Sunday, November 15, 2020

Χρειαζόμαστε εναλλακτικές πλατφόρμες επικοινωνίας - καθημερινώς οι υγιείς απόψεις απειλούνται με ποινικοποίηση

 

Όντως βρισκόμαστε σε πόλεμο, αλλά όχι με τον ακίνδυνο κορωνοϊό. Είμαστε σε πόλεμο με τα καθάρματα που θέλουν να μας εμβολιάσουν με το ζόρι.

Το εργατικό κόμμα της Βρετανίας απαιτεί ειδική νομοθεσία που να ποινικοποιεί κάθε αντι-εμβολιαστική άποψη.

Facebook, Twitter, Google, συμφώνησαν να προωθούν το κυβερνητικό εμβολιαστικό μήνυμα, και συγχρόνως να λογοκρίνουν τους αντιφρονούντες.

Τα αποβράσματα του αυτοκτονικού εσχατολογικού κινήματος που στηρίζουν τις κορωνο-προφητείες νομίζουν ότι έτσι θα φαίνωνται ότι είναι πλειοψηφία, ότι έτσι θα κερδίσουν την μάχη των εντυπώσεων.

Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να στρέψουν μεγάλες μάζες του πληθυσμού στην παρανομία και στην βίαιη σύγκρουση με την δικτατορία των εμβολιαστών.

Έχουμε πόλεμο. Εννοείται ότι τώρα κλιμακώνεται και διευρύνεται η σύγκρουση σε νέα πεδία. Πρέπει να δημιουργήσουμε δικές μας ανεξάρτητες πλατφόρμες και πρωτόκολλα επικοινωνίας, και συγχρόνως να απαγορεύσουμε την διάδοση των απόψεων του εχθρού.

Όταν πάρουμε την εξουσία, εννοείται ότι θα πληρωθούν με το ίδιο νόμισμα. Αμέσως θα ποινικοποιηθούν οι δικές τους απόψεις και θα λογοκρίνωνται προληπτικώς.

https://www.rt.com/uk/506806-labour-vaccine-disinformation-censorship/

Silencing discussion? UK Labour Party demands online crackdown on ‘anti-vax disinformation’ ahead of Covid-19 vaccine rollout

Facebook, Twitter and Google agreed last week to help the UK's government blunt the spread of vaccine misinformation and disinformation. The companies promised to help spread government-promoted messaging about vaccine safety and to ensure quick response to content that has been flagged by health officials.

No comments:

Post a Comment