Saturday, April 15, 2017

Σημάδια πολιτισμικής παρακμής στις τάξεις των "ελληνοκεντρικών"Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος Ελληνισμός, είναι ότι αρκετοί Έλληνες δεν διαθέτουν το απαραίτητο πολεμικό μένος για να υπερασπιστούν ενόπλως τον Ελληνισμό σε όλες του τις εκφάνσεις.

Δεν αναφέρομαι στους εθνομηδενιστές της αριστεράς και της δεξιάς, διότι δεν τους θεωρώ Έλληνες. Αναφέρομαι σε όσους δηλώνουν Έλληνες κατά τα Πάτρια Ειωθότα. Αρκετοί εξ αυτών προσπαθούν να κατασκευάσουν έναν ευνουχισμένο Ελληνισμό ο οποίος δεν πρέπει να τιμωρεί αμειλίκτως όσους θέλουν να τον καταστρέψουν.

Όταν ένας μισέλλην προσπαθεί να καταστρέψει ένα αρχαίο Ελληνικό μνημείο, αν κάποιος Έλλην εκφράσει διαφωνία στην άποψη ότι πρέπει να τιμωρήσουμε τον εγκληματία με την εσχάτη των ποινών, τότε έχουμε να κάνουμε με έναν μαλθακό και άχρηστο Έλληνα. Όπως θα έλεγε και ο Έζρα Πάουντ, αν δεν θέλεις να υπερασπιστείς ενόπλως τον Ελληνισμό ή εσύ δεν αξίζεις ή ο Ελληνισμός δεν αξίζει. Στην προκειμένη περίπτωση προφανώς δεν αξίζει ο συγκεκριμένος Έλλην.

Η ανοχή προς τον χριστιανισμό ήταν αυτή που μας κατέστρεψε πριν από 1700 χρόνια, και αυτή την εγκληματική ενέργεια εις βάρος μας την πληρώνουμε ακόμη και σήμερα. Δεν πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό τον ολισθηρό δρόμο.

Είτε πρόκειται για την φυλή, είτε για την θρησκεία, είτε για το νόμισμα, είτε για το έδαφος, είτε για την γλώσσα, είτε για τον πολιτισμό, πρέπει να υπερασπιζώμεθα ενόπλως τον Ελληνισμό σε όλες του τις εκφάνσεις.

Όσοι έχουν εκφυλιστεί και έχουν καταστεί μαλθακοί, προσπαθούν να εκλογικεύσουν τον γραικυλισμό τους με ανοησίες του τύπου: "δεν είμαστε ρατσιστές, ας μην συγκρουστούμε για την θρησκεία, μην διχαστούμε, μένουμε Ευρώπη, όλοι είμαστε ίσοι, κλπ, κλπ".

Το ισλάμ εκφράζει λανθασμένες και αφύσικες απόψεις, εν τούτοις επιβιώνει και επεκτείνεται διότι υπερασπίζει τον ιδεολογικό του πυρήνα ενόπλως, και με ένα σύστημα διατάξεων που δεν επιτρέπουν την αμφισβήτησή του. Αντιθέτως ο Ελληνισμός ενώ εκφράζει αληθινές, φυσικές, και λογικές απόψεις, εξ αιτίας της μαλθακότητος, της νωθρότητος, και της αβελτερίας πολλών εκπροσώπων του, μέχρι στιγμής δεν διαθέτει ένα σύστημα αμύνης, ούτε μηχανισμούς επιβραβεύσεως ή τιμωρίας.

Βάσει των απόψεων που εκφράζουν αρκετοί "ελληνοκεντρικοί", ο Ελληνισμός δεν πρέπει να διαθέτει μηχανισμούς υπερασπίσεως αντιστοίχους με αυτούς που διαθέτουν οι κοσμοπολίτικες και διεθνιστικές ιδεολογίες, διότι "δεν είμαστε σαν αυτούς, δεν πρέπει να τους μοιάσουμε". Η απύθμενη βλακεία των "ελληνοκεντρικών" σε όλο το αποκρουστικό της μεγαλείο!

Σύμφωνα με τους "ελληνοκεντρικούς" η άμυνα και η επίθεση εναντίον των εθνοκτόνων κοσμοπολιτικών ιδεολογιών(χριστιανισμός, ισλαμισμός, κομμουνισμός, καπιταλισμός), θα μας εξομοιάσει με αυτές. Εξ αντιδιαστολής, το να είμαστε άοπλοι απέναντι στους σφαγείς μας, θα μας βοηθήσει να επιβιώσουμε!!!

Μαλθακότης σημαίνει να ενδιαφερόμαστε περισσότερο για τον θάνατο ενός φιλολόγου ο οποίος καλεί να καταργηθεί η διδασκαλία των αρχαίων Ελληνικών. Είναι αδιανόητο να ζυγίζουμε τον θάνατο ενός ανθρώπου με την απώλεια Ελληνικών ψυχών από την κατάργηση της αρχαίας Ελληνικής γλώσσης, και να τεκμαίρουμε ότι αξίζει περισσότερο η ζωή ενός μισέλληνος από τις ψυχές όλων των Ελλήνων. Μισελληνισμός είναι η ψυχοπαθολογική κατάσταση όπου κάποιοι "ελληνοκεντρικοί" θεωρούν ότι μπροστά στην μαζική εισβολή αλλοφύλων μονοθεϊστών, πρέπει να σταθούν αλληλέγγυοι διότι ο "ρατσισμός" είναι καταδικαστέος.

Προφανώς γι' αυτά τα πνευματικώς άρρωστα άτομα, δεν υφίσταται Ελληνική Φυλή, και οι Αρχαίοι μας Πρόγονοι δεν είχαν φυλετική ομοιογένεια. Επειδή αυτοί αισθάνονται ενοχικώς, αντί να το παραδεχθούν και να προχωρήσουν σε εσωτερική ψυχική κάθαρση, αποδίδουν στον Ελληνισμό τα δικά τους ενοχικά συμπλέγματα.

Αν αποδεχτούμε τις σαθρές αντιλήψεις τους, θα καταλήξουμε στο παράλογο συμπέρασμα ότι ο Αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός ήτο απόρροια ενός πολυεθνικού και πολυφυλετικού λαού. Θα καταλήξουμε στο ότι δεν υφίσταται Ελληνικός Πολιτισμός και ότι στην Αρχαία Ελλάδα οι Πρόγονοί μας υποστήριζαν τον συγκρητισμό και την επιμειξία.

Για τους σύγχρονους Έλληνες δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την σύγκρουση με τις εθνοκτόνες διεθνιστικές ιδεολογίες. Αλλιώς ο Ελληνισμός δεν θα έχει μέλλον. Πρέπει να αποβάλλουμε από τις τάξεις μας όσους αναπαράγουν ανθελληνικές απόψεις με Ελληνικό μανδύα. Ο Ελληνισμός ήταν και θα ξαναγίνει πολεμικός.

Η περίοδος της ρωμαϊκής κατοχής, η ύστερη αρχαιότητα, κατέστρεψε την εθνική μας συνοχή και σε μεγάλο βαθμό εκφύλισε τον Ελληνισμό. Όσες ανεκτικές απόψεις εκφράστηκαν εκείνη την εποχή από φιλοσόφους και ιερείς, ήταν αποτέλεσμα διεργασιών εθνικής παρακμής και συγκρητισμού με κοσμοπολίτικες αυτοκρατορικές ιδεολογίες.

Το να δείχνεις ανεκτικός σε όσους θέλουν να σε γενοκτονήσουν, είναι σημάδι πολιτισμικής παρακμής, όπως λέει και η καθηγήτρια Camille Paglia.

Όσοι "ελληνοκεντρικοί" προσεύχονται στους Πατρώους Θεούς αλλά την ίδια στιγμή αρνούνται να υπερασπιστούν με κάθε μέσον την Ελληνική Θρησκεία, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Γλώσσα, τις Σκλαβωμένες Πατρίδες, το Εθνικό Νόμισμα, σημαίνει ότι καταναλώνουν σε μεγάλες ποσότητες προϊόντα πολιτισμικής παρακμής τύπου "αντιρατσισμός, ανοχή, ισότητα, κ.α.".

Αν πρέπει να χρησιμοποιούμε τέτοιους όρους, θα το κάνουμε μόνον για προπαγανδιστικούς λόγους, και μόνον για να πλήξουμε την συνοχή και την ζωτικότητα των εχθρών μας. Ποτέ μα ποτέ για εσωτερική κατανάλωση, διότι θα καταστούμε μαλθακοί.

2 comments:

 1. Πρώτιστη σημασία έχει η επιβίωση του έθνους. Μη ξεχνάμε όμως ότι για τους περισσότερους από εμάς, η πατρώα θρησκεία κυριολεκτικά, δηλαδή των αμέσως προγόνων μας είναι η ορθοδοξία. Ένα εθνικιστικό κίνημα θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει όσους βάζουμε την πατρίδα πάνω από την θρησκεία. Θα μου πεις ότι αν αλλάξεις θρησκεία και από ελληνορθόδοξος γίνεις ελληνοκεντρίκος δεν θα χρειαστεί ποτέ να βάλεις την πατρίδα πάνω από την θρησκεία, γιατί ποτέ δεν θα συγκρουστούν, άλλα το να αλλάξεις θρησκεία δεν είναι τόσο απλό.

  ReplyDelete
  Replies
  1. "το να αλλάξεις θρησκεία δεν είναι τόσο απλό"
   Σωστά δεν είναι καθόλου απλό γιατί έχουμε υποστεί πλύση εγκεφάλου από νήπια!
   Ακόμα και αν καταλάβεις ότι η εβραϊκή αίρεση, ο χριστιανισμός, επιβλήθηκε με την βία και υπήρξαν εκατομμύρια Έλληνες θύματα που βασανίστηκαν και σκοτώθηκαν (Σκυθόπολις), πάλι δεν θα μπορείς να αποδεχθείς πως έχεις παραπλανηθεί από τόσα ψέμματα.
   Ακόμα και όταν διαπιστώσεις ότι όλα στην "ελληνορθοδοξία" είναι αντιγραφές από τελετές και εορτές των αρχαίων, πάλι θα αμφιβάλλεις...
   Ακόμα και το "άγιο φως" είναι αντιγραφή του Ιερού Φωτός που άναβε στο Άδυτο των Δελφών και διενείμετο στα Ιερά όλης της Ελλάδος. Ο Ιερότερος Θεσμός της Αρχαίας Ελλάδας αντιγράφτηκε από την εβραϊκή αίρεση.
   Γιαυτό δεν θέλουν να μάθουμε αρχαία Ελληνικά για να μην μάθουμε ποτέ την ιστορία μας, το ολοκαύτωμα των Ελλήνων και την γενοκτονία μας από το μαύρο βυζάντιο.
   Α.Α.

   Delete