Sunday, November 15, 2020

Χρειαζόμαστε αναδρομικές μελέτες προϋπάρξεως ιών για να σταματήσει η κορωνο-υστερία


Το συγκεκριμένο άρθρο αποτελεί μία αχτίδα φωτός στο σκοτάδι της κορωνο-τυραννίας. Με εξαίρεση την πρόταση για καθολικό εμβόλιο με την οποία διαφωνώ, το άρθρο αναφέρει ένα σημαντικότατο ζήτημα που το είχαμε εντοπίσει από τον περασμένο Απρίλιο.

Λόγω της προ-υπάρξεως άλλων κορωνοϊών, ενδέχεται να υφίσταται διασταυρούμενη ανοσία. Δηλαδή κάποιος να έχει ήδη ανοσία στον covid-19, επειδή παλαιότερα νόσησε από άλλον τύπο κορωνοϊού.

Εδώ να προσθέσω και μία άλλη υπόθεση την οποία δεν αναφέρει το κάτωθι άρθρο. Ότι ο covid-19 προϋπήρχε, και άρα ένα μεγάλο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού έχει ήδη ανοσία. Το ότι ανακαλύφθηκε προσφάτως από κάποιο εργαστήριο, δεν σημαίνει ότι ο covid-19 εμφανίστηκε τώρα στον ανθρώπινο οργανισμό.

Στην Φύση υπάρχουν εκατομμύρια μικρόβια τα οποία μας συντροφεύουν εδώ και χιλιετίες. Αν ένα βιοχημικό εργαστήριο ανακαλύψει ένα παθογόνο μικρόβιο σήμερα, δεν σημαίνει ότι σήμερα εμφανίστηκε το μικρόβιο.

 .......................................................................................................................................................

"Οι εποχικές λοιμώξεις από κορονοϊούς είναι αρκετά συχνές και συνήθως είναι ήπιες με συμπτώματα που ομοιάζουν με το κοινό κρυολόγημα. Αυτές οι ήδη γνωστές λοιμώξεις από κορονοϊούς στον άνθρωπο οδήγησαν στην υπόθεση ότι θα μπορούσε να υπάρχει διασταυρούμενη ανοσολογική απόκριση μεταξύ των κορωνοϊών και πιθανά μια προϋπάρχουσα “αντι-κορωνοϊική ανοσία” θα μπορούσε να δρα προστατευτικά και έναντι του SARS-CoV-2.

Ομάδα επιστημόνων από το Ινστιτούτο Francis Crick και το University College του Λονδίνου, με επικεφαλής τους Ελληνικής καταγωγής Ερευνητές Γεώργιο Κασσιώτη και Ελένη Ναστούλη μελέτησαν το φαινόμενο της προϋπάρχουσας χυμικής (δηλ. μέσω αντισωμάτων) ανοσίας έναντι του SARS-CoV-2 σε άτομα που δεν είχαν ποτέ μολυνθεί από τον SARS-CoV-2.

Οι τέσσερις κορωνοϊοί που προκαλούν ήπιες λοιμώξεις με συμπτώματα τύπου κοινού κρυολογήματος στον άνθρωπο είναι οι άλφα κορωνοϊοί 229Ε και NL63, και οι βήτα κορωνοϊοί OC43 και HKU1.

Άλλοι τρεις κορωνοϊοί προκαλούν πολύ πιο σοβαρές λοιμώξεις, και είναι ο MERS-CoV (βήτα κορωνοϊός που προκαλεί το αναπνευστικό σύνδρομο της Μέσης Ανατολής ή MERS), ο SARS-CoV (βήτα κορωνοϊός που προκαλεί το σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο ή SARS) και ο SARS-CoV-2, ο νέος κορωνοϊός που προκαλεί τη νόσο COVID-19. 

Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι άνθρωποι συνήθως μολύνονται με τους ανθρώπινους κορωνοϊούς 229E, NL63, OC43 και HKU1."

https://www.news4health.gr/ygeia/4808/mikros-arithmos-anthropon-exoun-anosia-xoris-na-exoun-molynthei-apo-koronoio

https://science.sciencemag.org/content/early/2020/11/05/science.abe1107

.......................................................................................................................................................

Αντί λοιπόν να σπαταλώνται δισεκατομμύρια σε έρευνες για δήθεν σωτήρια εμβόλια, και αντί να εξολοθρεύωνται εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο από την μαζική καραντίνα, θα μπορούσαν να δαπανηθούν λίγα χρήματα για να γίνουν αναδρομικές μελέτες προϋπάρξεως του covid-19.

Υπάρχουν ειδικές μοριακές τεχνικές δια των οποίων μπορούν να ανιχνευθούν ιοί σε παρελθοντικό χρόνο. Αν για παράδειγμα ανακαλύπταμε ότι ο covid-19 υπήρχε ήδη σε ανθρώπινους οργανισμούς από το 1960, τότε αυτομάτως έπρεπε να κηρυχθεί η παύση της μαζικής καραντίνας. Θα έπρεπε να μιλάμε για ψευδή συναγερμό.

................................................................................................................................................... ...

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4379558/

The rapid advancement of molecular tools in the past 15 years has allowed for the retrospective discovery of several new respiratory viruses as well as the characterization of novel emergent strains.

.................................................................................................................................................

Προφανώς δεν ανακαλύψαμε τον τροχό, δεν είμαι μοριακός βιολόγος. Το πρόβλημα είναι ότι ο covid-19 έχει εργαλειοποιηθεί και πάνω του έχουν επενδύσει εκτός απο φαρμακευτικές εταιρείες, ολόκληρα κράτη ώστε να περάσουν έκτακτες τυραννικές νομοθεσίες, τελείως άσχετες με την δημόσια υγεία.

Τουλάχιστον να σταματήσει ο κόσμος να τρομοκρατείται από τους εσχατολόγους κορωνο-προφήτες.

No comments:

Post a Comment