Monday, April 17, 2017

Η μάχη για την Κινεζική ψυχή είναι και δική μας μάχη




Το καλύτερο που έχει να κάνει η Κινεζική ηγεσία για την αντιμετώπιση της χριστιανικής διεισδύσεως στην Κίνα, είναι να μελετήσει τα λάθη των Ελλήνων της ύστερης αρχαιότητος επί ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

Αν δεν ξεριζωθεί τώρα το καρκίνωμα, και το αφήσουν να επεκταθεί, θα αφανίσει τον Κινεζικό πολιτισμό. Σε λίγες δεκαετίες οι εκχριστιανισμένοι Κινέζοι θα γκρεμίσουν όλα τα αρχαία κινεζικά μνημεία, και θα καταστρέψουν όλη την αρχαία Κινεζική γραμματεία.

Η Κινεζική ηγεσία μαζί με την καταστολή του χριστιανισμού, πρέπει να προχωρήσει στην ενδυνάμωση της λαϊκής παραδοσιακής θρησκείας και του Κινεζικού Πολυθεϊσμού, ώστε να διοχετεύσει το έμφυτο θρησκευτικό συναίσθημα σε υγιή μονοπάτια.

Από στρατηγικής απόψεως το κίνημα Επανελληνίσεως έπρεπε ήδη να είχε χαράξει στρατηγική για την νοτιο-ανατολική Ασία. Από την στιγμή που αντιμετωπίζουμε οικουμενικές αντεθνικές αιρέσεις(χριστιανισμός, ισλαμισμός) θα πρέπει να διεξάγουμε θρησκευτικές μάχες και εκτός Ελληνικών συνόρων.

Αν καταφέρναμε σε συνεργασία με την Ινδία και την Ιαπωνία, να παλινορθωθεί ο πολυθεϊσμός στην Κίνα, οι πολυθεϊστικές εθνότητες ανά τον κόσμο θα αποκτούσαν έναν πολύτιμο σύμμαχο. Αν προσθέσουμε 1.3 δισεκατομμύρια πολυθεϊστές στο στρατόπεδό μας, θα αλλάξει το ισοζύγιο ισχύος μεταξύ μονοθεϊστών και πολυθεϊστών.

Αντιθέτως αν επικρατήσει ο χριστιανισμός και το ισλάμ στην Κίνα, το μέλλον του Ελληνισμού και των Εθνικών Πολυθεϊστικών Θρησκειών διαγράφεται ζοφερό.

Η μάχη για την Κινεζική ψυχή, είναι και δική μας μάχη. Η κομμουνιστική ηγεσία της Κίνας διεξάγει μάχη κατά του χριστιανισμού και του ισλάμ, αλλά το πράττει από πολιτικής απόψεως. Δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται το μέγεθος της καταστροφής που θα υποστεί η Κίνα αν διαβρωθεί ο Κινεζικός λαός από τις εθνοκτόνες αβρααμικές αιρέσεις.

No comments:

Post a Comment