Thursday, November 5, 2020

Δημιουργήθηκε κάκιστο ιατρικό προηγούμενο με ανυπολόγιστες συνέπειες για την ανθρωπότητα


Αν με θνητότητα 0.2% σε παγκόσμιο επίπεδο, και 0.05% για ηλικίες κάτω των 70 ετών στην Ελλάδα και αλλού, επιβάλλεται μαζική καραντίνα για τον κορονοϊό, τί θα γίνεται από εδώ και πέρα αν εμφανιστεί μία εποχική γρίπη με αντίστοιχα ποσοστά θνητότητος;

Αρκετοί υποστηρικτές της καραντίνας μάλλον δεν έχουν συνειδητοποιήσει την αυτοκαταστροφική συνέπεια της δειλίας και της αγνοίας τους.

Δημιουργήθηκε ένα πολύ άσχημο ιατρικό προηγούμενο σε παγκόσμιο επίπεδο. Με 0.2% θνητότητα κορωνοϊού, επιβάλλεται μαζικός εγκλεισμός σε όλη την ανθρωπότητα. Με 0.5% θνητότητα εποχικής γρίπης τί θα επιβληθεί; Εγκλεισμός σε καταφύγια με στολές ραδιοβιοχημικού πολέμου;

Μέχρι στιγμής δεν έχει απαντηθεί αυτό το κορυφαίο ερώτημα. Κάθε φορά που θα εμφανίζεται ένας οποιοσδήποτε ιός και θα προκαλεί λοιμώξεις, θα επιβάλλεται μαζική φυλάκιση στην ανθρωπότητα; Στο μυαλό αρρωστημένων εγκεφάλων όπως του Τσιόδρα, η απάντηση είναι "ναι".

Ή μήπως νομίζουν οι ηλίθιοι "ΜένουμεΡαγιάδες" ότι δεν υπάρχουν άλλοι ιοί που προσβάλλουν το αναπνευστικό σύστημα με αντίστοιχα ποσοστά θνητότητος;

Οκτώ μήνες μετά τον πρώτο μαζικό εγκλεισμό των πολιτών, το καθεστώς και το σύστημα υγείας δεν είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει νέα κρούσματα κορωνοϊού, και προτιμά το καθολικό lockdown. Και αυτό δεν γίνεται μόνον στην δική μας χώρα, όπου κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι είναι πτωχή χώρα και μετά την μνημονιακή λαίλαπα, έχει εξασθενήσει το κρατικό σύστημα υγείας.

Η ίδια κατάσταση συμβαίνει και στην Βρετανία με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα. Το ίδιο και στην Γαλλία. Επιβάλλεται καθολικό lockdown με το σόφισμα ότι δεν αντέχει το σύστημα υγείας. Αυτό ως απάντηση στους ηλίθιους που από το πρώτο lockdown έλεγαν ότι, "δεν μας αρέσει ο εγκλεισμός αλλά τί να κάνουμε; έτσι κερδίζουμε χρόνο για να θωρακιστεί το σύστημα υγείας".

Στην Βρετανία, χώρα πλούσια, και η οποία δεν πέρασε από μνημόνια, οι βλαμμένοι "λοιμωξιολόγοι" του SAGE απαιτούν επαναλαμβανόμενα lockdowns μέχρι τον Μάρτιο!

Πρόκειται ξεκάθαρα για πολιτική εργαλειοποίηση ενός ιού επιπέδου ελαφράς γρίπης, με άγνωστες και μόνιμες συνέπειες για την ανθρωπότητα.

Όπως και στον πρώτο μαζικό εγκλεισμό του περασμένου Μαρτίου, οι μισάνθρωποι τύπου Τσιόδρα χρησιμοποιούν το σόφισμα, "δεν αντέχει το σύστημα υγείας άλλα κρούσματα". Και υπάρχουν ένα σωρό ηλίθιοι που καταπίνουν αμάσητα τέτοια παραμύθια, χωρίς να θέτουν το απλό ερώτημα:

Και ποιός σας είπε κύριε Τσιόδρα ότι αντέχει η κοινωνία, η κάθε επιχείρηση, ο κάθε εργαζόμενος-άνεργος, και η κάθε οικογένεια, έναν νέο μαζικό εγκλεισμό; Τα ταμειακά διαθέσιμα πολλών οικογενειών και επιχειρήσεων έχουν εξαϋλωθεί προ πολλού.

Προφανώς για μισάνθρωπους τύπου Τσιόδρα που πληρώνονται από πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες, δεν υπάρχει ταμειακό ζήτημα. Όμως για τους ηλιθίους που αναπαράγουν τα παραμύθια του αρχιτσαρλατάνου Τσιόδρα στο διαδίκτυο, θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα στο προσωπικό τους ταμείο. Αντέχουν άλλον έναν μαζικό εγκλεισμό;

Και όπως ήδη διαφαίνεται, αλλά δεν το λένε ακόμη ανοικτά οι τσαρλατάνοι "λοιμωξιολόγοι", σκοπεύουν να μονιμοποιήσουν τα περιοριστικά μέτρα μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο.

Προφανώς οι περισσότεροι αυτοκτονικοί ηλίθιοι(="ΜένουμεΣπίτι") δεν διαθέτουν τόσο μεγάλα ταμειακά διαθέσιμα. Μόνον μία μικρή μειοψηφία μπορεί να αντέξει τόσους μήνες χωρίς οικονομική δραστηριότητα. Οι υπόλοιποι "ΜένουμεΡαγιάδες" θα αναμένουν ελεημοσύνη από το μισελληνικό ρωμέικο ψευδοκράτος.

Μίσος και μόνον μίσος για τους ραγιάδες.

Όσοι απλοί πολίτες υποστήριξαν και υποστηρίζουν τα παραμύθια των τσαρλατάνων τύπου Τσιόδρα, τώρα με τον δεύτερο μαζικό εγκλεισμό, αν καταστραφούν οι ίδιοι, οι επιχειρήσεις τους, και η οικογένειά τους, να μην κλαυθμηρίζουν. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα διαμαρτυρίας. Φέρουν ακεραία την ευθύνη για την καταστροφή τους.

No comments:

Post a Comment