Sunday, May 28, 2023

Θάνατος σε όλα τα μικρά αντεπαναστατικά κόμματα, είναι η γάγγραινα της κοινωνίας

 

Έχει πολύ γούστο να βλέπουμε σήμερα ένα σωρό μικρά κόμματα που λόγω εκλογικού αποτελέσματος, κλαψουρίζουν επειδή η πλειοψηφία του λαού έχει απαξιώσει την εκλογική διαδικασία.

Φυσικά ουδέποτε πρόκειται να παραδεχτούν τα μικρά ρεφορμιστικά κόμματα ότι όσοι πολίτες έχουν απαξιώσει την εκλογική διαδικασία ίσως θέλουν δυναμικότερες λύσεις.

Αφού τα δήθεν αντισυστημικά κόμματα έκαναν ό,τι μπορούσαν από το 2010 για να απαξιώσουν τις επαναστατικές διαδικασίες, τώρα κλαψουρίζουν επειδή η πλειοψηφία της κοινωνίας έχει απαξιώσει την εκλογική διαδικασία. Επειδή τους πληρώνει με το ίδιο νόμισμα.

Όταν την περίοδο 2010-2012, 500 χιλιάδες λαού διαδήλωναν δυναμικώς στους δρόμους και απαιτούσαν την ανατροπή, ένα σωρό σημερινοί πολιτικάντηδες μικρών κομμάτων, φώναζαν, "όχι στην βία".

Ψόφο στα μικρά "αντισυστημικά" κόμματα. Είναι η γάγγραινα της σημερινής κοινωνίας. Είναι οι παλιάτσοι του καθεστώτος. Είναι τα γιουσουφάκια της κυνοβουλευτικής δειμοκρατίας. Είναι οι πρώτοι που αντιδρούν όταν ξεπηδούν επαναστατικά στοιχεία μέσα στην κοινωνία. Είναι οι ρουφιάνοι που θα μιλήσουν για προβοκάτορες και πράκτορες επειδή έτσι μόνον μπορούν να δικαιολογήσουν την παρασιτική τους παρουσία στην πολιτική ζωή της χώρας.

Ψόφο σε όλα τα μικρά αντεπαναστατικά κόμματα. Μακάρι στις επόμενες εκλογές να πάνε κάτω από το μηδέν, για να λυτρωθεί η κοινωνία από την σιχαμερή νομοταγή δουλοπρέπειά τους.

Όποιος αρνείται να συμμετάσχει σε επαναστατικές διαδικασίες, έχει το δικαίωμα να σκύβει το κεφάλι σαν δούλος. Αλλά δεν δικαιούται να παριστάνει τον κριτή της κοινωνίας. Αυτό άξιζαν τα μικρά αντεπαναστατικά κόμματα, αυτό έλαβαν στις εκλογές, και πολύ τους ήταν.

2 comments:

  1. αυτοί οι 500.000 που διαδήλωναν τότε προσδοκούσαν ότι λόγω του όγκου τους θα παραιτούνταν η κυβέρνηση και θα επέστρεφαν οι μισθοί και τα κεκτημένα αναίμακτα, με μία Μαρφίν και με ένα δακρυγόνο την έκαναν όλοι και εδώ και 10 χρόνια δεν ξαναυπήρξε αντίδραση, όσοι στηρίξαμε το οποιοδήποτε "εθνικιστικό/ακροδεξιό" κόμμα-κίνημα θυμόμαστε να μας λένε ακροδεξιούς(με την αρνητική έννοια του όρου), φασίστες κλπ, κανείς δεν ήθελε να συνδέσει τις κινητοποιήσεις με τον λαθρεποικισμό και το μόνο που είχε προκύψει ήταν η κάτω πλατεία με τους βρωμύλους και κάτι "επιτροπές" με μια Περσεφόνη Συμένη από το ΠΑΣΟΚ, από τότε έβριζε ο Ιμάτζινος και μίλαγε για τον πιο ηλίθιο λαό στο σύμπαν, δεν υπήρξε καμμία επανάσταση για να στηρίξει το οποιοδήποτε κόμμα/κίνημα, όποιος μίλαγε για τέτοια θα τον συνελάμβαναν, θα έτρωγε ξύλο και κανείς δεν θα ήθελε σχέση μαζί του, μετά από μία Μαρφίν και σχετικά περιστατικά θα περίμενες να έχεις κόσμο έτοιμο να πιει αίμα, ακόμα και αυτοί που αυτοκτονούσαν δεν πήγαιναν να πάρουν και κάποιον άλλον μαζί τους, έστω και τον δήμαρχο, η μόνη σοβαρή ακτιβιστική κίνηση μετά την εκκαθάριση του Άγιου Παντελεήμονος ήταν τα κατσαβίδια στην Ομόνοια με την δολοφονία Καντάρη, και πάλι τότε κανείς δεν ήθελε σχέση με την ΧΑ, αν υπήρχε κόσμο που ήθελε να παίξει ξύλο η ευκαιρία είχε βρεθεί επί ΧΑ, θα βλέπαμε εθνικιστικά περίπολα τις νύχτες, ξύλο κλπ, τίποτε από αυτά δεν έγινε, 570.000 τσαντισμένοι ψήφισαν ΧΑ και μόλις το σύστημα έπαιξε το κόλπο ράπερ από το οποίο δεν υπάρχει μισή κάμερα που να αποδεικνύει το περιστατικό, όλοι σκόρπισαν αντί να διπλασιαστούν τα ποσοστά από αντίδραση και μόνο....ωστόσο 30.000 βρωμύλοι βρέθηκαν έξω από το εφετείο και εν μέσω ψευτοδημίας, οι ίδιοι που έκαναν σαν υστερικοί με τις μάσκες μαζεύτηκαν κατά χιλιάδες...

    ReplyDelete