Monday, April 24, 2017

Πρέπει άμεσα να εκλέξουμε άλλον λαό


Η βασική στρατηγική του Μακρόν και των ευρωπαϊστών εδώ και δεκαετίες είναι αυτή που περιέγραψε καυστικώς ο Μπέρτολτ Μπρέχτ: "Η λύση είναι να εκλέξουμε άλλον λαό".
Οι ευρωσκεπτικιστές βλακωδώς επί δεκαετίες πολιτεύονται με την λανθασμένη παραδοχή, "Αφού η κυβέρνηση έχασε την εμπιστοσύνη του λαού, να εκλέξουμε μία άλλη κυβέρνηση".
Ενώ οι θρασύτατοι αλλά ευφυείς ευρωπαϊστές το λένε ξεκάθαρα: "Αφού ο λαός έχασε την εμπιστοσύνη της κυβερνήσεως, διαλύουμε τον λαό, και εκλέγουμε έναν άλλο λαό".
Μέχρις ότου κατανοήσουν οι ευρωσκεπτικιστές ότι απαιτείται αλλαγή στρατηγικής και υιοθέτηση του δόγματος "αλλαγή λαού", οι ήττες θα είναι περισσότερες από τις νίκες.
Η αλλαγή λαού προς το συμφέρον των γηγενών Ευρωπαίων απαιτεί δημιουργία παραλλήλων και ανταγωνιστικών πολιτικών, κοινωνικών, οικονομικών, και πολιτισμικών υποδομών.
Σημαίνει διαφορετικά σχολεία για τους γηγενείς και διαφορετικά για τους λαθροεποίκους.
Σημαίνει διαφορετικά ληξιαρχεία, διαφορετικά νοσοκομεία.
Σημαίνει διαφορετικούς εκλογικούς καταλόγους.
Σημαίνει εσωτερικό οικονομικό εμπάργκο εναντίον των νομιμοποιημένων εισβολέων.
Σημαίνει στρατηγική πολιτικής ανυπακοής και, αρχικώς, στρατηγική μη-βίαιης συγκρούσεως.
Στην συνέχεια σημαίνει δημιουργία ανεξαρτήτου Συντακτικής Εθνοσυνελεύσεως με επαναστατικές διαθέσεις, όπως είχε γίνει το 1789 στην Γαλλία.
Σημαίνει πλήρη διαχωρισμό των γηγενών και των λαθροεποίκων σε όλες τις σφαίρες της κοινωνικής ζωής με σκοπό το ένα πολιτικό στρατόπεδο να μην αναγνωρίζει τις πολιτικές διαδικασίες του άλλου.
Τα ευρωσκεπτικιστικά κόμματα, αντί να εκστομίζουν πατριωτικές κορώνες, θα έπρεπε να θέτουν ως προϋπόθεση συμμετοχής στις καθεστωτικές εκλογές, την εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων απ' όλους τους νομιμοποιημένους λαθροεποίκους, ώστε να καταργήσουν το βασικό εκλογικό πλεονέκτημα των ευρωπαϊστών.
Οι εκλογές πρέπει να γίνωνται με άλλον λαό, ήτοι χωρίς τους λαθροεποίκους. Αν δεν το δεχτεί η άλλη πλευρά, πρέπει να καλλιεργηθεί κλίμα επαναστατικής συγκρούσεως.
Τα ευρωσκεπτικιστικά κόμματα σε πολλές περιπτώσεις ευρίσκονται πίσω από τις οικονομικο-τεχνικές εξελίξεις. Δεν είναι υποχρεωτικό να περιμένουν πότε θα καταλάβουν την εξουσία για να επαναφέρουν τα εθνικά νομίσματα. Μπορούν από τώρα να συμβληθούν με ιδιωτικές εταιρείες και είτε να στηρίξουν το τύπωμα εθνικού νομίσματος σε πλήρη αντίθεση με το τραπεζικό καθεστώς, είτε να στηρίξουν την έκδοση και διάδοση των ηλεκτρονικών κρυπτονομισμάτων, τα οποία θα σπάσουν το μονοπώλιο εκδόσεως χρήματος της ευρωπαϊκής κεντρικής τραπέζης.
Μεγάλα ευρωσκεπτικιστικά κόμματα όπως το Εθνικό Μέτωπο της Λεπέν αντί να ζητούν δάνεια εδώ και εκεί για τον εκλογικό τους αγώνα, θα μπορούσαν να κάνουν δημόσια έκκληση σε Γάλλους και ξένους ειδικούς, και να τους ζητήσουν την έκδοση ιδιωτικών ηλεκτρονικών νομισμάτων ως μία μετριοπαθή λύση.
Αν όμως η Λεπέν έχει το θράσος να επιμένει να κάνει αναφορές στην Γαλλική Επανάσταση, τότε οφείλει να ζητήσει την έκδοση του γαλλικού φράγκου σε χάρτινη μορφή, εδώ και τώρα, από ιδιωτικούς φορείς και ας αποφασίσει η αγορά και η κοινωνία αν θέλει να το χρησιμοποιήσει αντί του ευρώ.
Όταν πραγματικά θέλεις να συγκρουστείς με το καθεστώς, πάντα υπάρχουν λύσεις, μετριοπαθείς και ριζοσπαστικές. Αλλά όταν θέλεις να μηρυκάζεις τον κοινοβουλευτικό κρετινισμό, πάντα θα καταλήγεις να παρηγορείς τους ηττημένους οπαδούς σου με άχρηστες δικαιολογίες περί πανίσχυρων εβραίων τραπεζιτών, που τάχα σε εμποδίζουν να νικήσεις.
Η διασπαστική καινοτομία(disruptive innovation) στον τομέα της πολιτικής τεχνολογίας, δίνει άμεσα λύσεις σε πολλά καθημερινά προβλήματα. Αρκεί να θέλεις να ανατρέψεις το καθεστώς. Ειδικώς για τα μεγάλα ευρωσκεπτικιστικά κόμματα δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία να ηττώνται στις εκλογές.

3 comments:

  1. Πολύ σωστά, γιατί αλλιώς το Εθνικό μέτωπο θα μετατραπεί σε κόμμα προστασίας της Γαλλικής μειονότητας στο Γαλλικό κράτος, που θα παίρνει 80% των ψήφων των Γάλλων, άλλα 30% στις εκλογές.

    ReplyDelete
  2. Νομίζω Ιφικράτη οτι ισχύει αυτό που είχες γράψει κάποτε.
    Τι θα σκευτόταν κάποιος που ψηφίζει στις εκλογές αν του έλεγαν οτι όλα τα κόμματα έχουν το ίδιο αφεντικό;

    ReplyDelete
  3. φυλακισανε παλι τον ποντιο αγωνιστη γιαννη βασιλη γιαλαηλί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ολοι στους δρομους!!!!!!!!!!!!!!
    FREE GREEK PONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    http://malkidis.blogspot.gr/

    ReplyDelete