λύση. Εκτός αν έχουν αποφασίσει να αυτοκτονήσουν.

Ακόμη και ο μαζικός εμβολιασμός για κορωνοϊό, δεν θα ακυρώσει τις υπερεξουσίες που συγκέντρωσε η διεθνής συμμορία των "λοιμωξιολόγων".

Όπως εξηγήσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, με την εμφάνιση ενός άλλου ιού, ή με μία έξαρση γρίπης, θα ξανα-χρησιμοποιηθεί ο μαζικός εγκλεισμός ως πολιτικό εργαλείο υποταγής του Λαού.

Ως σοσιαλδαρβινιστής, δεν υποστηρίζω ότι πρέπει να αφανιστούν οι αδύναμοι. Αντιθέτως υποστηρίζω ότι σε ακραίες συνθήκες θα επιβιώσει όποια συλλογικότητα καταφέρει να προσαρμοστεί καλύτερα και εξελιχθεί γρηγορότερα.

Αν λοιπόν οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες περιμένουν την άρση των μέτρων εγκλεισμού για να ξαναδουλέψουν, έχουν ήδη υπογράψει την θανατική τους καταδίκη.

Το λένε πιά ανοικτά οι καθεστωτικοί "ειδικοί" και πολιτικοί, ότι η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, μονιμοποιείται.

Lockdown… ξανά και ξανά; Το σχέδιο της κυβέρνησης που μπορεί να “ανοιγοκλείνει” την καραντίνα

Μιλούν για αλλεπάλληλα lockdowns, με άγνωστο χρονικό ορίζοντα. Προφανώς ψελλίζουν κάτι για τον προσεχή Μάρτιο-Απρίλιο ως το διαφαινόμενο τέλος της μαζικής φυλακίσεως, αλλά έτσι έλεγαν και τον περασμένο Μάρτιο. 

Εν τω μεταξύ τα μεγάλα σουπερμάρκετ και όσοι κωδικοί ΚΑΔ παραμένουν ανοικτοί, ωφελούνται εις βάρος άλλων επαγγελματιών οι οποίοι απαγορεύεται να λειτουργήσουν. 

Ειδικώς τα σουπερμάρκετ πωλούν ενδύματα, γραφική ύλη, και ένα σωρό είδη τα οποία στερούν τζίρο από μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επειδή απεφάσισε το καθεστώς ότι οι επιχειρήσεις τους δεν είναι απαραίτητες. Με αποτέλεσμα να υπερσυσσωρεύεται πλούτος στα χέρια λίγων επιχειρήσεων εις βάρος της κοινωνικής συνοχής. 

Αυτό το φαινόμενο κυριαρχεί σε όλες τις χώρες που επιβάλλουν lockdown. Οπότε το ερώτημα είναι, τί πρέπει να γίνει; Η απάντηση είναι ότι πρέπει να παραβιαστεί ή να παρακαμφθεί το υγειονομικό χουντικό διάταγμα. 

Πχ μία κομμώτρια θα πρέπει να κουρεύει στο σπίτι της, αν θέλει να επιβιώσει. Ένας καταστηματάρχης με είδη ενδυμάτων αν όχι τώρα, πάντως σύντομα, θα πρέπει να αποκτήσει έναν κωδικό ΚΑΔ από την εφορία για να πουλάει δήθεν τυρί φέτα. Οπότε με ένα βαρέλι φέτα στο μαγαζί του, θα δικαιολογεί το άνοιγμα εν μέσω καραντίνας. 

Από την στιγμή που το σουπερμάρκετ πουλάει ενδύματα, και ωφελείται με αθέμιτο τρόπο εν μέσω κορωνοϊού, τότε και ο μικρομεσαίος καταστηματάρχης ενδυμάτων θα πρέπει να αποκτήσει ευελιξία, και να βάλει μία ταμπέλα ότι τάχα πουλάει φέτα και ψωμί. Ας τοποθετήσει ένα βαρέλι φέτα και 3 καρβέλια ψωμί στο μαγαζί που έχει, μαζί με τα παντελόνια και τα πουκάμισα. 

Στο Ισραήλ, μία έξυπνη εβραία ανθοπώλις, προκειμένου να παραμείνει ανοικτή για να θρέψει την οικογένειά της εν μέσω 2ου lockdown, βάπτισε τα φυτά/λουλούδια ως βότανα, και τα δήλωνε ως κατάλληλα για θεραπείες και φυτοφάγους. 

Δεν πρόκειται να σταματήσουν τα lockdowns, εκτός αν γίνει πολιτική επανάσταση. Ο μισάνθρωπος και άχρηστος Τσιόδρας ζει τις καλύτερες στιγμές της ζωής του, γενοκτονώντας τον Ελληνικό πληθυσμό. Το ζήτημα είναι αν θα του επιτρέψουμε να μας αφανίσει. 

Ο σοσιαλδαρβινισμός δεν υποστηρίζει κατ' ανάγκη τον αφανισμό των αδυνάμων. Υποστηρίζει την επιβίωση όσων προσαρμόζονται. 

Εγώ επιπλέον υποστηρίζω τον αφανισμό των καθαρμάτων. 

No comments:

Post a Comment