Friday, November 13, 2020

Το νέο συγκρουσιακό κοινωνικό δίλημμα: Πόσοι άνθρωποι θα πεθάνουν από τον μαζικό εγκλεισμό, και πόσοι από τον κορωνοϊό;

 

Τους τελευταίους 3 μήνες, παρά την αρνητική εμπειρία του πρώτου lockdown, επί καθημερινής βάσεως διαπιστώνουμε μία συγκεκριμένη νοητική κατασκευή (thought pattern) να κυριαρχεί και να επαναλαμβάνεται στο μυαλό των περισσοτέρων χωρών που βρίσκονται υπό την επήρεια της κορωνο-προφητείας:

"Νέα κρούσματα, άρα πρέπει να πάρουμε σκληρότερα μέτρα".

Οι τσαρλατάνοι "λοιμωξιολόγοι" επιβάλλουν σκληρότερα περιοριστικά μέτρα που εξαθλιώνουν τον πληθυσμό, όμως αυξάνονται τα κρούσματα, και ξανά από την αρχή ο φαύλος κύκλος: "Θα πρέπει να πάρουμε ακόμη σκληρότερα μέτρα προκειμένου να μειωθούν τα κρούσματα", ωρύονται οι ψυχασθενείς.

Έχουμε ξαναπεί ότι η περίπτωση τα μέτρα να μην έχουν καμμία επίδραση στην διάδοση του ιού, ή ακόμη και να την εντείνουν (ο μαζικός εγκλεισμός στα σπίτια τον εντείνει), δεν πρόκειται να περάσει ποτέ από το μυαλό των ανεγκέφαλων.

Ούτε πρόκειται να περάσει από το μυαλό των ανεγκέφαλων ότι πολλές ιώσεις θα προκληθούν από την καθημερινή πολύωρη χρήση μάσκας, η οποία λειτουργεί σαν μαγνήτης ιώσεων. Αλλά και εκεί οι ανεγκέφαλοι έχουν την λύση: θα τις αποδώσουν στον κορωνοϊό. Θα πούν ότι, "να, εμείς σας τα λέγαμε ότι ο κορωνοϊός είναι επικίνδυνος αφού τόσοι άνθρωποι πάσχουν από ίωση".

Η σημερινή παγκόσμια ιλαροτραγωδία μετά από μερικά χρόνια θα καταγραφεί ως άλλο ένα κεφάλαιο στο περίφημο βιβλίο του Charles Mackay, "Extraordinary Popular Delusions and the Madness of Crowds", το οποίο πρωτοεκδόθηκε το 1841.

Όσοι πιστεύουν τους κορωνο-προφήτες και ασπάζονται την διεστραμμένη τους αντίληψη, υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος για να μειωθούν καθέτως τα κρούσματα κορωνοϊού.

Επιβάλλεις ολοκληρωτικό και ασφυκτικό εγκλεισμό στον πληθυσμό, και μέσα σε 2-3 μήνες έχει εξοντωθεί η συντριπτική του πλειοψηφία. Οπότε τα κρούσματα κορωνοϊού όντως θα μειωθούν δραστικώς. Ο απότομος θάνατος είναι καλύτερος από τον αργό θάνατο.

Ήδη ανακοινώθηκε η στρατηγική "ακορντεόν", όπως την ονομάζουν οι "ειδικοί". Αλλεπάλληλα lockdowns, με μικρά διαλείμματα μέχρι τον Μάρτιο!

Φυσικά ο Μάρτιος μπορεί να γίνει Μάιος, ή Ιούνιος, ή Σεπτέμβριος, εις ό,τι αφορά το τέλος της μαζικής φυλακίσεως. Τίποτε δεν είναι σίγουρο.

Όσοι ανόητοι και αμόρφωτοι εμπιστεύθηκαν αρχικώς τον τσαρλατάνο Τσιόδρα, ίσως τώρα να μην αισθάνωνται τόσο σίγουροι για το τί τους περιμένει. Τους είχαμε προειδοποιήσει ότι το άτομο δεν στέκει στα καλά του.

Τώρα πια είναι ξεκάθαρο το δίλημμα: Πόσοι άνθρωποι θα πεθάνουν από τον μαζικό εγκλεισμό, και πόσοι από τον κορωνοϊό;

Επειδή οι ανεγκέφαλοι δύσκολα έρχονται σε επαφή με την πραγματικότητα, η απάντηση στο συγκεκριμένο δίλημμα δεν μπορεί να δοθεί με ειρηνικούς τρόπους. Θα καταλήξει σε βίαιη κοινωνική σύγκρουση, όταν εκατοντάδες εκατομμύρια εξαθλιωμένοι ανά τον κόσμο θα απαιτούν την εσχάτη των ποινών για τους δολοφόνους της ανθρωπότητος, οι οποίοι σήμερα γενοκτονούν πληθυσμούς υπό το πρόσχημα της σωτηρίας τους.

1 comment:

  1. Σουχαρίτ Μπάγκντι: Ο Γερμανο-Ταϊλανδός επιδημιολόγος που αποδομεί την μυθολογία για τον κορωνοϊό
    Πόσο επηρεάζονται τα παιδιά μας;
    Αυτή η τρέλα, αυτή η υγειονομική τρέλα θα βλάψει τα παιδιά μας γιατί θα τα κάνει πιο αδύναμα! Είναι ξέρετε και συγγνώμη που θα το πω τώρα κάτι και δεν πρέπει να με παρεξηγήσετε, στα εκτροφεία τα κοτόπουλα για παράδειγμα που είναι αποκλεισμένα και δεν χρειάζεται πιά να αντιπαρατεθούν με τους ιούς των πτηνών, είναι πολύ – πολύ πιο ευαίσθητα, όταν καταφέρει ένας ιός να εισέλθει σε ένα εκτροφείο, τότε συμβαίνουν ατελείωτοι θάνατοι! Όταν όμως έχεις κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής, αυτά δεν αρρωσταίνουν εύκολα επειδή έχουν εκπαιδευτεί έξω στον καθαρό αέρα, γιατί οι ιοί είναι έξω και συνήθως αυτοί οι ιοί δεν σκοτώνουν τα πτηνά. Έτσι ακριβώς οι κωρονοϊοί δεν θα σκοτώσουν κι εμάς. Και γι' αυτό αυτή η υπερβολική υγειονομική τρέλα είναι πολύ κακή!
    Ξέρετε η μητέρα μου ήταν ιατρός. Ήταν καταπληκτική ιατρός, παρεμπιπτόντως είχε εκπαιδευτεί στο John Hopkins, και μου έλεγε πάντοτε, ζούσαμε στην Ταϋλάνδη, η πολύ υγιεινή δεν κάνει καλό, το να αρπάξεις ένα συναχάκι είναι καλό, αφού μετά θα είσαι πολύ δυνατότερος, πολύ πιο υγιής από τους άλλους και έτσι είναι…
    Πρέπει να εμβολιαστούν όλοι;
    Αυτό το εμβόλιο που τώρα παίζει για όλους… Γιατί πρέπει να εμβολιάσουν όλους όσους δεν έχουν ανάγκη το εμβόλιο;
    Μιλάμε για όσους είναι κάτω των 65 στην Γερμανία είναι νομίζω 50 εκατομμύρια, γιατί παρήγγειλε η κυβέρνηση 50 εκατ. δόσεις γι’ αυτούς τους 50 εκατ. ανθρώπους; Άσκοπο! Κι ελπίζω αυτά τα 50 εκατομμύρια άνθρωποι δεν θα δεχθούν να εμβολιαστούν προκαταβολικά! Αν θέλουν να εμβολιάσουν τότε πρέπει οι στοχευμένες ομάδες να είναι αυτές που χρειάζονται το εμβόλιο περισσότερο. Γηραιότεροι άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα. Ο εμβολιασμός όμως όλων γενικά είναι κάτι πολύ προβληματικό. Το εμβόλιο πρέπει να είναι εξαιρετικά καλό, να έχει εξεταστεί καλά για παρενέργειες
    https://www.youtube.com/watch?v=N8hW2ULmHug

    ReplyDelete