Tuesday, September 2, 2014

Η Ευρωπαϊκή Ένωση μας έχει κηρύξει πολιτισμικό πόλεμο. Οφείλουμε να της προξενήσουμε αντίποινα



Στο άρθρο "Πώς πρέπει να βλέπει η Ελλάδα την ρωσσο-ουκρανική κρίση", έγραψα ότι πρέπει να θεωρούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση μεγαλύτερο εχθρό από την Τουρκία. Κάποιοι αναγνώστες επηρεασμένοι από την θετικώς φορτισμένη λέξη Ευρώπη, αντέταξαν ότι με την Ευρώπη έχουμε κοινές πολιτιστικές αξίες, κλπ.

Πρώτο λάθος: Άλλο πράγμα η Ευρώπη(ήπειρος) και άλλο πράγμα η Ευρωπαϊκή Ένωση(ομοσπονδιακό κράτος).

Δεύτερο λάθος: Το ότι η ΕΕ αυτή την στιγμή δεν μας έχει επιτεθεί με στρατιωτικά μέσα για να κατακτήσει Ελληνικά εδάφη όπως έχει πράξει η Τουρκία, δεν σημαίνει ότι δεν υφιστάμεθα επίθεση.

Η ΕΕ επί καθημερινής βάσεως επιτίθεται στις πολιτισμικές μας αξίες. Επί καθημερινής βάσεως πλήττει τον αξιακό μας κώδικα. Όταν απαιτεί από την Ελλάδα να νομοθετεί υπέρ των λαθροεποίκων, υπέρ των εκτρώσεων, υπέρ των γάμων ομοφυλοφίλων, υπέρ της φυλετικής επιμειξίας, υπέρ της αλλαγής των βιβλίων ιστορίας, υπέρ του πολυπολιτισμικού ιδεώδους μετατρέποντας την Ελλάδα σε πολυφυλετικό, πολυπολιτισμικό, πολυεθνικό βόθρο, καταστρέφει ανεπανόρθωτα τα Ελληνικά μας μιμήδια και τα γονίδιά μας.

Η ΕΕ αφαιρεί σταδιακώς όλα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Ό,τι ακριβώς επιτυγχάνει ένας κατακτητής μετά από στρατιωτικό πόλεμο, η ΕΕ το επιτυγχάνει χωρίς στρατιωτικό πόλεμο, αλλά με πολιτισμικό.

Αρκετοί Έλληνες ορίζουν τον πόλεμο περιοριστικώς να σημαίνει προσβολή εδάφους. Ασύγγνωστο λάθος. Με τα εκφυλισμένα δυτικά κράτη και τα υπερεθνικά τους μορφώματα όπως η ΕΕ ευρισκόμαστε σε πολιτισμικό πόλεμο. Έχουμε σύγκρουση πολιτισμών, όπως πολύ σωστά έγραψε ο Σαμουήλ Χάντιγκτον.

Η ΕΕ επιτίθεται με μένος στον πολιτισμικό αξιακό μας κώδικα και γι' αυτό έχουμε ιερό καθήκον να την καταστρέψουμε. Η προσβολή των Ελληνικών μιμηδίων και γονιδίων από την Ε.Ε. σε καμμία περίπτωση δεν είναι υποδεεστέρα της προσβολής Ελληνικού εδάφους από την Τουρκία.

Όσο καθυστερούμε να κηρύξουμε πολιτισμικό πόλεμο κατά της Ε.Ε. τόσο θα εκφυλιζόμαστε ως έθνος. 


6 comments:

  1. Ξεχνα το.Σε μια Ελλαδα αριστεροκρατουμενη...ξεχνα το.Απο τον Συριζα προερχεσαι και καταλαβαινεις τι λεω.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τα περί αριστεροκρατούμενης Ελλάδος είναι ιδεοληψίες της δεξιάς. Αλλά και έτσι να ήταν, επειδή ακριβώς η Αριστερά κατανοεί πλήρως την έννοια του πολιτιστικού πολέμου, έχει δημιουργήσει μαγιά ανθρώπων που μπορεί να διεξάγει τέτοιο πόλεμο. Με άλλη ηγεσία φυσικά.

      Delete
    2. Oταν η Αριστερα πρωτοστατει στην φηφιση "αντιρατσιστικων" νομων δεν μπορουμε να μιλαμε για ιδεοληψιες της Δεξιας.Οταν η Αριστερα ζητα την καταργηση των συνορων,του Στρατου,των εξοπλισμων κτλ. τοτε μιλαμε για γραικυλους και οχι για ιδεοληψιες.ΥΓ.Οχι βεβαιως πως οι αστικουληδες "καθωσπρεπει" χριστιανοδεξιοι "οικογενειαρχες" ειναι καλυτεροι,αλλα δεν κρατουν αυτοι τα ηνια.

      Delete
    3. Το ΚΚΕ τουλάχιστον είναι κατά του "αντιρατσιστικού" νομοσχεδίου, αλλά για άλλους λόγους.

      Delete
    4. Το κκε είναι περισσότερο άχρηστα κορμιά και από τους αγιορείτες μοναχούς. Μια λανθάνουσα μάζα αφελληνισμένων κρετίνων στην καρδιά της κοινωνίας.

      Delete
  2. Τὰ ἑλληνικὰ μιμήδια ἔχουν καταστραφεῖ ἀπὸ τὸν χριστιανισμό.

    ReplyDelete