Tuesday, May 16, 2023

Επαναλιγνιτοποίηση της χώρας, εδώ και τώρα!

 

Σε πλήρη αντίθεση με τους πράσινους τσαρλατάνους που υποστηρίζουν την απολιγνιτοποίηση του ενεργειακού μείγματος της χώρας μας, υποστηρίζω την επαναλιγνιτοποίηση, και την χρήση όσο περισσότερων υδρογονανθράκων.

Όσοι υποστηρίζουν λύσεις τύπου ηλεκτρικά αυτοκίνητα, δεν έχουν ιδέα από ζητήματα μηχανικής. Τα μέταλλα-χημικά στοιχεία που απαιτούνται για την κατασκευή μπαταριών είναι εξαιρετικώς σπάνια, και θα προξενήσουν αιματηρές συγκρούσεις στις χώρες που τα διαθέτουν.

Εκτός αυτού, με βάση φυσικομηχανικούς νόμους, η σμίκρυνση μίας μπαταρίας για την συσσώρευση ενέργειας δεν είναι απεριόριστη, ούτε υπάρχουν μεγάλα τεχνολογικά περιθώρια. Απαιτούνται τεράστιες εκτάσεις γης για να τροφοδοτηθεί μία πόλη. Αν υποθέσουμε ότι εφαρμόζεται η παρανοϊκή πράσινη μετάβαση, θα καταστραφούν τεράστιες εκτάσεις καλλιεργήσιμης γης για να εγκατασταθούν πάρκα συσσωρευτών.

Οι αντικοινωνικές πράσινες λύσεις στο ηλεκτρικό δίκτυο είναι εξ ορισμού ασταθείς και κοστοβόρες. Δεν υπάρχει περίπτωση ένα "πράσινο" δίκτυο να έχει την αξιοπιστία που διαθέτει ένα ηλεκτρικό δίκτυο που βασίζεται σε υδρογονάνθρακες. Οι καταστροφές επιχειρήσεων και προϊόντων από την μόνιμη αστάθεια του ηλεκτρικού δικτύου θα είναι ανυπολόγιστες.

Απομένει μόνον ένα πράσινο αφήγημα των τσαρλατάνων που πρέπει να ανατραπεί. Εδώ και δεκαετίες ισχυρίζονται ότι τα παγκόσμια αποθέματα υδρογονανθράκων είναι πεπερασμένα και εξαντλούνται. Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν την αίσθηση του "αναπόφευκτου", ότι δηλαδή, έτσι κι αλλιώς θα έπρεπε να στραφούμε στις λεγόμενες ανανεώσιμες πηγές ενέργειες.

Όμως υπάρχουν επιστημονικές θεωρίες που προτάσσουν την άποψη ότι οι υδρογονάνθρακες είναι ανανέωσιμη πηγή, υπό την έννοια ότι στα έγκατα της γής, όπως αναβλύζει και στερεοποιείται το μάγμα, δημιουργούνται διάφορα πετρώματα. Με αυτή την διαδικασία δημιουργούνται συνεχώς νέα κοιτάσματα υδρογονανθράκων.

Εκτός αυτού, το μεγάλο παραμύθι των πράσινων τσαρλατάνων πρέπει να καταποντιστεί άμεσα. Όχι μόνον δεν υπάρχει υπερθέρμανση του πλανήτου, αντιθέτως είναι καλό για την Φύση και τους ανθρώπους να αυξάνεται η μέση θερμοκρασία και το διοξείδιο του άνθρακος, διότι αυξάνεται η ζωή στον πλανήτη, υπό την έννοια ότι βρισκόμαστε σε φάση ανοδικού κύκλου θερμοκρασιών.

Ο άνθρωπος δεν επιτρέπεται να παρεμβαίνει για να αλλάξει την θερμοκρασία της Φύσης.

Αυτό που πρέπει να ανησυχεί την ανθρωπότητα είναι το γενικευμένο ψύχος, και η προσπάθεια των επικινδύνων τσαρλατάνων να εφαρμόσουν πολιτικές climate engineering.

Διότι αυτό προσπαθούν να κάνουν, κλιματική μηχανική με πράσινο προσωπείο.

Το ψύχος είναι ό,τι χειρότερο για τις καλλιέργειες, και αυτό ακριβώς προσπαθούν να κάνουν οι πράσινοι τσαρλατάνοι, να ψύξουν τον πλανήτη.

Αν δεν σταματήσουμε τους πράσινους τσαρλατάνους, οι ιατρογενείς θάνατοι από το παραμύθι της πλανδημίας θα είναι το 1/1.000.000 από τους θανάτους εξ αιτίας της πράσινης πανώλης.

No comments:

Post a Comment