Thursday, April 6, 2017

Οι ΗΠΑ μόλις ξεκίνησαν στρατιωτική επίθεση με πυραύλους κατά της Συρίας


Απ' αυτή την στιγμή ο Τραμπ κατατάσσεται στους μεγαλύτερους φονιάδες της σύγχρονη ιστορίας. Ό,τι δεν τόλμησε να κάνει ο Ομπάμα, το έκανε ο Τραμπ.

Από εδώ και πέρα οιαδήποτε ενέργεια τζιχαντιστών εις βάρος των ΗΠΑ και των συμμάχων τους θα φέρει την υπογραφή του Τράμπ. Θα είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος.

Δεν δικαιούται πιά να διαμαρτύρεται για τις τρομοκρατικές ενέργειες των τζιχαντιστών εις βάρος της Δύσεως, από την στιγμή που με τις αποφάσεις του τούς βοηθά να καταστρέψουν μία κυβέρνηση που πολεμά τους τζιχαντιστές στην Συρία.

Η απόφαση του Τράμπ είναι εξόχως επικίνδυνη για την Ρωσία και εξόχως προσβλητική για την Κίνα. Επικίνδυνη για την Ρωσία διότι υπάρχουν ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις μέσα στην Συρία που μπορεί να πληγούν, και προσβολή για την Κίνα διότι η αμερικανική επίθεση ξεκίνησε την στιγμή που ο Τράμπ είχε συνάντηση με τον Κινέζο πρόεδρο Xi Jinping, αδιαφορώντας για την άποψη της Κίνας στο θέμα της Συρίας.

Όποιος θεωρεί ότι ο Τραμπ θα πολεμήσει τους ισλαμιστές και ότι θα σώσει την Δύση από το ισλάμ είναι απλά ηλίθιος. Η πρώτη στρατιωτική απόφαση του προέδρου Τράμπ δεν αφορούσε την ΙSIS αλλά τον πρόεδρο Άσσαντ.

Η Ελλάς πρέπει εδώ και τώρα να απεγκλωβιστεί από την νατοϊκή συμμορία. Δεν έχουμε καμμία δουλειά με τους φονιάδες των λαών. Δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να χρεωθούμε τα δικά τους εγκλήματα εις βάρος του Συριακού λαού. Πρέπει να υπερασπιστούμε την Χώρα μας και από την ανατολική-θρησκευτική παγκοσμιοποίηση και από την δυτική-οικονομική παγκοσμιοποίηση. Πρέπει να θεωρούμε εξίσου εχθρούς τους τζιχαντιστές και τους νατοϊκούς στρατιώτες.

Με την εγκληματική του απόφαση ο Τράμπ αναπτέρωσε τις ελπίδες των τζιχαντιστών της ISIS για ανακατάληψη των εδαφών που έχασαν από τον Συριακό στρατό. Το μήνυμα που έστειλε ο Τράμπ στους βαχαμπιστές είναι, "μπορείτε να ξεκουραστείτε, τώρα αναλαμβάνουμε εμείς για λογαριασμό σας". 

Για όσους πιστεύουν ότι ο Τράμπ δίνει μάχες με το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, μάλλον ξέχασαν τις σκιαμαχίες του Τσίπρα, ο οποίος απειλούσε ότι θα έσκιζε τα μνημόνια.

There is an old adage: Actions speak louder than words. 

Μην ακούτε τί λέει ο Τράμπ. Να "ακούτε" τις πράξεις του.


U.S. Launches Missile Strike on Syria in Response to Gas Attack

No comments:

Post a Comment