Wednesday, September 24, 2014

Ενημέρωση προς τις ενδιαφερόμενες οργανώσεις Ελλήνων στο θρήσκευμα


Σήμερα συζητείται στην Βουλή το σχέδιο νόμου για την νομική υπόσταση των θρησκευτικών κοινοτήτων.



ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

24.09.2014

1. Ώρα 12η μεσημβρινή - Αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κων. Τσαλδάρη» (223) θα συνεδριάσει η Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Οργάνωση της νομικής μορφής των θρησκευτικών κοινοτήτων και των ενώσεών τους στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων» (2η συνεδρίαση - ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών προσώπων).

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Άννα Καραμανλή και Ιωάννης Αμανατίδης

2. Ώρα 17.00΄ - Αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κων. Τσαλδάρη» (223) θα συνεδριάσει η Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Οργάνωση της νομικής μορφής των θρησκευτικών κοινοτήτων και των ενώσεών τους στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων» (3η συνεδρίαση).

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Άννα Καραμανλή και Ιωάννης Αμανατίδης

2 comments:

  1. Πλακα εχετε εσεις οι πρωην και νυν και εσαει Συριζαιοι.Μεχρι το 1990 δεν πιστευατε σε κανεναν θεο,και τωρα πιστευετε σε δωδεκα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕιδωλολάτρηςSeptember 27, 2014 at 3:41 PM

      Έτσι είναι, αφού οι ακροδεξιοί ήταν νυν και αει ηλίθια προβατάκια του Ιουδαιοχριστιανισμού, έμεινε ο Ελληνισμός ανοίχτό πεδίο για Συριζαίους.

      Delete