Monday, September 15, 2014

Θέλουμε μία Ελλάδα των ηπείρων, πλήρως ανεξάρτητη από την Ευρώπη



Οι κομμουνιστές θέλουν μία Ευρώπη των λαών, οι φιλελεύθεροι μία Ευρώπη των τραπεζών, οι εθνικιστές μία Ευρώπη των εθνών.

Ουδείς εξ αυτών θέλει μία Ελλάδα των ηπείρων όπως θέλω εγώ, και πιστεύω οι πραγματικοί Έλληνες.

Μία πολιτικώς ενωμένη Ευρώπη είτε με βάση το έθνος, είτε με βάση το πολυεθνικό κεφάλαιο, είτε με βάση τους λαούς, είναι μία Ευρώπη όπου η οντότης "Ελλάς" υποσκελίζεται από μία υπερεθνική οντότητα. Το κέντρο βάρους και το κέντρο των εξελίξεων είναι η Ευρώπη.

Ενώ στην φράση "η Ελλάς των ηπείρων" το κέντρο βάρους και των εξελίξεων είναι η Ελλάδα. Η Ελλάδα των ηπείρων εμπεριέχει άπειρους βαθμούς ελευθερίας κινήσεων, χωρίς δεσμεύσεις, μένοντας πιστή στο δόγμα "δεν υπάρχουν μόνιμοι σύμμαχοι, υπάρχουν μόνιμα συμφέροντα".

Αν προσθέσουμε το γεγονός ότι πολλοί εθνικιστές εν Ελλάδι ταυτίζουν ή συσχετίζουν τον εθνικισμό με το βυζάντιο, τον χριστιανισμό, και την προσδοκία τους για μία ομοσπονδιακή Ευρώπη βασισμένη στην λευκή φυλή, τότε οι Έλληνες έχουν εθνικό συμφέρον να διαχωριστούν πλήρως από την Ευρώπη προκειμένου να αποφύγουν τον αφανισμό δια αφομοιώσεως.

Η πολιτισμική, φυλετική, και πολιτική αφομοίωση για τους πραγματικούς Έλληνες είναι έγκλημα καθοσιώσεως.

Οφείλουμε να διαχωριζόμαστε πλήρως ως Έθνος και να στεκόμαστε μακριά από ευρωπαϊκές πολιτικές και θρησκευτικές ιδεοληψίες που σκοπό έχουν να αφομοιώσουν ή να μπασταρδέψουν τον Λαό μας.

Η Ελλάς των ηπείρων είναι εθνοκεντρική αντίληψη, ενώ η Ευρώπη των εθνών είναι ευρωκεντρική αντίληψη.

Εμείς αγωνιζόμαστε να  κάνουμε την Ελλάδα υπερδύναμη, όχι την Ευρώπη.

1 comment:

  1. Ιφικράτη,
    Πως ονειρεύεσαι την Ελλάδα εδαφικώς, πέραν από τους πολλαπλασιαστές ισχύος στο πολιτισμικό, οικονομικό, και θρησκευτικό επίπεδο ανά την υφήλιο; Και επίσης πως θα πρέπει να διαχειριστούμε την Τουρκία; Δημιουργώντας μια ομοσπονδία; Ένα ελληνικό κράτος στην Ιωνία και στον Πόντο; Και τα δύο; Αυτά σαν συνέχεια του βασικού προβληματισμού.

    Κερυνειώτης

    ReplyDelete