Thursday, November 5, 2020

Τα προπαγανδιστικά λάθη κοστίζουν πανάκριβα στον πόλεμο που διεξάγουμε με τους εχθρούς της ανθρωπότητος


Ένα από τα πολλά στρατηγικά και προπαγανδιστικά λάθη που κάνει το στρατόπεδο των αρνητών της κορωνο-κοροϊδίας είναι ότι ζητά πολιτισμένο διάλογο με την άλλη πλευρά. Δηλαδή επιδιώκουν διάλογο με τους εχθρούς της ανθρωπότητος.

Ζητούν διάλογο με αυτούς που απαγορεύουν οποιαδήποτε διαφορετική άποψη. Ζητούν διάλογο με αυτούς που απειλούν να μας φυλακίσουν αν δεν υποκύψουμε στις παλαβομάρες τους. Ζητούν διάλογο με αυτούς που απαιτούν να εμβολιαστούμε και να αποκτήσουμε διαβατήριο ανοσίας, αλλιώς δεν θα επιτρέπεται να ταξιδεύουμε ή να εργαζόμαστε. Ζητούν διάλογο με αυτούς που μας φυλακίζουν μαζικώς στα σπίτια μας, και μας απαγορεύουν να βλέπουμε τους δικούς μας ανθρώπους. Ζητούν διάλογο με ψυχασθενείς που ακυρώνουν τακτικά χειρουργεία και εξοντώνουν μαζικώς ασθενείς από άλλες ασθένειες στο όνομα της σωτηρίας από τον κορωνοϊό. Ζητούν διάλογο με αυτούς που είναι υπεύθυνοι για την παγκόσμια λιμοκτονία που ενσκήπτει στην ανθρωπότητα εξ αιτίας των επαναλαμβανόμενων lockdowns. Ποτέ.

Βρισκόμαστε σε πόλεμο με αυτά τα αποβράσματα. Το σωστό είναι να απαγορεύουμε κάθε διάλογο μαζί τους. Να κατεβάζουμε και να σαμποτάρουμε τις αναρτήσεις τους. Να καταφύγουμε σε μαζική πολιτική ανυπακοή. Και όταν τους ανατρέψουμε, να τους καταδικάσουμε σε ισόβια καταναγκαστικά έργα. Κανένας διάλογος με τους εχθρούς της ανθρωπότητος.

No comments:

Post a Comment