Thursday, April 27, 2017

Η διάλυση της ευρωπαϊκής αυτοκρατορίας αποτελεί βασικό όρο επιβιώσεως του Ελληνισμού


Στην προσπάθειά μας να διαλύσουμε την ευρωπαϊκή αυτοκρατορία έχουμε απέναντί μας τους σοσιαλο-φιλελεύθερους, τους ευρωκομμουνιστές, τους δεξιούς ευρωπαϊστές, και ένα σημαντικό ποσοστό εθνικιστών, φασιστών, και εθνικοσοσιαλιστών, που συντάσσονται με την ευρωπαϊκή αυτοκρατορία, αλλά σε φυλετική βάση. Όσοι εξ αυτών είναι χριστιανοί, προσθέτουν και το χριστιανικό στοιχείο για να στηρίξουν την αυτοκρατορία τους σε θρησκευτική βάση.
Οι ευρωπαϊστές εθνικιστές και φασίστες ακολουθούν τα εξής συστήματα αναφοράς: λευκός, ευρωπαίος, χριστιανός, στην προσπάθειά να διευρύνουν την επιρροή της ιδεολογίας τους. Δεν προσεγγίζουν την ιστορία με δυναμική, ολιστική, σφαιρική, πολύπλοκη, μακροπρόθεσμη ανάλυση. Την προσεγγίζουν με στατικό, γραμμικό, επίπεδο, απλό, βραχυπρόθεσμο τρόπο.
Γι’ αυτούς όλοι οι ευρωπαϊκοί πόλεμοι μεταξύ εθνών, κρατών, πολιτισμών, θρησκειών, είναι αδελφοκτόνοι εμφύλιοι πόλεμοι. 

Εις ό,τι αφορά τους ελληνόφωνους, τοποθετώντας στην κορυφή την λευκή φυλή, την Ευρώπη, και τον χριστιανισμό, θέτουν σε τέταρτη μοίρα την Ελλάδα και τους Έλληνες. Το σύστημα αναφοράς τους δεν διαφέρει σε τίποτε από της ευρωβουλευτού Νίκης Τζαβέλλα η οποία δήλωσε ότι, «αν  είναι να σωθεί η Ευρώπη και το ευρώ, ας καεί η Ελλάδα».
Αν ασπαστούμε τα δικά τους συστήματα αναφοράς, θα καταλήξουμε να βλέπουμε όλους τους ευρωπαϊκούς πολέμους ως αδελφοκτόνους. Άρα δεν θα πρέπει να είμαστε εκδικητικοί, ούτε να τρέφουμε αλυτρωτικούς πόθους για απελευθέρωση κατεχομένων Ελληνικών εδαφών στην Ευρώπη. Έτσι καταλήγουν πλείστοι εξ αυτών να προπαγανδίζουν την ύπαρξη ενός ελληνορωμαϊκού πολιτισμού, και ενός ελληνοχριστιανικού πολιτισμού.
Η ιστορική τους αντίληψη οδηγεί στο να θεωρούν αδελφοκτόνο πόλεμο την κατοχή από τους ρωμαίους πολυθεϊστές, και αδελφοκτόνο πόλεμο την εθνοκτονία από τους ρωμαίους χριστιανούς. Με την ίδια λογική καταλήγουν να θεωρούν εμφύλιο ευρωπαϊκό πόλεμο, τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο. Άρα η εισβολή και σύγκρουση με τους ναζί το 1941, θα πρέπει να θεωρείται κάτι αντίστοιχο με τον Πελοποννησιακό πόλεμο μεταξύ Αθήνας και Σπάρτης.
Με την ίδια λογική θα πρέπει να θεωρούμε εμφύλιο πόλεμο την εισβολή των Βησιγότθων του Αλάριχου στην Ελλάδα και την καταστροφή που υπέστημεν.
Οπότε όποιος λευκός μας κατέσφαξε, θεωρείται αδελφός. Άρα απαγορεύεται να τον αφανίσουμε. Και εφ’ όσον οι περισσότεροι εθνικιστές και φασίστες είναι χριστιανοί, θεωρούν ότι ο εκχριστιανισμός της Ευρώπης είναι απολύτως φυσιολογικό και θετικό γεγονός, και όποιος προσπαθεί να ανατρέψει την ιουδαιοχριστιανική θρησκευτική κατοχή, θεωρείται εχθρός της Ευρώπης.  
Μέσα από την λογική των ευρωπαϊστών αποκτούμε την συνήθεια να ταυτιζόμαστε με τον εχθρό και σφαγέα μας. Με τις αντιλήψεις τους καταστρέφουν τα ένστικτα αυτοσυντηρήσεως του Ελληνικού Έθνους. Από την στιγμή που κάποιος θα ασπαστεί τα δικά τους συστήματα αναφοράς και τα δικά τους ιστορικά ερμηνευτικά σχήματα, αυτομάτως πρέπει να θεωρεί την Ασία, την Αφρική, και την Αμερική ως εχθρούς, προς χάριν μίας λευκής ευρωπαϊκής αυτοκρατορίας που θα αποκαλείται Ευρωπαϊκή Ένωση είτε Αγία Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.
Είναι υπέρ της ομοσπονδίας(όσο και αν ωρισμένοι προσπαθούν να το αποκρύψουν), και εχθροί του έθνους-κράτους. Οι κομμουνιστές ήθελαν να παραδώσουν ένα μέρος Ελληνικής γής(Μακεδονία) στο Σοβιετικό στρατόπεδο. Οι ευρωπαϊστές φασίστες θέλουν να παραδώσουν όλη την Ελλάδα στο γαλλογερμανικό στρατόπεδο.
Η εξάλειψη του εθνικού και γεωπολιτικού ανταγωνισμού μεταξύ Ελλάδος και Ευρώπης είναι ο μύχιος πόθος τους. Δεν θέλουν η Ελλάς να γίνει imperium. Θέλουν να υποταχθεί πλήρως στην ηπειρωτική Ευρώπη.
Αυτή την στιγμή το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Ελληνικό Έθνος είναι ότι οι σημερινοί  Έλληνες δεν διαθέτουν το απαραίτητο μίσος για να αντισταθούν στην γενοκτονία που διεξάγει η Ευρώπη εναντίον τους. Η Ελληνική συνείδηση έχει υποστεί αλλοίωση από την ευρωπαϊκή συνείδηση. Δεν έχουν αίσθηση των διακυβευομένων Ελληνικών συμφερόντων, ούτε επίγνωση κινδύνου. Δεν έχει μεγαλώσει μία γενιά αντιευρωπαϊστών Ελλήνων αξιωματούχων. Δεν διαχωρίζουν με οξύ τρόπο τον όρο Ελλάς από τον όρο Ευρώπη. Ενώ θα έπρεπε να τους θεωρούν αμοιβαίως αποκλειόμενους.  
Τα ελληνόπουλα πρέπει να μάθουν να μισούν την ευρωπαϊκή αυτοκρατορία από το νηπιαγωγείο. Μόνον τότε θα μπορούμε να αισθανόμαστε ασφαλείς ως Έθνος από την ευρωπαϊκή απειλή. Αλλιώς η ευρωπαϊκή ενδοχώρα θα μας κατασπαράξει. Θα μας αφομοιώσει δημογραφικώς, πολιτικώς, οικονομικώς, θρησκευτικώς. Ήδη το έχει καταφέρει σε σημαντικό βαθμό.
Πολλοί Έλληνες σπούδασαν και εργάστηκαν στην Ευρώπη. Αυτό δημιουργεί φιλικά συναισθήματα προς την Ευρώπη, με αποτέλεσμα το ευρωπαϊκό ιδεολογικό προγεφύρωμα επεκτείνεται εντός Ελλάδος. Η Ευρώπη για πολλοστή φορά απειλεί την ύπαρξη του Ελληνικού Έθνους.
Για να ανατραπεί η ευρωπαϊκή κατοχή και να αντιστραφεί η ευρωπαϊκή γενοκτονία εις βάρος του Ελληνισμού, πρέπει να υποδαυλιστούν εθνοτικές, ταξικές, φυλετικές, πολιτικές, θρησκευτικές, πολιτιστικές, και κρατικές αντιπαραθέσεις μέσα στην Ευρώπη και να ξεκινήσουν πολλαπλοί πόλεμοι. Να μην υπάρχει ένας διαχωριστικός άξων, αλλά πολλοί ταυτοχρόνως, ώστε ένα κράτος-πυλών της ΕΕ όπως η Γαλλία, να βρεθεί αντιμέτωπο με πολλές εσωτερικές συγκρούσεις ταυτοχρόνως, και με πολλές αλληλοσυγκρουόμενες κοινωνικές ομαδοποιήσεις.
Την ίδια στιγμή πρέπει να στρατιωτικοποιηθούν όλες οι κοινωνικές παράμετροι που προκαλούν θανάτους ή εκφυλισμό, όπως το junk food, η λαθρομετανάστευση, η ομοφυλοφιλία, τα ναρκωτικά, τα τροχαία δυστυχήματα, οι ασθένειες, η χορήγηση αντιβιοτικών, οι εκτρώσεις, η λαϊκή κουλτούρα αποχαυνώσεως, τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο εξισωτισμός προς τα κάτω, ο φεμινισμός, η διάλυση της παιδείας, η βιομηχανία πορνό, η συλλογική μνήμη, τα σώματα ασφαλείας, το κρατικό χρέος, το νόμισμα, το ηλεκτρικό ρεύμα, το νερό, το τηλέφωνο, το διαδίκτυο, το εμπόριο, η φυλετική επιμειξία, ώστε αυτοβούλως να γενοκτονηθεί η ευρωπαϊκή αυτοκρατορία. Πρέπει να τεθούν στην υπηρεσία του εθνικοαπελευθερωτικού πολέμου.  
Κάθε συμπεριφορά που καταστρέφει την ευρωπαϊκή αυτοκρατορία πρέπει να ενισχύεται, να χρηματοδοτείται, και να προβάλλεται ως κοινωνική αρετή και πρόοδο. Ο ευρωπαϊκός κώδικας αξιών έχει κάνει πολλά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να αποτρέψουμε την συλλογική αυτοκτονία της ευρωπαϊκής μισελληνικής αυτοκρατορίας.  
Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία επιζητά τον αφανισμό της Ελλάδος. Για να αντισταθούμε θα πρέπει να προξενούμε αντίποινα στους ευρωπαίους αποικιοκράτες. Θα πρέπει διαρκώς να δημιουργούμε αντιπερισπασμούς, ώστε να μην έχουν τον χρόνο ή την διάθεση να επικεντρώσουν τα πυρά τους πάνω μας. Όταν ξεκινήσει η σύγκρουση τζιχαντιστών και ευρωπαϊκής αυτοκρατορίας σε μεγάλη κλίμακα, η Ελλάς δεν πρέπει να συμμαχήσει με την χριστιανική Ευρώπη. Το εθνικό συμφέρον είναι η σύγκρουση να παραταθεί όσο το δυνατόν περισσότερο για να αποδυναμωθούν και οι δύο πλευρές. Για τους Έλληνες, χριστιανισμός και ισλαμισμός, είναι εξίσου εθνοκτόνες αιρέσεις.  
Αν ανατρέψουμε το μνημονιακό κατοχικό καθεστώς στην Ελλάδα και προσπαθήσουμε να απελάσουμε τους λαθροεποίκους, η ΕΕ θα στραφεί ανοικτά εναντίον μας. Γι’ αυτό η στρατηγική κατά της ευρωπαϊκής αποικιοκρατίας πρέπει να διαθέτει στοιχεία μεταβλητής γεωμετρίας. Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Στα πλαίσια της Ελληνικής δημογραφικής μηχανικής, η μαζική απέλαση λαθροεποίκων από την Ελλάδα μπορεί να συνοδευτεί από υποστήριξη της λαθρομεταναστεύσεως στα ευρωπαϊκά εδάφη, ώστε να αποσταθεροποιηθεί περαιτέρω ο βασικός εχθρός.
Για την επίτευξη της καταστροφής της ευρωπαϊκής αυτοκρατορίας υπάρχουν αρκετές μελέτες με αναφορές σε έννοιες όπως nation-dismanlting/shattering and state-demolishing techniques. Την στιγμή που στην Ελλάδα θα εφαρμόζωνται αρχές nation-building and state-building, στην Ευρώπη θα πρέπει να στρέφουμε την ΕΕ κατά των ευρωπαϊκών κρατών, και τανάπαλιν.
Για την απόκτηση της απαραιτήτου διπλωματικής ισχύος προκειμένου να επιτύχουμε την κατεδάφιση της ευρωπαϊκής μισελληνικής αυτοκρατορίας, δεν χρειάζεται να περιμένουμε δεκαετίες, ή να αποκτήσουμε ισχύ ανάλογη της Ρωσίας. Αρκεί να κατανοήσουμε έννοιες όπως webcraft vs statecraft(ίδε The Chessboard and the Web: Strategies of Connection in a Networked World).
Σε έναν δικτυωμένο κόσμο, ακόμη και μία μη-κρατική οντότητα μπορεί να πολλαπλασιάζει την ισχύ της με γεωμετρική πρόοδο, αρκεί να ξεφύγει από τους παραδοσιακούς κανόνες διπλωματίας των παλαιών κρατών.
Αν η Ελλάς συμμαχήσει με εξωευρωπαϊκούς συμμάχους, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα αφρικανικές, ασιατικές, λατινοαμερικανικές χώρες θα μας συνδράμουν στον υβριδικό πόλεμο κατά της ευρωπαϊκής αυτοκρατορίας. Αν σε αυτούς τους συμμάχους προσθέσουμε και μη-κρατικούς δρώντες, όπως κινήματα, κόμματα, συνδικάτα, πολυεθνικές εταιρείες, μμε, τράπεζες, μη-κυβερνητικές οργανώσεις, τότε μπορούμε να διεξάγουμε έναν νικηφόρο πόλεμο εναντίον της Ευρώπης έχοντας δίπλα μας δισεκατομμύρια ανθρώπους απ’ όλη την Γή, εν είδει λεγεώνας των ξένων. Μην λησμονούμε ότι η Αφρική έχει 1.2 δις πληθυσμό και αυξάνεται αλματωδώς. Η Ασία έχει 4.4 δις πληθυσμό. Η Λατινική Αμερική έχει 620 εκατομμύρια πληθυσμό.
Η Ελλάς έχει  κάθε συμφέρον να εκμεταλλευθεί προς το συμφέρον της την δημογραφική μόχλευση, σφυρηλατώντας συμμαχίες με εξωευρωπαϊκούς λαούς, πολιτισμούς, έθνη, κράτη, μη-κρατικούς δρώντες, όπως ευστόχως αναλύει η καθηγήτρια Anne-Marie Slaughter, στο βιβλίο της The Chessboard and the Web. Ενώ τώρα, λόγω εγκλωβισμού στην Ευρώπη, υποφέρουμε από την αριθμητική δημογραφική υπεροχή των ευρωπαίων κατακτητών όταν καθόμαστε απέναντί τους στο ευρωπαϊκό τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αλλάζοντας στρατηγικό προσανατολισμό, η Ελλάς θα μπορεί να κάθεται στο τραπέζι των διπλωματικών διαπραγματεύσεων έχοντας δίπλα της, 5 δις πληθυσμό απέναντι στους μισέλληνες ευρωπαίους κατακτητές.
Βασική αρχή της νίκης στον πόλεμο κατά της ευρωπαϊκής αυτοκρατορίας είναι να αλλάξουμε όλους τους κανόνες και τα δεδομένα του παιχνιδιού. Χωρίς την απόκτηση εθνικής ανεξαρτησίας από την ΕΕ, χωρίς δικό μας νόμισμα, χωρίς στρατιωτικο-πολιτικές συμμαχίες με εξωευρωπαϊκούς λαούς, χωρίς την δημιουργία εναλλακτικών και ανταγωνιστικών διεθνών θεσμών απέναντι στους θεσμούς της Ευρώπης, χωρίς την ανέγερση ενός πολιτισμικού σιδηρού παραπετάσματος που θα μας διαχωρίζει πλήρως από την ευρωπαϊκή αυτοκρατορία, χωρίς την υπόθαλψη διαλυτικών ηθών μέσα στην μισελληνική ευρωπαϊκή αυτοκρατορία, χωρίς την συγκρότηση πολυεθνικών στρατιωτικών σωμάτων έτοιμων να εμπλακούν σε πόλεμο κατά της ΕΕ, χωρίς την εκκαθάριση της Ελληνικής κοινωνίας και του κρατικού μηχανισμού και από το τελευταίο ίχνος ευρωπαϊσμού και ευρωπαϊστών, χωρίς ανταγωνιστική γεωπολιτική στρατηγική εις βάρος της ΕΕ, χωρίς ένα Ελληνικό imperium το οποίο θα καραδοκεί για ευκαιρίες προκειμένου να απελευθερώσει Ελληνικά εδάφη και πληθυσμούς στα βόρεια και δυτικά σύνορα της Ελλάδος, χωρίς τον κατακερματισμό των μεγάλων ευρωπαϊκών κρατών ώστε να αποδυναμωθεί η γεωοικονομική και κοινωνικο-πολιτική τους ισχύς, χωρίς την ενίσχυση των πολεμικών συρράξεων στο εσωτερικό της Ευρώπης, χωρίς την δημιουργία πολλαπλών Ελληνικών κρατών και αμφικτυονιών εκτός Ελλάδος, πολύ δύσκολα θα επιβιώσουμε ως Έθνος.

No comments:

Post a Comment