Wednesday, May 17, 2023

H Μεγάλη Ταλαιπωρία του τουρίστα Μπακογιάννη έχει καταστρέψει το κέντρο της Αθήνας διώχνοντας επενδύσεις

 

Σήμερα αρκετοί καταφέρονται εναντίον του ανεκδιήγητου και αμορφώτου δημάρχου Μπακογιάνη που θέλει να ανακαλύψει την Πολιτεία του Πλάτωνος με ανασκαφές...

Όμως δεν πρέπει να λησμονούμε το μέγα έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας, την Μεγάλη Ταλαιπωρία, που βαπτίστηκε "μεγάλος περίπατος".

Με πρόσχημα την αστική βελτίωση, και ως πολιορκητικό κριό ένα σωρό "πράσινα" λόμπι και γελοία άτομα που θέλουν να μετατρέψουν το κέντρο της Αθήνας σε πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο, αγνόησαν τις ανάγκες των κατοίκων, των επαγγελματιών, και των εργαζομένων.

Ένας συνασπισμός απολίτιστων και ανελλήνιστων ατόμων, θέλει να μετατρέψει την Αθήνα σε μόνιμο τουριστικό περιβάλλον. Ο τουρισμός από ένα σημείο και μετά, κάνει μεγάλο κακό σε μία κοινωνία.

Η Αθήνα δεν είναι τουριστικό νησί, που περιμένει πώς και πώς τους τουρίστες για να επιβιώσει οικονομικώς.

Βασικός στόχος των Αθηναίων πρέπει να είναι το ξήλωμα του "μεγάλου περιπάτου", η κατάργηση της διαπλατύνσεως των πεζοδρομίων, η αύξηση της ταχύτητος κυκλοφορίας εργαζομένων, κατοίκων, και επαγγελματιών, και το ξήλωμα όλων των πεζοδρομήσεων που σκαρφίστηκε το αρρωστημένο μυαλό της ομάδος Μπακογιάννη.

Η ομάδα Μπακογιάννη αποσκοπεί στο να αλλάξει την χρήση γης στο κέντρο της Αθήνας. Θέλει να την μετατρέψει σε ένα απέραντο airbnb.

Θεωρεί ότι ο τουρισμός, η αναψυχή, η διασκέδαση, πρέπει να είναι η ταυτότητα της Αθήνας, διότι και ο ίδιος είναι τουρίστας. Πολιτικός τουρίστας. Προβάλλει πάνω στην Αθήνα την τουριστική του ψυχοσύνθεση.

Η Αθήνα, όπως και όλες οι πόλεις της Ελλάδος, δεν πρέπει να στηρίζωνται στον τουρισμό. Ο τουρισμός δεν επιτρέπεται να είναι το κύριο έσοδο μίας πόλεως.

Οι αντισυστημικές πολιτικές παρατάξεις πρέπει να απορρίψουν το μοντέλο airbnb ως κυρίαρχο οικιστικό μοντέλο μίας πόλεως.

Εδώ και τώρα ξήλωμα των πεζοδρομήσεων. Οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι επαγγελματίες, ίστανται πάνω από τους τουρίστες και τους πράσινους τσαρλατάνους.

No comments:

Post a Comment