Thursday, November 5, 2020

Ο όρος κρούσμα χρησιμοποιείται με τρομολαγνικό περιεχόμενο από τα κατοχικές μέσα παραπληροφορήσεως


Ποτέ άλλοτε ο όρος κρούσμα δεν έχει χρησιμοποιηθεί με τέτοιο τρομολαγνικό περιεχόμενο από τα καθεστωτικά μέσα παραπληροφορήσεως.

Δημιούργησαν πρόβλημα από το πουθενά. Έχετε ακούσει ποτέ να λένε, 500 κρούσματα γρίππης ή 800 κρούσματα κοκκύτη;

Το κρούσμα κορωνοϊού μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Από κανένα σύμπτωμα μέχρι ένα απλό συνάχι, μέχρι ψευδώς θετικό δείγμα, μέχρι ότι είναι γρίππη αλλά το βαπτίζουν κορωνοϊό κατά την Τσιόδρειο "λογική"(εκ του Τσιόδρα).

Επιπλέον αυτό που έχει σημασία είναι ο αριθμός των θανάτων ΑΠΟ κορωνοϊό. Άρα όσο αυξάνονται τα κρούσματα (επειδή αυξάνονται τα τεστ), τόσο μικραίνει η θνητότητα. Μεγάλος αριθμός κρουσμάτων, μικρός αριθμός θανάτων.

Όταν ο αριθμός των κρουσμάτων έχει ξεπεράσει τα 700 εκατομμύρια παγκοσμίως είναι προφανές ότι η θνητότης του κορωνοϊού είναι κάτω από 0.05%. Δηλαδή αν ήταν της τάξεως του 1% τί θα έπρεπε να κάνουμε; Να κρυφτούμε σε πυρηνικό καταφύγιο για να σωθούμε;

Η παράνοια της σημερινής εποχής έχει πολλά αίτια, είναι πολυπαραγοντικό πρόβλημα. Πρόκειται για συνδυασμό αγνοίας, συμφερόντων, φόβου, ανικανότητος, ανευθυνότητος, και κυρίαρχου παραδείγματος(κυριαρχεί η ξεπερασμένη θεωρία του Παστέρ περί ασθενειών).

No comments:

Post a Comment