Saturday, November 14, 2020

Να επιταχθούν δημόσιες ΜΕΘ για ασθενείς με νοσήματα πλην του κορωνοϊού


Η κωμικοτραγική αριστερή αντιπολίτευση, εκτός από πιό σκληρό, και πιό παραταμένο μαζικό εγκλεισμό, ζητά επιμόνως την επίταξη όλων των ιδιωτικών ΜΕΘ, ώστε να μην απομείνει ζωντανός ουδείς ασθενής εξ όσων πάσχουν από νοσήματα άσχετα με τον κορωνοϊό.

Υπερακοντίζουν σε βλακεία τον ανεκδιήγητο Τσιόδρα.

Οι ιδιωτικές ΜΕΘ δεν ανήκουν στο ρωμέικο ψευδοκράτος, και ούτε επιτρέπεται να θυσιαστούν στον βωμό της μαζικής παρακρούσεως.

Η δική μου πρόταση είναι η αντίστροφη: να απελευθερωθούν δημόσιες ΜΕΘ για ασθενείς που νοσούν από άλλα νοσήματα, και να σταματήσουν να εισάγωνται σε ΜΕΘ άτομα που δεν χρήζουν νοσοκομειακής νοσηλείας. Η μαζική υστερία του κορωνοϊού προκαλεί κοινωνική πίεση ώστε να γίνωνται αχρείαστες εισαγωγές σε άτομα δεν την χρειάζονται.

Το καλύτερο θα ήταν να επιταχθούν δημόσιες ΜΕΘ για τους ασθενείς με διαφορετικά νοσήματα, και να επανεκκινήσουν τα τακτικά χειρουργεία, τα οποία τώρα έχουν ανασταλεί. Και όσοι αυθυποβάλλονται ότι τάχα πεθαίνουν από κορωνοϊό, να καθίσουν στο σπίτι τους και να ηρεμήσουν. Με βάση τα επίσημα στοιχεία το 99.5% των μολυθέντων από κορωνοϊό, δεν θα πάθει απολύτως τίποτε.

Αντιθέτως, αν επιταχθούν οι ιδιωτικές ΜΕΘ και αποδοθούν σε άτομα με κορωνοϊό, θα πεθάνουν χιλιάδες ασθενείς που επείγεται να εισαχθούν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας λόγω χειρουργικών και άλλων αναγκών.

1 comment:

  1. Δεκαεπτά νοσοκομεία έκλεισαν τα χρόνια της κρίσης. Τα τρία λοιμωδών νόσων. Ήταν ζημιογόνα λέει...λες και η υγεία δεν είναι κοινωνικό αγαθό αλλά επιχείρηση.
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/11/blog-post_296.html
    Πόσες κλίνες είχαν τα 17 νοσοκομεία;
    Πόσες ΜΕΘ;
    Σχεδόν 30.000 άνθρωποι πέθαναν από καρκίνο το 2016! Όλοι αυτοί που πεθαίνουν από καρκίνο, καρδιακά, εγκεφαλικά κ.λ.π. που θα τους βάζουν; στα ράντζα;

    ReplyDelete