Wednesday, November 11, 2020

Η διεύρυνση της συγκρούσεως με την ρωμιοσύνη πρέπει να γίνει σε όλα τα πεδία της κοινωνικής ζωής

 

Ένα μεγάλο κομμάτι της Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου, την περίοδο 2010-2012, στάθηκε απέναντι στα μνημόνια και την οικονομική κατοχή που μας επεβλήθη στο όνομα της "Ενωμένης Ευρώπης". Αντιστοίχως ένα μεγάλο κομμάτι της Δεξιάς και του Κέντρου στήριξε τα μνημόνια, για ιδεολογικούς λόγους.

Σήμερα ένα μεγάλο κομμάτι της Αριστεράς ζητά ακόμη πιό σκληρή καραντίνα, υποστηρίζοντας με φανατισμό την υγειονομική χούντα που μας επεβλήθη, στο όνομα της "Δημόσιας Υγείας". Αντιστοίχως ένα κομμάτι της παραδοσιακής φιλελεύθερης Δεξιάς, κυρίως στο εξωτερικό, στέκεται απέναντι στην υγειονομική χούντα για ιδεολογικούς λόγους. (Στην Ελλάδα δεν υφίσταται συγκροτημένη παραδοσιακή φιλελεύθερη Δεξιά αντίστοιχη των ΗΠΑ, παρά μόνον μικρά και ανοργάνωτα ρεύματα).

Η άγνοια, η δειλία, και η εθελοδουλεία είναι διακομματική. 

Τα μνημόνια και η υγειονομική χούντα, απέδειξαν ότι τα φληναφήματα περί δημοκρατίας, ελευθερίας, ανοχής, είναι απλώς φληναφήματα για ηλίθιους. Μόλις τα καθεστωτικά κόμματα βρεθούν απέναντι στον παραμικρό κίνδυνο, πετούν από το παράθυρο ανθρώπινα δικαιώματα, ελευθερίες, σύνταγμα, κυριαρχία, εθνική ανεξαρτησία, κ.α., και λαμβάνουν αυτοκαταστροφικές αποφάσεις, με δικτατορικές εξουσίες, και τυραννικά χαρακτηριστικά.

Το συγκεκριμένο σχόλιο δεν αποσκοπεί στο να αφυπνίσει τους ρωμιούς. Με ενδιαφέρει για τους Έλληνες στο θρήσκευμα που για μία ακόμη φορά απέδειξαν την ιδεολογική και οργανωτική τους γύμνια. Δεν εμφανίστηκε ούτε ένα συγκροτημένο άρθρο βασισμένο στην φιλοσοφία της επιστήμης που να αποδομεί το κυρίαρχο υγειονομικό αφήγημα του ψάλτη Τσιόδρα. 

Είναι πολύ εύκολο να μιλάς σήμερα κατά της μισελληνικής βυζαντινής αυτοκρατορίας για τα δεινά που προξένησε στον Ελληνισμό. Αλλά φαίνεται ότι είναι δύσκολο να αποδομήσεις τον νεοβυζαντινό τσαρλατάνο στο πεδίο της ιατρικής, ο οποίος καθημερινώς εκφοβίζει την κοινωνία με τα παραληρήματά του, εν είδει χιλιαστού που προβλέπει την συντέλεια του κόσμου. 

Το να αποδομείς το καταραμένο βυζάντιο, μετά τόσους αιώνες, δεν αποτελεί και τόσο μεγάλο κατόρθωμα. Ηρωικό κατόρθωμα ήταν όταν το αποδομούσαν οι Έλληνες Πρόγονοι, εκ των οποίων αρκετοί κατέληξαν στην χριστιανική πυρά, για να μπορούμε εμείς σήμερα να λεγόμαστε Έλληνες χωρίς φόβο. 

Για να είμαστε άξιοι συνεχιστές των Ελλήνων Προγόνων πρέπει να αποδομούμε όλες τις εκφάνσεις του εφηρμοσμένου μονοθεϊσμού, είτε στην οικονομία, είτε στην υγεία, είτε οπουδήποτε, με προσωπικό κίνδυνο και κόστος. 

Έχω γράψει πολλάκις ότι η αντίθεση με την ρωμιοσύνη και την ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων, δεν μπορεί να περιορίζεται στο θρησκευτικό πεδίο, διότι έχει επεκταθεί εδώ και αιώνες στο πολιτικό, φιλοσοφικό, οικονομικό, γεωπολιτικό, ιστορικό, στρατιωτικό, και επιστημονικό πεδίο. Η σκέψη χιλιάδων "επιστημόνων" έχει διαβρωθεί από τον μονοθεϊσμό. 

Αξίζει να διαβάσει κάποιος το άρθρο του φιλοσόφου Giorgio Agamben, "Η ιατρική ως θρησκεία". Με τον όρο θρησκεία εννοεί τον χριστιανισμό, και με τον όρο ιατρική εννοεί την σύγχρονη "ιατρική". 

Επομένως η μάχη εναντίον του κυρίαρχου υγειονομικού αφηγήματος πρέπει να αποκτήσει πολεμικά χαρακτηριστικά με την στρατευμένη διανόηση του Ελληνισμού, να σφυροκοπά καθημερινώς το εχθρικό αφήγημα, ως μία από τις πολλές εκφάνσεις του τυραννικού μονοθεϊσμού. 

Σε προηγούμενο σχόλιο έγραψα ότι ο Τσιόδρας επανέφερε στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων το "πίστευε και μη ερεύνα", στο πεδίο της ιατρικής. 

Ένα σωρό ηλίθιοι "διανοούμενοι" το αποδέχτηκαν σιωπηρώς και παθητικώς. Γιατί; Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Εις εξ αυτών είναι το γνωστό χριστιανικό τέχνασμα, της χρησιμοποιήσεως της λέξεως θεός, κατά αποκλειστικότητα, ως ο θεός να είναι ένας και μοναδικός. Και φυσικά εννοούν τον δικό τους θεό, ώστε όλοι οι άλλοι άνθρωποι να θεωρούνται αιρετικοί, άθεοι, ειδωλολάτρες κλπ.

Ο Τσιόδρας και όσοι ανόητοι τον πιστεύουν, επαναλαμβάνει το, "στηρίζομαι στην επιστήμη", λες και η επιστήμη είναι μία και μοναδική. Λες και δεν υπάρχουν διαφορετικές θεωρίες, προσεγγίσεις, μελέτες, αντικρουόμενες απόψεις. 

Αυτό και μόνο θα έπρεπε να θέσει σε συναγερμό όλους τους Έλληνες στο θρήσκευμα, διότι με πρόσχημα την επιστήμη, ο συγκεριμένος τσαρλατάνος πέρασε υπογείως μία χριστιανική αντίληψη. Την αντίληψη της "ορθοδοξίας". Της μίας και μοναδικής αλήθειας, της οποίας ο απατεώνας Τσιόδρας είναι δήθεν αποκλειστικός φορέας. 

Είδαμε μετά λύπης αρκετούς Έλληνες στο θρήσκευμα, οι οποίοι αντί να ανοίγουν βιβλία ανοσολογίας, ιστορίας επιδημιών, και φιλοσοφίας της επιστήμης, ώστε να ακονίσουν την κριτική τους σκέψη, να αφομοιώνουν πλήρως το χριστιανικό αφήγημα του Τσιόδρα (με επιστημονικό περιτύλιγμα), και να υποτάσσωνται αμαχητί στα κελεύσματα ενός πνευματικού νάνου. 

Όσοι Έλληνες στο θρήσκευμα παραμένουν αναθεωρητές στο πεδίο της θρησκείας, χωρίς να διευρύνουν την ιδεολογική σύγκρουση στο πεδίο της επιστήμης, της οικονομίας, της δημογραφίας, της πολιτικής, κ.α., δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρωνται για την υπερχιλιετή ιουδαιοχριστιανική κατοχή. Είναι συναυτουργοί στο διαρκές έγκλημα. 

Η υπερεθνική συμμορία "λοιμωξιολόγων" θα εξοντώσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο από την πείνα, την εξαθλίωση, και άλλες ασθένειες, προκειμένου να σώσει μερικές χιλιάδες από κορωνοϊό. Διότι λένε, ότι έτσι επιτάσσει η μία και μοναδική "επιστημονική" τους αλήθεια. Δεν επιτρέπεται να ηττηθούμε. Θα έχουμε προσβάλλει τους Έλληνες Προγόνους που κάηκαν στην βυζαντινή πυρά για να διαφυλάξουν την Ελληνική Συνέχεια.

2 comments:

  1. Μέγιστε Ιφικρατη είσαι αχτίδα φωτός στο πολιτικό σκοτάδι.

    ReplyDelete
  2. Σε αντίθεση με τους σύγχρονούς του σκοταδιστές πολιτικούς που αμαυρώνουν την ψυχή μας.

    ReplyDelete