Saturday, April 22, 2017

Ελληνόφωνοι χριστιανοί φασίστες υπερασπίζονται τον ιουδαϊσμό σε όλες του τις εκφάνσεις



Οι εβραιόδουλοι μισέλληνες χριστιανοί φασίστες κατηγορούν ως πράκτορες του σιωνισμού τους Έλληνες στο θρήσκευμα. Μοναδικός τους σκοπός είναι να χλευάσουν την Θρησκεία των Ελλήνων και να πλήξουν το Έθνος.

Παρουσιάζοντας εντέχνως την ιουδαϊκή τους αίρεση ως μοναδική θρησκευτική επιλογή για τους Έλληνες, αποσιωπώντας, διαστρεβλώνοντας, και υποβιβάζοντας την Ελληνική Θρησκεία, αποδεικνύουν ότι είναι πράκτορες του ιουδαϊσμού. Το αν είναι συνειδητοί ή ασυνείδητοι, εξωνημένοι ή εθελόδουλοι φορείς της Σιών, είναι αδιάφορο. Στον πόλεμο το αποτέλεσμα μετράει και όχι οι προθέσεις.

Από το άρθρο "Το θρησκευτικό ζήτημα", χριστιανικά μαργαριτάρια από την χριστιανοφασιστική ιστοσελίδα "εθνικόν παρακράτος":

"Το ελληνικό έθνος ευτύχησε να μην έχει ποτέ εμφύλιους πολέμους για θρησκευτικούς λόγους". Όντως στο λατρεμένο τους βυζάντιο δεν υπήρξαν ποτέ θρησκευτικοί πόλεμοι... Είναι πασιφανές ότι οι χριστιανοί φασίστες διαθέτουν υψηλού επιπέδου ιστορική κατάρτιση σε θέματα ελληνικής ιστορίας.

"Πλήθος εντύπων, εδώ και μια 20ετία τουλάχιστον, κυκλοφορούσαν για να «διαφωτίσουν» τον εξαπατημένο δήθεν ελληνικό λαό που δεν γνώριζε μέχρι σήμερα ότι του επέβαλλαν μια εβραϊκή θρησκεία". Όντως η χριστιανική θρησκεία στηρίζεται στα Ορφικά Κείμενα...Μόνον οι μασόνοι λένε ότι η βάση της είναι η Παλαιά Διαθήκη...Οι εβραιόδουλοι χριστιανοί φασίστες δεν θα μπορούσαν να εκφράσουν καλύτερα τον μισελληνισμό τους.

"Πόσες εκπομπές έγιναν στην τηλεόραση – όλοι ξέρουμε ποιοι ελέγχουν το μέσο αυτό – με παλιάτσους που παρίσταναν τους Έλληνες ενάντια στους «εβραιοχριστιανούς», όπως οι ίδιοι τους αποκαλούσαν. Οι απατεώνες αυτοί που προέρχονται από τις μασονικές στοές υποστηρίζουν πως όποιος είναι χριστιανός δεν είναι Έλληνας, ότι ο χριστιανός είναι Εβραίος." Απ' ό,τι φαίνεται οι χριστιανόπληκτοι φασίστες δεν έχουν διαβάσει ακόμη τα λόγια του Γεννάδιου Σχολάριου: Είμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην.

"Όμως για εμάς τους Έλληνες η χριστιανική θρησκεία είναι μια μεγάλη παράδοση και με το να την μαχόμαστε ουσιαστικά πολεμάμε το έθνος μας". Οι δούλοι της ιουδαϊκής αιρέσεως των ναζωραίων ταυτίζουν το Έθνος των Ελλήνων με την εβραϊκή κοσμοαντίληψη.

"Όσο για το αν ο χριστιανισμός είναι ιουδαϊκός, ο εθνικοσοσιαλιστής Martin Heidegger δηλώνει την αλήθεια στο Εισαγωγή στη μεταφυσική: «Ώστε είχε δίκιο ο Νίτσε όταν έλεγε πως ο χριστιανισμός είναι εκλαϊκευμένος πλατωνισμός». Αμφιβάλλω άν έχουν διαβάσει ποτέ Νίτσε και Πλάτωνα. Προφανώς όχι για να γράφουν τέτοιες εξόφθαλμες ανακρίβειες. Όποιος έχει μελετήσει τον Νίτσε ξέρει καλώς το πόσο αντιπαθούσε ο Νίτσε τον χριστιανισμό. Αλλά για τους εβραιόδουλους χριστιανούς φασίστες δεν υπάρχουν όρια στην διαστρέβλωση της αληθείας. Στο έργο του Νίτσε, "Ο αντίχριστος" αποτυπώνεται ανάγλυφα η αρνητική άποψη του φιλοσόφου για τον χριστιανισμό.

Στο άρθρο τους "Το αναστάσιμο μήνυμα του Φασισμού" μας ενημερώνουν για το υψηλό τους διανοητικό επίπεδο όπως και για την ελληνική(;;;;) ψυχή τους: "Είναι και για τον ίδιον λόγον τον οποίο μαρτύρησε ο Βασιλεύς μας, Ιησούς Χριστός κατερχόμενος στην γη με μόνη αποστολή την σωτηρίαν της ψυχής μας και αντιμετωπίζοντας την κακία του κόσμου".

Όσο υπάρχουν φασίστες που απειλούν τους εβραίους, υποστηρίζοντες μέχρις εσχάτων τον χριστιανισμό, στο μόνο που πρέπει να ελπίζουν είναι να πεθάνουν οι εβραίοι από τα γέλια με όσα πρεσβεύουν οι αντισημίτες χριστιανοί φασίστες.

Όπως έχει αποδείξει η ιστορία, οι εβραίοι δεν έχουν κανένα σοβαρό λόγο να φοβούνται τις εκτοξευόμενες απειλές των χριστιανών φασιστών.

Ένας απεθνοποιημένος και διεθνοποιημένος φασίστας εγκλωβισμένος στα δεσμά του χριστιανισμού, δεν μπορεί να πλήξει την εβραϊκή εθνότητα από την στιγμή που υποστηρίζει και ασπάζεται μία ιουδαϊκή αίρεση.

Μπορεί ενδεχομένως να σκοτώσει έναν αριθμό εβραίων, αλλά με το να υποστηρίζει τον χριστιανισμό, διατηρεί αλώβητη την ιουδαϊκή κοσμοαντίληψη.

Όταν οι χριστιανοί φασίστες απειλούν τους εβραίους με γελοία επιχειρήματα περί αθεΐας το μόνο που καταφέρνουν είναι να μπήξουν ακόμη βαθύτερα το εβραϊκό μαχαίρι στο δικό τους κόκκαλο.

Όταν ένας χριστιανός φασίστας προσκυνά ως θεό έναν εβραίο ραββίνο και θεωρεί την εβραία μητέρα του ως αγία, είναι αδύνατον να νικήσει τους εβραίους, όσες απειλές και να εκτοξεύει εναντίον τους.

Η αυτογελοιοποίηση θα έπρεπε να έχει κάποια όρια. Αλλά στην κάτωθι εθνικιστική ιστοσελίδα φαίνεται ότι δεν υπάρχουν όρια στον αυτοεξευτελισμό.

Σε άλλο άρθρο τους με τίτλο "Ο νεοπαγανισμός χωρίς μάσκα (Α’ μέρος)", οι νεοβυζαντινοί χριστιανόπληκτοι μισέλληνες κρυπτόμενοι υπό εθνικό μανδύα έχουν το θράσος να προσβάλλουν την Ελληνική Θρησκεία.

Στο άρθρο τους λένε ένα σωρό ψεύδη αλλά έχουν δίκιο σε ένα πράγμα: στο ότι η θρησκεία είναι εθνικό ζήτημα και ότι μαίνεται εμφύλια σύγκρουση μεταξύ Ελλήνων και χριστιανών.

Προς τους μεταξικούς χριστιανούς βυζαντινόπληκτους της κάτωθι ιστοσελίδος: Alors, c'est la guerre.

Το γελοίο δεν είναι ότι υπάρχουν κάποιοι φασίστες που θέλουν να ταυτίσουν τον Ελληνισμό με τον χριστιανισμό. Το γελοίο είναι ότι αποκαλούν πράκτορες του σιωνισμού όσους αρνούνται να αποδεχθούν το ιδεολογικό τους έκτρωμα ως κυρίαρχο δόγμα στην Ελλάδα.

Για αυτούς ο όρος Έλλην ταυτίζεται(δεν συνδέεται απλώς) με τον όρο χριστιανός ορθόδοξος. Ούτε τους αρκεί η ταύτιση με τον όρο χριστιανός. Απαιτούν ταύτιση με τον όρο χριστιανός ορθόδοξος. Μόνον έτσι μετά μπορούν να επικαλεστούν το κουτοπόνηρο χαρτί του διχασμού, υπονοώντας ότι για να μην διχαστούμε, πρέπει όλοι να είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι.

1 comment:

  1. Το ψευδοκράτος ήταν εξ αρχής μια κωμωδία
    Δείτε εδώ τι εγράφη στο σύνταγμα του 1844
    http://prntscr.com/eznwdj
    Πηγή: http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/f3c70a23-7696-49db-9148-f24dce6a27c8/syn06.pdf

    ReplyDelete