Πέντε χρησιμότατοι κλάδοι της επιστήμης για την εξεύρεση της αληθείας περί λοιμωδών νοσημάτων, έχουν πεταχτεί στα σκουπίδια από την άκρως επικίνδυνη θρησκευτική σέχτα, η οποία καθημερινώς προπαγανδίζει την κορωνο-υστερία.
forensic anthropology, δικανική ανθρωπολογία,
forensic epidemiology, δικανική επιδημιολογία
social epidemiology, κοινωνική επιδημιολογία,
paleopathology, παλαιοπαθολογία
history of infectious diseases, ιστορία λοιμωδών νοσημάτων.
Γιατί τους αποκαλούμε επικίνδυνη θρησκευτική σέχτα; Διότι σύμφωνα με τα λεγόμενά της,
-οι "ηγέτες" της θρησκευτικής σέχτας δεν κάνουν ποτέ λάθος,
-τα πραγματικά στοιχεία δεν έχουν καμμία επίδραση στην σκέψη τους,
-όσοι δεν υποτάσσονται στα κελεύσματα της θρησκευτικής σέχτας θεωρούνται επικίνδυνοι,
-απαλλοτρίωσαν την λέξη "επιστήμη" και την θεωρούν αποκλειστικό τους προνόμιο και μονοπώλιο,
-αρνούνται πεισματωδώς να αλλάξουν συμπεριφορά παρά τις επανειλημμένες αποτυχημένες προβλέψεις που κάνουν-απλώς μεταθέτουν την επερχόμενη συντέλεια του κόσμου στο προσεχές μέλλον,
-για τις αποτυχίες και τους θανάτους από τα γιατροσόφια της σέχτας, δεν φταίει ποτέ η σέχτα και ποτέ τα γιατροσόφια---φταίνε πάντοτε οι άνθρωποι που δεν τα εφαρμόζουν σωστά,
-η "σωτηρία" του κόσμου εξαρτάται αποκλειστικώς από τα μαντζούνια-εμβόλια της σέχτας,
-όποιος αρνηθεί τα γιατροσόφια της σέχτας απειλείται με τρομερές συνέπειες,
Όλα αυτά είναι κλασικά χαρακτηριστικά επικίνδυνων θρησκευτικών αιρέσεων που κατά καιρούς εμφανίζονται στην ιστορία και σκορπούν τον όλεθρο.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι πολιτικοί ηγέτες που εγκλωβίστηκαν στο παραλήρημα των "λοιμωξιολόγων" δεν μπορούν πια να κάνουν πίσω, διότι αν παραδεχτούν ότι εξαπατήθηκαν και ότι κατέστρεψαν τις κοινωνίες, τους περιμένει η φυλακή.
Οπότε προτιμούν να συνεχίζουν την μαζική υστερία για να δείξουν στον κόσμο ότι όντως υπάρχει κίνδυνος, και όντως η σωτηρία θα προέρθει από τα γιατροσόφια της θρησκευτικής σέχτας.
(Από φίλο Νοσοκομειακό Ιατρό)
ReplyDelete==>> Αυτό που συγκράτησε τις διασωληνώσεις και τους θανάτους την περίοδο Χειμώνας-Άνοιξη 2020 ήταν η ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ και χορήγηση αντιβιοτικών, αφού όσοι ασθενείς επιβαρύνονταν ξαφνικά, αυτό οφειλόταν σε επιλοίμωξη με μικρόβια (κυρίως μυκόπλασμα), τα οποία όμως "κτυπιούνται" με αντιβιοτικά.
==>> Από 1/9/20 όμως ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ (ηλεκτρονική) αντιβιοτικών και πλέον έχει καταστεί εξαιρετικά πολύπλοκο και δύσκολο να συνταγογραφηθούν με το πρωτόκολλο που έβαλαν.
Πρέπει απαραίτητα ο ασθενής να έχει συγκεκριμένα συμπτώματα και να έχει γίνει ακτινογραφία θώρακος, εξετάσεις αίματος ΚΑΙ καλλιέργειες με καθορισμένα συγκεκριμένα παθολογικά ευρήματα!
Αυτά για να γίνουν, χρειάζεται ο ασθενής είτε να τρέχει σε διάφορους ιδιώτες ιατρούς (μικροβιολόγους, ακτινολόγους) πριν πάει στον παθολόγο για συνταγογράφηση, είτε να πάει σε νοσοκομείο να τα κάνει.
==>> Αλλά: λόγω συμπτωμάτων, του ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ να πάει σε νοσοκομείο (ομοίως και στα ιατρεία που αναφέρθηκαν ανωτέρω) και του δίνουν οδηγία να μείνει σπίτι και να έρθει νοσοκομείο μόνο αν εμφανίσει δύσπνοια! ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΠΙΛΟΙΜΩΞΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟ (συνηθέστερα μυκόπλασμα, σύμφωνα και με το Sanford) και θα έχει "ξετινάξει" το αναπνευστικό - γι'αυτό και η εμφάνιση δύσπνοιας!
==>> Αφού συμβεί αυτό (πάει στο νοσοκομείο με δύσπνοια), πρώτα του κάνουν τεστ κορωνοϊού και αφού βγει το αποτέλεσμα, αναλόγως ενεργούν. Μόνο που το αποτέλεσμα βγαίνει σε 1-2 μέρες! Δηλαδή ενώ υπάρχει ήδη ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΕΠΙΛΟΙΜΩΞΗ (συνήθως από μυκόπλασμα που είναι πολύ επιθετικό) η οποία ΕΧΕΙ ΗΔΗ "ΞΕΣΚΙΣΕΙ" ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ (δύσπνοια), ο ασθενής περιμένει και 1-2 μέρες ακόμα για το αποτέλεσμα του τεστ, ΧΩΡΙΣ να παίρνει αντιβιοτικά (δηλαδή αφήνεται άλλες 1-2 μέρες ανεξέλεγκτο το μικρόβιο να δρα)!!!
==>> Κάπως έτσι καταλήγουν να διασωληνώνονται ή/και να πεθαίνουν τελικά!
==>> Επίσης τεράστια μούφα τα περί "τεράστιας πίεσης και κόπωσης" στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό λόγω "μεγάλου αριθμού περιστατικών".
Η αλήθεια είναι ότι με την υπερδεκαετή φτωχοποίηση με τα εγκληματικά μνημόνια, χιλιάδες ιατροί και νοσηλευτές έφυγαν στο εξωτερικό. Όλες οι κλινικές ΕΣΥ έχουν πολύ μεγάλες ελλείψεις κυρίως σε ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, ενώ και οι ειδικευόμενοι είναι πλέον ελάχιστοι, ενώ σε κάποιες κλινικές δεν υπάρχουν καν ειδικευόμενοι.