Saturday, November 14, 2020

Η επανάσταση δεν γίνεται νομίμως, γίνεται σε συνθήκες παρανομίας

 

Όσοι Έλληνες δυσανασχετούν με τα μέτρα καταστολής και απαγορεύσεων με πρόσχημα τον κορωνοϊό, ας δούν μία θετική πλευρά. Είναι μία ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν ότι το ρωμέικο ψευδοκράτος είναι ξένο, μισελληνικό, εθνοκτόνο, και ως εκ τούτου θα πρέπει να μάθουν να λειτουργούν σε συνθήκες παρανομίας. 

Πχ όσοι θέλουν να διοργανώσουν μία εκδήλωση, μία εορτή, μία απεργία, μία διαδήλωση, κλπ, εν μέσω μαζικού εγκλεισμού, πρέπει να μάθουν από την ιστορία πώς οργανώνονται τέτοιες ενέργειες σε καθεστώς παρανομίας, με μέτρα προφυλάξεως. 

Πριν από 2 αιώνες περίπου, σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες ήταν πολύ δύσκολο να εκδοθεί ανακοίνωση για εργατική απεργία. Αμέσως συνελαμβάνοντο οι πρωταίτιοι. 

Μέσα από την συνεχή πάλη τα εργατικά κινήματα έμαθαν συνωμοτικούς κανόνες, έμαθαν να οργανώνουν την απεργία με παράνομα μέσα. 

Έτσι θα γίνεται και σήμερα για πάρα πολλά ζητήματα, από την στιγμή που τα καθεστώτα ανά τον κόσμο απαιτούν μονιμοποίηση της μαζικής καραντίνας. 

Η παρανομία ας θεωρηθεί επιστροφή στην κανονικότητα. Οι συνωμοτικοί κανόνες, ως ανθρώπινο δικαίωμα. Οι επαναστατικές διαδικασίες ως κανόνες δικαίου. 

Το να περιμένουν οι Έλληνες να τους λυπηθεί ο εκάστοτε δυνάστης και κατακτητής, είναι παράλογο και αυτοκτονικό. 

No comments:

Post a Comment