Sunday, November 8, 2020

Ο εχθρός χρησιμοποιεί συνεχώς το ίδιο τέχνασμα: ποτέ δεν εμφανίζει μαθηματικά μοντέλα που να προβλέπουν πόσοι θα πεθάνουν εξαιτίας του lockdown


Για μία ακόμη φορά οι τσαρλατάνοι "λοιμωξιολόγοι" του SAGE χρησιμοποίησαν μαθηματική μοντελοποίηση, όπως τον Φεβρουάριο ο αρχιαπατεώνας Neil Ferguson, για να τρομοκρατήσουν τον λαό και την κυβέρνηση, και να επιβάλλουν το lockdown.

Την πρώτη φορά κατάφεραν να εξαπατήσουν την κοινή γνώμη. Tώρα ο Boris Johnson δεν έχει καμμία δικαιολογία. Οι "επιστημονικοί" του σύμβουλοι χρησιμοποιούν τα ίδια τεχνάσματα: παραποιημένα στοιχεία, προβλέψεις επιπέδου καφετζούς, μαθηματικά μοντέλα των οποίων ο κώδικας δεν δημοσιεύεται, μελέτες χωρίς peer review, κινδυνολογία, και όπως πριν αναφωνούν ΤΙΝΑ(there is no alternative).

Ακόμη και σήμερα αυτά τα αποβράσματα χρησιμοποιούν το ίδιο τέχνασμα: ποτέ δεν εμφανίζουν μαθηματικά μοντέλα που να προβλέπουν πόσοι θα πεθάνουν εξαιτίας του lockdown. Πάντοτε παρουσιάζουν μοντέλα που υποτίθεται ότι προβλέπουν πόσοι θα πεθάνουν αν δεν επιβληθεί lockdown.

Δυστυχώς υπάρχουν ένα σωρό ηλίθιοι πολιτικοί ανά τον κόσμο που δεν σκέπτονται να θέσουν αυτό το απλό ερώτημα στους τσαρλατάνους "λοιμωξιολόγους":

"Γιατί μου δείχνετε μόνον την μία πλευρά του ζητήματος; γιατί δεν μου δείχνετε μοντέλα και προβλέψεις για το πόσοι θα πεθάνουν εξαιτίας του lockdown;".

Δυστυχώς η κριτική σκέψη δεν αποτελεί στοιχείο της προσωπικότητος των περισσοτέρων πολιτικών.

Τώρα ο Boris Johnson φέρει την πλήρη ευθύνη για την καταστροφή. Αρκετοί Τόρηδες ήδη ζητούν την αποπομπή του.

Apocalyptic forecast of 4,000 coronavirus deaths a day could be FIVE TIMES too high and had already been proved wrong when government revealed it at weekend

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8904617/UK-Governments-forecast-4-000-coronavirus-deaths-day-FIVE-TIMES-high.html

.................................................................................

Για μία ακόμη φορά οι τσαρλατάνοι "λοιμωξιολόγοι" μοντελιστές του κυβερνητικού συμβουλευτικού οργάνου SAGE στην Βρετανία, χρησιμοποίησαν μαθηματικά μοντέλα, γραφήματα, έγγραφα, και έκαναν υποθέσεις, τα οποία δεν δημοσιοποιούνται στον βρετανικό λαό, προκειμένου να τρομοκρατήσουν την κοινωνία, και να αποσπάσουν την πολιτική έγκριση για το νέο lockdown.

Η ίδια κατάσταση συμβαίνει και σε άλλες χώρες. Ο κάθε τσαρλατάνος τύπου Τσιόδρα εκφράζει ισχυρισμούς και ύστερα απαιτεί πολιτικές αποφάσεις που να επικυρώνουν τους ισχυρισμούς του, χωρίς να δίνει στην δημοσιότητα τις μελέτες ή το πώς συνέλεξε και ανέλυσε τα στοιχεία.

Όταν κάποιος επιστήμων ισχυρίζεται ότι έχει ατράνταχτα στοιχεία για μία επιδημία, δεν έχει κανένα πρόβλημα να τα δημοσιοποιήσει, και να τα θέσει σε δημόσια θέα και διαβούλευση.

Αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με γελοίους που λειτουργούν ως θρησκευτική σέχτα. Και υπάρχουν ένα σωρό ηλίθιοι που τους πιστεύουν, επειδή "το είπε ο Τσιόδρας".

Πόσοι πολίτες θα εδέχοντο ακρίτως την γνώμη ενός ιατρού που θα τους έλεγε ότι πάσχουν από καρκίνο, και ότι χρειάζονται χημειοθεραπεία άμεσα, χωρίς όμως να τους δίνουν τις εξετάσεις;

Ποιός ανόητος θα υφίστατο μία χειρουργική επέμβαση, χωρίς προηγουμένως να του έχουν δοθεί όλες οι προ-χειρουργικές εξετάσεις και να έχει συζητήσει με τον ιατρό που του προτείνει την εγχείρηση;

Και όμως, ένα σωρό ηλίθιοι υπακούν δουλικώς σε τσαρλατάνους, που δεν τους δείχνουν τίποτε, κανένα στοιχείο, παρά μόνον προβλέψεις για μελλοντικούς θανάτους.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι ίδιοι τσαρλατάνοι τύπου Τσιόδρα πριν μερικούς μήνες, Φεβρουάριο-Μάρτιο, μιλούσαν για εκατομμύρια νεκρούς, βάσει υποθετικών μαθηματικών μοντέλων. Προβλέψεις οι οποίες διαψεύσθηκαν. Και όμως, οι ίδιοι τσαρλατάνοι, παρά τις αποτυχημένες προβλέψεις, συνεχίζουν να προβλέπουν πολλούς θανάτους, και απολαμβάνουν κρατικής στηρίξεως από πολιτικούς.

Οι κοινωνίες πρέπει να αγωνιστούν για να επιβάλλουν μαζικό και εφόρου ζωής εγκλεισμό στα κάτεργα των εν λόγω τσαρλατάνων.

https://www.spectator.co.uk/article/the-long-winter-why-covid-restrictions-could-last-until-april

Decisions are made to tighten restrictions on the basis of figures, scenarios and documents that are not shared with the public.

Many of the answers lie with the Scientific Advisory Group for Emergencies, its name perhaps chosen so it could produce the acronym Sage. It is fed by modellers, called SPI-M, who produce what’s known as a ‘reasonable worst-case’ scenario, or RWC.

There is little scrutiny of the Sage assumptions, because so many of them are unpublished. Some of its papers are released sporadically. But some of its major planning is kept secret even from senior members of the government.

1 comment:

  1. "Δυστυχώς υπάρχουν ένα σωρό ηλίθιοι πολιτικοί ανά τον κόσμο" & "Δυστυχώς η κριτική σκέψη δεν αποτελεί στοιχείο της προσωπικότητος των περισσοτέρων πολιτικών."
    Αποδίδοντας τους άγνοια, έλλειψη κριτικής σκέψης ή ηλιθιότητα, ουσιαστικά τους αθωώνεις!
    Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν, θέλουν την απόλυτη τρομοκράτηση όλου του πληθυσμού της γης, θέλουν την μείωση του πληθυσμού σύμφωνα με τις κοτρώνες της Τζώρτζια, θέλουν την απόλυτη φτωχοποίηση όλων και την απόλυτη επικράτηση των πολυεθνικών.
    Ο μεσαίωνας αναβιώνει με τραγικό τρόπο, οι πολυεθνικές σε ρόλο σύγχρονου φεουδάρχη συγκεντρώνουν τα πάντα στα χέρια τους και οι λαοί μετατρέπονται σε δούλοι χωρίς φωνή και χωρίς αντίδραση εκτός απειροελάχιστων!
    Έχουν στα χέρια τους και το εργαλείο τρόμου των εισβολέων (σε Ευρώπη, Αυστραλία και Αμερική), που θα το ενεργοποιήσουν αν δουν ότι κάποιοι αντιστέκονται...
    Δεν έχουν άγνοια είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΘΕΣΗ!

    ReplyDelete