Saturday, April 8, 2017

Αφού οι Σουηδοί αδιαφορούν για τα δικά τους θύματα, γιατί να ενδιαφερόμαστε εμείς;


Ουδείς λόγος υπάρχει να εκφράζωνται συλλυπητήρια για το νέο δράμα στην Σουηδία. Έχει καταντήσει κουραστικό το φαινόμενο.
Όσοι εκφράζουν την συμπάθεια και την λύπη τους για την νέα τρομοκρατική ενέργεια στην Στοκχόλμη κάνουν ένα σημαντικό λάθος. Θεωρούν ότι αυτή η κατάσταση δεν αρέσει στην Σουηδική κοινωνία.
Όμως ήταν και παραμένει επιλογή της Σουηδίας τα ανοικτά σύνορα και το καλωσόρισμα των "προσφύγων". Η Σουηδία έχει αποκληθεί "ανθρωπιστική υπερδύναμη", υπονοώντας τα υπερβολικά προνόμια που παρέχει στους εισβολείς.
Προσφάτως ανακοινώθηκε ότι η Σουηδία θα δώσει χρήματα, εργασία, και κατοικία στους ριζοσπαστικοποιημένους τζιχαντιστές της ISIS που επέστρεψαν από την Συρία, προκειμένου να τους ...επανεντάξει(!) στην Σουηδική κοινωνία: Swedish city to offer returning Isis fighters housing and benefits in reintegration programme
Δεν κατανοώ γιατί θα πρέπει να πηγαίνουμε κόντρα στην βούληση της Σουηδίας. Αυτή την νοοτροπία έχουν, και αφού δεν την αλλάζουν, σημαίνει ότι τους αρέσει αυτό που συμβαίνει.
Σημαίνει ότι οι Σουηδοί έκαναν μία ανάλυση κόστους-οφέλους της λαθρομεταναστεύσεως, και θεωρούν ότι τα θετικά της λαθρομεταναστεύσεως υπερακοντίζουν τα αρνητικά.
Δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με τους ευρωπαίους. Πρέπει να χαράξουμε τον δικό μας δρόμο.
Η κάτωθι φωτογραφία του μικρού κοριτσιού που σκοτώθηκε από το φορτηγό που έρριξε πάνω της ο τζιχαντιστής, λογικώς θα έπρεπε να προξενεί σφοδρές αντιδράσεις και δομικές αλλαγές στην Σουηδική πολιτική σκηνή.

Τουναντίον, συνεχίζουν το "refugees welcome".
Αφού αδιαφορούν για τα δικά τους θύματα, γιατί να ενδιαφερόμαστε εμείς;



Στοκχόλμη: Νεκρή η 11χρονη που αγνοείτο - Δεν πρόλαβε να δει τη μαμά της για τελευταία φορά

2 comments:

  1. Είναι απορίας άξιο να λένε στις ειδήσεις ότι "μετανάστες" πετούσαν πέτρες στους Σουηδούς αστυνομικούς που συνέλεγαν στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος!!!!
    Τέτοιο θράσος!
    Και φυσικά οι σουηδοί έδειξαν απαράμιλλη ψυχραιμία και ανωτερότητα και δεν συνέλαβαν κανέναν, ούτε αντέδρασαν....
    Το παρανοϊκό της υπόθεσης...

    ReplyDelete
  2. Ε, επιτέλους ας το πει κάποιος, γιατί η απλή λογική λείπει περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο στις μέρες μας. Αφού οι Σουηδοί, όπως είδαμε και στα ρεπορτάζ των συστημικών μέσων, υπερασπίζονται με πάθος την άποψη πως ουδεμία σχέση έχει με την τραγικότητα της υπόθεσης το ότι ο δράστης ήταν "πρόσφυγας", ας λουστούν τις επιλογές τους.
    Κι εμείς ας τους στείλουμε αυτούς που εγκλωβίσαμε εδώ, ώστε να περάσουν καλά όλοι τους.

    ReplyDelete