Saturday, April 22, 2017

Η αληθινή Έκκλησις προς το πανελλήνιον κοινόν: Ο νεοβυζαντινός μισέλλην Περικλής Γιαννόπουλος καθύβριζε τον Ελληνισμό


Ο εν λόγω βυζαντινός βρυκόλακας, αποτελεί την σημαία της νεοβυζαντινής φράξιας των ναζωραίων. Νεοβυζαντινοί συγγραφείς και νεοβυζαντινές ιστοσελίδες, δια της προπαγάνδας, κατάφεραν να τον παρουσιάσουν ως μέγα πατριώτη. Οι νεοβυζαντινοί φασίστες παρουσιάζουν το υβριστικό κατά του Ελληνισμού ρυπαρογράφημά του Περικλή Γιαννόπουλου «Έκκλησις προς το πανελλήνιον κοινόν» ως ύμνο υπέρ του ...Ελληνισμού!
Πού στηρίζονται για να έχουν τέτοιο θράσος; Στο ότι οι περισσότεροι Έλληνες δεν ανοίγουν βιβλίο, και δεν έτυχε να πέσει στα χέρια τους αυτό το ρυπαρογράφημα.
Το ρυπαρογράφημα κατά του Ελληνισμού γράφτηκε το «1907», σύμφωνα με το ημερολόγιο των ναζωραίων κατακτητών. Όποιος έχει την ατυχία να διαβάσει αυτόν τον λίβελο κατά του Ελληνισμού, θα διαπιστώσει ότι ο μισέλλην Περικλής Γιαννόπουλος δεν κάνει τίποτε άλλο από το να υβρίζει τον Ελληνισμό ταυτίζοντάς τον με την βυζαντινή λαίλαπα, και ως γνήσιος προβοκάτορας καλεί τους Έλληνες να αναστηλώσουν το ...βυζαντινό μεγαλείο!
Το έργο αυτό ομοιάζει με απόσταγμα χριστιανικής πανώλης διηθισμένης στον σχιζοφρενικό εγκέφαλο ενός σκουληκιασμένου βυζαντινού κρανίου.
Θα ξεκαθαρίσουμε μία για πάντα ποιός ήταν ο Περικλής Γιαννόπουλος παραθέτοντας αποσπάσματα από τον λίβελό του. Τα άπαντα του νεοβυζαντινού Περικλή Γιαννόπουλου έχουν εκδοθεί από τον εκδοτικό οίκο Ελεύθερη Σκέψις, Β’ έκδοση, 1999, απ’ όπου πήραμε τα αποσπάσματα.
Να σημειωθεί ότι ο Περικλής Γιαννόπουλος με την βοήθεια των Θεών τρελλάθηκε, έκαψε τα γραπτά του και αυτοκτόνησε. Ευτυχώς για το Πανελλήνιο Κοινό που υπάρχουν οι Θεοί διότι αλλιώς θα είχε ρυπάνει ακόμη περισσότερο την Ελλάδα με τα ρυπαρογραφήματά του.
Πριν αναφέρουμε τα αποσπάσματα από την «έκκληση», θα δώσουμε το βασικό προπαγανδιστικό σχήμα που χρησιμοποιεί σε όλο το έργο του: Από την μία μεριά υπάρχουν οι κακοί και απολίτιστοι Φράγκοι, και από την άλλη μεριά οι καλοί και πολιτισμένοι βυζαντινοί! Η καλή ορθοδοξία και ο κακός καθολικισμός.
Ο νεοβυζαντινός Περικλής Γιαννόπουλος μισούσε αφάνταστα την Ελληνική Φυλή. Χρησιμοποιεί το παλιό τέχνασμα του κακού εξωτερικού εχθρού(=Φράγκοι) για να ταυτίσει τους Έλληνες με τους βυζαντινούς. Δεν κτυπάει ευθέως τον Ελληνισμό. Τον κτυπάει πλαγίως ταυτίζοντάς τον με το μισελληνικό βυζάντιο.
Δεν κτυπά ευθέως τους Έλληνες. Τους ταυτίζει εμμέσως με τους βυζαντινούς. Συνεχώς καθυβρίζει τους Φράγκους για να παρουσιάσει στους Έλληνες έναν εχθρό και εμμέσως να πει ότι «Ιδού Έλληνες, οι κακοί Φράγκοι. «Εμείς» οι βυζαντινοί=Έλληνες πρέπει να τους μισούμε».
Ας πάμε στο πρώτο χαρακτηριστικό απόσπασμα από την «Έκκληση προς το πανελλήνιο κοινό» που το πιπιλίζουν σαν καραμέλα οι νεοβυζαντινοί μισέλληνες:
«Δεν θα κρίνετε σεις οι Φράγκοι-τα χθεσινά αγριογούρουνα-εμάς, αλλά εμείς θα κρίνωμε εσάς και τον πολιτισμό σας», σελ 229.
Αυτό το απόσπασμα το αναφέρουν συχνά οι δημαγωγοί των ναζωραίων στην υπόδουλη Ελλάδα για να αλιεύσουν κορόϊδα. Δημιουργούν την εντύπωση ότι ο νεοβυζαντινός Περικλής Γιαννόπουλος υπερασπίζει τον Ελληνισμό από τους «κακούς» Φράγκους. Διαβάστε όμως παρακάτω:
«Η ίδρυσις του χριστιανικού μας κράτους είναι όχι μόνον πραγμάτωσις και κορύφωσις του Αλεξανδρινού έργου, αλλά και η βροντώδης απόδειξις δια αυτής ταύτης της νέας θρησκείας(=χριστιανισμός), δι’ ανεξαιρέτως όλων της των εκδηλώσεων, της εντελούς γνησιότητος και Έλληνος και Ελληνικού πνεύματος. Ότι όχι μόνον δεν ανεμίχθη με τίποτε, αλλά ότι επολέμησε δυνατότατα και κατά την Αλεξανδρινή και κατά την Ρωμαϊκή περίοδο όλας τας ανατολικάς ιδέας και επιδράσεις...», σελ 247-248.
Το γραπτό του νεο-βυζαντινού Περικλή Γιαννόπουλου παρουσιάζει συνεχώς νοητικά κενά, και κυρίως έχει πρόβλημα στην σύνταξη, κάτι που επισημαίνεται από τον εκδοτικό οίκο.
Αλλά διαφαίνεται ξεκάθαρα από αυτό το απόσπασμα ότι αυτός ο «ελληναράς» Γιαννόπουλος θεωρεί ότι δια μέσω του χριστιανισμού ο Ελληνισμός φυλάχθηκε στο ακέραιο απ’ όλες τις ανατολικές προσμίξεις και επιδράσεις. Θεωρεί ότι με την βοήθεια της «νέας θρησκείας»=χριστιανισμός, δεν αναμίχθηκε ο Ελληνισμός με τίποτε ξένο!
Τα ανθελληνικά κτυπήματα κατά του Ελληνισμού από τον νεοβυζαντινό μισέλληνα συνεχίζουν στην ίδια σελίδα:
«...το κοσμοκρατικόν όνειρον, έργο με γιγάντια γρανιτικά θεμέλια, συντελείται απροσκόπτως, πνίγον εις το δρόμον του και αυτόν το Ρωμαίον, περίφημα υπηρετήσαντα και φουσκίσαντα την φυλή μας, τελειούται κατά φυσική ανάγκη και συνέπειαν εις την τελειωτική σύστασιν της χριστιανικής μας αυτοκρατορίας, δια της αρπαγής, ως προσχημάτων και ως όπλων επικρατήσεως, αφ’ ενός του Ρωμαϊκού Στέμματος, από το κεφάλι του Ρωμαίου...και αφ’ ετέρου ενός Τυχαίου, τυχαίως ευρεθέντος εις τον δρόμο μας, αλλά τυχηροτάτου και ευτυχεστάτου Θεού(εννοεί τον Τζεσουά)...», σελ. 248.
Με λίγα λόγια το νεοβυζαντινό έκτρωμα μας λέει, ότι αφού ιδρύθηκε η ανατολική ρωμαϊκή χριστιανική αυτοκρατορία τους, οι Έλληνες ...άρπαξαν το στέμμα από τα κεφάλια των Ρωμαίων(!) βρίσκοντας στον δρόμο τους τον ραββίνο Τζεσουά...
Να πώς μορφώνεται κανείς διαβάζοντας «εθνικιστές» συγγραφείς! Οι Έλληνες δεν ήταν δούλοι στην χριστιανική ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Όχι!, ποιός είπε τέτοιο πράγμα; Αντιθέτως άρπαξαν το στέμμα από τα κεφάλια των Ρωμαίων. Πάλι καλά που βρέθηκε μπροστά μας ο ραββίνος Τζεσουά και μας έκανε κοσμοκράτορες...
Έτσι μορφώνουν τον Ελληνικό λαό οι υπάνθρωποι τύπου Περικλή Γιαννόπουλου και το λοιπό σκυλολόι που τον προπαγανδίζει. Την σφαγή των Ελλήνων και την καταστροφή του Ελληνικού Πολιτισμού από τα βυζαντινά κτήνη τα παρουσιάζουν ως ευτυχία(!), ως εγκαθίδρυση Ελληνικής κοσμοκρατορίας(!!)
Συνεχίζει ο μισέλλην Γιαννόπουλος:
«...γεγονός είναι ότι όπως είναι αδύνατον να νοηθή εξάπλωσις και άνθησις και επικράτησις Χριστιανισμού άνευ της υπάρξεως τρισμεγίστου Πανανθισμένου Ελληνισμού, άλλον τόσο είναι αδύνατον να νοηθή εξάπλωσις Ρώμης άνευ Κολοσσαιοτάτου Ελληνισμού...», σελ. 250.
Και παρακάτω λέει ότι είναι γελοίο ο βαρβαροφραγκόκοσμος να ομιλεί περί καταπτώσεως ημών μόνον και μόνον διότι:
«...αφήκαμεν την Ρώμην να αναλάβη τα αστυνομικά καθήκοντα του Κόσμου όταν σήμερον, απ’ άκρου εις άκρου αυτού λατρεύει τον Θεόν που κατασκευάσαμε εμείς...», σελ. 250. (Οι υπογραμμίσεις δικές μας).
Τα ακούτε Έλληνες «εθνικιστές», «αρχαιολάτρες», «ελληνοκεντρικοί» τί γράφει ο μισέλλην στην «Έκκληση προς το πανελλήνιο κοινό»; Ότι οι Έλληνες άφησαν την Ρώμη να κάνει χρέη αστυνομικού και ότι οι Έλληνες κατασκεύασαν τον Τζεσουά!! Τέτοιο μίσος για τον Ελληνισμό και την Ελληνική Φυλή είναι πρωτοφανές.
Και συνεχίζει ο υπάνθρωπος:
«Εάν η υφ’ ημών κατάκτησις και υποδούλωσις η πνευματική και η απορρόφησις τέλος της Κοσμοκρατείρας Ρώμης και η δημιουργία μίας θρησκείας και επιβολή, έως την ώρα αυτή παμβασιλευούσης, δύναται να θεωρηθή κατάπτωσις, τότε...αλληλούϊα», σελ.251, οι υπογραμμίσεις δικές μας.
Ο νεοβυζαντινός υπάνθρωπος Περικλής Γιαννόπουλος θεωρεί ότι οι Έλληνες κατέκτησαν την Ρώμη με τον ..χριστιανισμό! Ότι οι Έλληνες ...υποδούλωσαν πνευματικά τους Ρωμαίους με τον χριστιανισμό! Μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος εγκέφαλος το μέγεθος της διανοητικής σαπίλας του Περικλή Γιαννόπουλου;
Και τώρα προσοχή, νέο ρεσιτάλ βλασφημιών από τον θρασύδειλο που παρίστανε τον «Ελληναρά»:
«Ντροπή σας Έλληνες, να λέγεσθε Χριστιανοί, σαν την κοινή αγέλην των ανθρωποειδών», σελ. 251.
Αν διαβάσει κάποιος το απόσπασμα μέχρι εδώ, θα νομίζει ότι έχουμε έναν «Ελληναρά» υπό το κράτος της οργής, που μας καλεί να μην αυτοαποκαλούμεθα χριστιανοί. Όμως ακούστε τί γράφει στην αμέσως επόμενη πρόταση:
«Σείς πρέπει να λέγεσθε ό,τι είσθε: Χριστιανοποιοί: Χριστιανώται», σελ. 251.
Ο Γιαννόπουλος καλεί τους Έλληνες να αποκαλούνται χριστιανοποιοί. Ότι δηλαδή, οι Έλληνες εκχριστιάνισαν τους λαούς και την Ανθρωπότητα. Δεν έφταναν στους Έλληνες οι ύβρεις περί ειδωλολατρίας από τους χριστιανούς ανθέλληνες, τώρα τους καλούν να δηλώσουν ότι αυτοί-οι Έλληνες-διέπραξαν τα εγκλήματα του χριστιανισμού.
Αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας δεν έχει ούτε Ιερό ούτε Όσιο. Γράφει ότι η χριστιανική θρησκεία θα χανόταν στους υπονόμους της Ρώμης εάν δεν την εστήριζαν οι Έλληνες(!):
«..αυτή η Νέα Θρησκεία(=χριστιανισμός), θα εχάνετο ανώνυμος εις τας υπονόμους της Ρώμης και των άλλων Πόλεων, εάν δεν την πιάναμεν Εμείς και την εσηκώναμεν», σελ.252.
Να λοιπόν τί μαθαίνει κανείς από ναζωραίους «εθνικιστές», ότι ο χριστιανισμός διασώθηκε και διαδόθηκε χάρη στον Ελληνισμό...
Δηλαδή όλα αυτά που λένε οι Έλληνες τόσους αιώνες, ότι δηλαδή οι Έλληνες ήσαν οι αγγελιοφόροι του Φωτός και του Πολιτισμού, πρέπει να διαγραφούν.
Από εδώ και πέρα επειδή έτσι αρέσει στον νεοβυζαντινό αλήτη Περικλή Γιαννόπουλο θα διαδίδουμε ότι οι Έλληνες κατέστρεψαν τους Πολιτισμούς των Εθνών. Οι Έλληνες κατέσφαξαν τα Έθνη. Οι Έλληνες τους έκαψαν τα βιβλία και τους Ιερείς τους. Οι σατανικοί Έλληνες διέδωσαν τον χριστιανισμό, αυτή την θεομίσητη ιουδαϊκή αίρεση, και όχι οι ιουδαιοχριστιανοί... 
Το ρεσιτάλ εξαπατήσεως και ύβρεων κατά του Ελληνισμού δεν έχει όρια από τον βυζαντινό αλήτη που κάποιοι κατάφεραν δια της προπαγάνδας να μείνει στην ιστορία ως «εθνικιστής Ελληναράς».
Γράφει στην σελ. 253 ότι κατά την διάρκεια του βυζαντίου με μεγάλη πολιτική μεγαλοφυία(προσέξτε την φράση-δόλωμα του νεοβυζαντινού δημαγωγού), δεν λέγαμε ότι είμαστε Έλληνες. Και αυτό το κάναμε για να εξαπατήσουμε τους κουτόφραγκους!
Δηλαδή δεν μας κυνηγούσαν οι βυζαντινοί για να μας κάψουν στην πυρά αν λέγαμε ότι ήμασταν Έλληνες. Όχι, απλώς εμείς οι Έλληνες προσπαθούσαμε να εξαπατήσουμε τους κουτόφραγκους...
Αρρωστημένες σκέψεις ψυχασθενούς ατόμου:
«Κατά την τρίτην αυτήν περίοδον, την φαινομένη ότι στηρίζεται ολόκληρος, επί του Ρωμαϊσμού και του Εβραϊσμού, την κορυφουμένην από τον Δικέφαλο Αετόν Κεραυνόν...δια να αλλάξη ο Μανωλιός και συγχρόνως φορέσει και άλλο ένα Στέμμα, κατά την οποία εκρατήσαμεν, από τρισβαθυτάτην Πολιτικήν Μεγαλοφυίαν τα δύο αυτά φορέματα, μετά μανίας, έως την εσχάτην στιγμήν, καθ’ ην δεν ήτο πλέον δυνατόν να κρυφθώμεν, διότι ο Φραγκόκοσμος εφώναζεν: είσθε οι Έλληνες...νομίζει κανείς ότι καθ’ όλην αυτήν την εποχήν επαίξαμεν το ωραιότερο παιχνίδι μας, κυριαρχούντες και λέγοντες στους φωνάζοντες (εννοεί στους Φράγκους): Εμείς δεν είμεθα οι Έλληνες. Έλληνες δεν υπάρχουν. Εδώ δεν υπάρχει τίποτε άλλο, παρά ο αυτοκράτωρ των Ρωμαίων και ο Χριστός», σελ. 253.
Με λίγα λόγια μας λέει το ελληνόφωνο χριστιανικό έκτρωμα, ότι οι Έλληνες από μόνοι τους έλεγαν στους Φράγκους ότι δεν υπάρχουν Έλληνες στο βυζάντιο, για να τους εξαπατήσουν...Δεν καταπίεζαν λοιπόν, ούτε έκαιγαν ζωντανούς τους Έλληνες οι βυζαντινοί κατακτητές. Δεν κρυβόντουσαν οι Έλληνες από τους βυζαντινούς ιεροεξεταστές. Όχι, απλώς ήθελαν να εξαπατήσουν τους κουτόφραγκους, γι’ αυτό ηρνούντο την Εθνική, Θρησκευτική και Πολιτιστική τους καταγωγή!
Συνεχίζει το ανθρωπόμορφο κτήνος:
«Η μεγαλυτέρα αξία του χριστιανισμού δι’ εμάς είναι, ότι μας αποδεικνύει τον Ειδωλολατρισμό και την Γνησιότητά μας, υπό όλα τα φορέματα», σελ. 254
Να λοιπόν τί καλό μας κάνει ο χριστιανισμός: Αποδεικνύει ότι είμαστε γνήσιοι Έλληνες! Να και κάτι που δεν ήξεραν οι Πρόγονοι των Ελλήνων. Περίμεναν τις χριστιανικές συμμορίες από την ναζαρέτ να τους το διδάξουν. Επίσης μάθαμε από τους ναζωραίους ότι είμαστε γνήσιοι ειδωλολάτρες, και αυτό είναι η μεγαλύτερη αξία του χριστιανισμού...
Μισέλληνα Περικλή Γιαννόπουλε, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε για το εξής: Η μεγαλύτερη αξία του Ελληνισμού είναι να αποδεικνύει ότι ήσουν ένα βυζαντινό σκουλήκι, εσύ και οι όμοιοί σου. Παρά τους όποιους «ελληνοκεντρικούς» μανδύες σας, η βυζαντινή δυσωδία που αναδύει από τους τάφους σας είναι αποπνικτική. (Ο ναζωραίος μισέλλην Περικλής Γιαννόπουλος είναι νεκρός εδώ και έναν αιώνα, αλλά μας ακούνε οι μαθητές του...)
Συνεχίζει τα μαθήματα «ελληνοκεντρισμού» προς το Πανελλήνιο κοινό το νεοβυζαντινό τέρας που άκουγε στο όνομα Περικλής Γιαννόπουλος:
«Κανείς δεν πρέπει να πολεμήση την Ελληνικήν Εκκλησίαν, περιοριζομένην ακριβώς εις την δουλειά της, ούτε να την ανησυχήση. Τουναντίον μάλιστα, το Ορθόδοξο Ελληνικό Πνεύμα έχει και πρέπει να πολεμήση υπέρ αυτής δια να την επαναφέρη εις την μεγαλοπρεπεστάτην Λαμπρότητα των πρώτων αιώνων...», σελ. 256. (Δικές μας οι υπογραμμίσεις).
Αυτός ο μισάνθρωπος καλεί τους Έλληνες που έχουν χύσει ποταμούς αίματος για να απαλλαγούν από την ιουδαιοχριστιανική σκλαβιά, να πολεμήσουν υπέρ της χριστιανικής εκκλησίας και να την επαναφέρουν στο ...μεγαλείο των πρώτων χριστιανικών αιώνων!
Καλεί ανοικτά τους Έλληνες να πολεμήσουν κιόλας για να επιστρέψουν στο σκότος του βυζαντίου, ώστε να μην αισθάνεται μόνος, αυτός και οι όμοιοί του, μέσα στον ιουδαιοχριστιανικό βούρκο.
Μπορεί να διανοηθεί ανθρώπινος εγκέφαλος το ότι ωρισμένοι γελοίοι παρουσιάζουν αυτό το μισελληνικό γουρούνι ως πρότυπο «Ελληναρά»; Και τον έχουν κάνει σημαία τους όλοι «ελληνοκεντρικοί» ναζωραίοι; Γιατί όχι; Αφού τους καλεί να επιστρέψουν στα πρώτα «λαμπρά» χρόνια του χριστιανισμού. Με τους στυλίτες μοναχούς και το κάψιμο στην πυρά ανθρώπων και βιβλίων. Αυτά τα ανθελληνικά αποβράσματα πρέπει να αφανίσουν οι Έλληνες από προσώπου γης. 
Η συνέχεια του ρυπαρογραφήματος:
«Διότι όλοι οι λαοί εις τους οποίους εδώκαμεν τον Χριστιανισμόν, απεσπάσθησαν όλοι, διότι όλοι μας επολέμησαν λυσσωδώς, όλοι μας πολεμούν θρησκευτικώς, όλοι οι αδελφοί λαοί μας έχουν καταδικάσει εις φάγωμα και εις θάνατον...», σελ 257. (Δικές μας οι υπογραμμίσεις).
Λέει στους Έλληνες ο μισέλλην ναζωραίος Περικλής Γιαννόπουλος, ότι αυτοί έδωσαν τον χριστιανισμό στα Έθνη! Και ότι τα Έθνη αποσπάσθηκαν από το βυζάντιο, και πολεμούν τους Έλληνες λυσσωδώς!
Απαντούμε στις βλασφημίες αυτού του βαρβάρου: Οι Έλληνες δεν είναι φονιάδες λαών για να εκχριστιανίζουν τα Έθνη. Αυτό το έκαναν οι βυζαντινοί εγκληματίες. Τα Έθνη που αποσπάστηκαν από την καταραμένη βυζαντινή αυτοκρατορία, καλώς έπραξαν. Το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν οι Έλληνες με πάμπολλες επαναστάσεις. Τα Έθνη πολέμησαν το βυζάντιο και όχι τον Ελληνισμό, και πολύ καλά έκαναν.
Συνεχίζει ο μισέλλην ο Περικλής Γιαννόπουλος:
«Εάν είναι βέβαιον ότι ο χριστιανισμός εχρησίμευσεν ως μέσον και όπλον πολιτικόν θαυμάσιον, δια την Κοσμοκρατορία ημών των τότε, και άγκυρα σωτηρίας μετά τον Τούρκον, διπλά δι’ αυτό αγαπητός...», σελ. 258.
Η ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων δεν κατέστρεψε τον Ελληνισμό. Όχι, αυτά τα λένε οι κακοί «ειδωλολάτρες»... Η ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων ήταν το ...πολιτικό όπλο των Ελλήνων για την εγκαθίδρυση της κοσμοκρατορίας των, μας λέει ο ναζωραίος Περικλής Γιαννόπουλος!
Και όχι μόνον αυτό, αλλά ο χριστιανισμός απετέλεσε άγκυρα σωτηρίας για τον Ελληνισμό κατά την διάρκεια της Τουρκοκρατίας, γι' αυτό είναι διπλά αγαπητός! Ορίστε μαθήματα ιστορίας και «ελληνοκεντρικoύ» ήθους από μισελληνικά γουρούνια.
Μπορεί να φαντασθεί ανθρώπινος νους μεγαλύτερο μισέλληνα και πράκτορα του ιουδαιοχριστιανισμού από τον νεοβυζαντινό γενίτσαρο Περικλή Γιαννόπουλο;
Και συνεχίζει αυτό το νεοβυζαντινό κάθαρμα που έχει ανακηρυχθεί από τους «ελληνοκεντρικούς» ναζωραίους σε ίνδαλμά τους:
«...εκ της ορθής κεντήσεως και ηρέμου αφυπνίσεως του οποίου(=του χριστιανισμού), εξαρτάται ολόκληρος αυτή η βαθυτάτη αφύπνισις της Ελληνικής Ψυχής και Απελευθέρωσις του Ελληνικού Πνεύματος...», σελ. 258.
Πρόσεξε φίλε αναγνώστη την τέχνη της απάτης αυτού του τέρατος. Λέει στους Έλληνες ότι η αφύπνιση της Ελληνικής Ψυχής και η απελευθέρωση του Ελληνικού Πνεύματος εξαρτάται από την ορθή επαναφορά της ιουδαϊκής αιρέσεως των ναζωραίων στην Ελληνική Κοινωνία!
Αυτός ο νεοβυζαντινός γενίτσαρος προσπαθεί να καρφώσει τον ιουδαϊσμό στα έγκατα της Ελληνικής Ψυχής. Προσπαθεί να παραβιάσει το Άβατον των Ελληνικών Ενστίκτων αυτοσυντηρήσεως που απορρίπτουν ασυζητητί την χριστιανοβυζαντινή πανώλη. Και προσπαθεί να το επιτύχει αυτό παριστάνοντας δήθεν τον εθνεγέρτη. Κάνοντας δήθεν έκκληση στα εθνοφυλετικά ένστικτα, τα αναταράσσει για να εμβολιάσει το Ελληνικό Σώμα με το δηλητήριο της ιουδαϊκής αιρέσεως των ναζωραίων φονιάδων.
Και συνεχίζει ο γενίτσαρος Περικλής Γιαννόπουλος:
«Επρόκειτο να δημιουργήσωμεν κράτος θρησκευτικόν(εννοεί την βυζαντινή λαίλαπα), του οποίου τα πάντα να συμμορφωθούν προς την Νέαν Θρησκείαν. Κράτος Θρησκευτικόν Οικουμενικότατον-Τόλμημα μοναδικής ευγενείας... το οποίον να μη γνωρίζη ξένους και εχθρούς, αλλά να περιλάβη όλους τους Λαούς εις τους κόλπους του, απονέμον εις όλους αδιακρίτως την Ελευθερίαν, την Δικαιοσύνην, την Ισότητα, την Αγάπην, την Ευγένεια, τον Ανθρωπισμό και το Φως...», σελ. 261.
Ακούτε Έλληνες πώς σας βρίζει ο ναζωραίος; Λέει ότι το βυζάντιο το δημιούργησαν οι Έλληνες και ότι αυτό ήταν τόλμημα μοναδικής ευγενείας! Και ότι το βυζάντιο έδωσε στους λαούς μεταξύ άλλων το Φως, την Ελευθερία και τον Ανθρωπισμό!
Αχ, αυτός ο βυζαντινός ανθρωπισμός, με τις πυρές του, με τις εξορύξεις οφθαλμών, την αποκοπή χειρών και γλωσσών, που τόσο λαχταρά ο νεοβυζαντινός Περικλής Γιαννόπουλος. Πού είναι βρε Περικλή τα ωραία ανθρωπιστικά χρόνια του βυζαντίου τότε που τα βυζαντινά κτήνη σαν και σένα έγδερναν και έκαιγαν ζωντανούς τους Έλληνες; Τότε που έκαιγαν μαζί με τα βιβλία και τους συγγραφείς των. Τότε που ισοπεδώθηκαν όλοι οι Ιεροί Ελληνικοί Ναοί, και κομματιάστηκαν όλα τα Ελληνικά αγάλματα... Πού είναι αυτά τα ωραία χρόνια; Άστα, φίλε μου. Περασμένα μεγαλεία...
Πάντως θα έρθουν πάλι αυτά τα μεγαλεία νεοβυζαντινοί γενίτσαροι. Μην βιάζεστε. Όχι όμως όπως τα ονειρεύεστε. Διότι αυτή την φορά πάνω στις πυρές θα είστε εσείς, και όχι οι Έλληνες.
Συνεχίζει ο νεοβυζαντινός γενίτσαρος Περικλής Γιαννόπουλος:
«Και δι’ αυτό ήτο ανάγκη δια της ΒΙΑΣ και το ταχύτερον να τον Ελληνοποιήσωμεν (τον Ιεχωβά...), δηλαδή να του κατευνάσουμε τα νεύρα, να τον κάμωμεν να αγαπά την ζωήν, την γην και τας ηδονάς...», σελ. 262.
Εδώ ο Γιαννόπουλος γράφει ότι οι Έλληνες ελληνοποίησαν δια της βίας(!!) τον αιμοδιψή Ιεχωβά και τον ιουδαιοχριστιανισμό! Ουδέν σχόλιον...
Στο επόμενο απόσπασμα καλούμε τους αναγνώστες να συγκρατήσουν τα νεύρα τους όσο μπορούν διότι ίσως να μην αντέξουν το τί εκστόμισε για τις Ελληνίδες Θεές, αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας που άκουγε στο όνομα Περικλής Γιαννόπουλος και που ωρισμένα καθάρματα τον παρουσιάζουν ως «Ελληναρά»:
«Ήτο ανάγκη...να τον στήσωμεν επίγειο Βασιλέα (τον Γιαχβέ-Τζεσουά), και να πνίξωμεν όλην μας την ηδονικήν λατρείαν προς τόσας καλλιπαρείους, και καλλιβύζους και καλλικώλους (εννοεί με ωραία οπίσθια) ελληνικάς Θεάς μας δια να ανυψώσωμεν την καλήν και ταπεινή του Μητέρα, την Μαρίαν, εις μοναδικής γλυκύτητος και αγάπης Θεάν μας, αληθινή αυτήν, έκτοτε έως τώρα δι’ όλους μας και Κύριος οίδε και δια πόσους ακόμη καιρούς.», σελ. 263. (Δικές μας οι υπογραμμίσεις).
Μπορεί να διανοηθεί νους ανθρώπου το αβυσσαλέο μίσος που έτρεφε εναντίον της Ιεράς Πατρίδος των Ελλήνων αυτό το νεοβυζαντινό τέρας; Καθυβρίζει τις Ελληνίδες Θεές με χυδαίους όρους, και τις θεωρεί ψεύτικες. Ενώ την εβραία που συνουσιάζεται ψυχικώς και πνευματικώς μαζί της, την θεωρεί αληθινή θεά.
Ένας μισέλλην προσκυνά μία εβραία, την αναγάγει σε θεά, και συγχρόνως καθυβρίζει τις Αληθινές Θεές. Και από πάνω έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται Έλλην! Από πότε οι Έλληνες βρίζουν τις Αληθινές Θεές και αντί αυτών αναγάγουν εβραίες ιερόδουλες σε θεές;
Στην συνέχεια ο μισέλλην Περικλής Γιαννόπουλος, που τόσο διαφημίζεται από την νεοβυζαντινή φασιστική λαίλαπα, μας λέει την γνώμη του για το παπαδαριό του βυζαντίου. Διαβάστε και φρίξτε για το τί κάθαρμα ήταν ο «Ελληναράς» Περικλής Γιαννόπουλος:
«Το πολεμούμενον Ορθόδοξον Ελληνικόν Ιδανικόν...στέλλει εις την Κωνσταντινούπολιν ένα φλογερότατον Ελληνικόν ρεύμα. Αρπάζον τους καλούς σου Χριστιανίζοντας...σου πετά επάνω στους Άμβωνας και στον Πατριαρχικό θρόνο, κάτι Χρυσοστόμους και κάτι Γρηγορίους και τάγματα τέτοιους ρασοφορεμένους Ηθοποιούς και Ρήτορας και Λατρευτάς της Ζωής και του Ωραίου, που σαν Αρχάγγελοι με την ρομφαίαν του Ελληνικού Πνεύματος, του Λόγου, της Ευμορφιάς, της Λεβεντιάς, κατασπάθιζον την κόκα του στυγνού Εβραιοκαλογερισμού...», σελ 264. (Οι υπογραμμίσεις δικές μας).
Μπορείτε να πιστέψετε αυτά που ακούν τα μάτια μας και βλέπουνε τα αυτιά μας; Ο νεοβυζαντινός αληταράς, συγγνώμη ...«Ελληναράς», Περικλής Γιαννόπουλος αποκαλεί το βυζαντινό σκυλολόϊ των παπάδων, ρήτορες(!), και λατρευτάς της Ζωής και του Ωραίου(!). Ήμαρτον Ζεύ Πάτερ, τί άλλο θα ακούσουμε από τους νεοβυζαντινούς αλήτες;
Ο μισέλλην Περικλής Γιαννόπουλος, διαστρεβλώνοντας πλήρως την Αλήθεια, ισχυρίζεται ότι το βυζαντινό παπαδαριό(το εκ φύσεως εβραιο-αναθρεμμένο), πολέμησε τον εβραϊκό καλογερισμό με την ρομφαίαν του Ελληνικού Πνεύματος(!). Αυτά διδάσκουν στους Έλληνες οι ανθέλληνες τύπου Περικλή Γιαννόπουλου. Ότι τάχα το βυζαντινό παπαδαριό δεν επέβαλε τον εβραϊσμό, αλλά τον πολέμησε!
Πρέπει, μας λέει το νεοβυζαντινό τέρας, μέσα από την εβραία Μύριαμ να μην βλέπουμε τον ιουδαιοχριστιανισμό, αλλά να βλέπουμε την Θεά Αθηνά(!):
«...τότε πρέπει να είναι κανείς θεόστραβος δια να μη βλέπη επάνω από τον μεγάλον Θόλον, την Αήττητον Παρθένον, την Πρόμαχον Αθηνά, τώρα με το βυζαντινό της φόρεμα, με το κεφάλι του Νέου Θεού στο στήθος, προβάλλουσαν με το χέρι της το νέον όπλον: τον Σταυρό», σελ. 266, οι υπογραμμίσεις δικές μας.
Να λοιπόν τί προτείνει στους Έλληνες ο ναζωραίος μισέλλην Περικλής Γιαννόπουλος: Όταν θέλουν να δουν την Θεά Αθηνά και τις άλλες Θεές να βλέπουν μία εβραία με το σταυρό στο χέρι και να αισθάνωνται ότι βλέπουν την Θεά Αθηνά, μέσα στο βυζαντινό της φόρεμα!!! Αλλιώς είναι θεόστραβοι...
Έτσι θα γίνουμε Έλληνες, «ελληνοκεντρικά» σκουλήκια; Με πρότυπα το βυζαντινό μισελληνικό παπαδαριό και μία εβραία;
Τουλάχιστον ο μισέλλην ναζωραίος Περικλής Γιαννόπουλος ομολογεί δημοσίως την ταυτότητά του. Το ζήτημα είναι γιατί την αποκρύπτουν από τον Ελληνικό λαό οι «ελληνοκεντρικοί» αλήτες:
«...ούτε θα ήτο δυνατόν να αρνηθή η Παλαιοευρώπη ότι από εμάς τους Βυζαντινούς έγινε αυτό που έγινε...», σελ. 271, δικές μας οι υπογραμμίσεις.
Ομολογεί ο νεοβυζαντινός γενίτσαρος Περικλής Γιαννόπουλος ότι αισθάνεται βυζαντινός. Τί το πιό φυσικό άλλωστε γι’ αυτόν; Γιατί λοιπόν κάποιοι «ελληνοκεντρικοί» ρατσιστές σώνει και καλά θέλουν να τον κάνουν Έλληνα; Αφού δεν είναι Έλλην. Με το ζόρι; Αυτό είναι ρατσισμός και φασισμός.
Δεν επιτρέπεται η καταπάτηση δικαιωμάτων των ζώων, έστω και αν πρόκειται για νεοβυζαντινά γουρούνια. Ο Περικλής Γιαννόπουλος αισθανόταν βυζαντινός, και όχι Έλλην. Γιατί κάποιοι ρατσιστές με το ζόρι θέλουν να μετατρέψουν ένα γουρούνι σε άνθρωπο; Επιτρέπεται κάτι τέτοιο από το Διεθνές Δίκαιο;
«Η Ευρώπη», μας λέει ο μισέλλην ναζωραίος Περικλής Γιαννόπουλος, «οφείλει καθ’ ολοκληρίαν την Ημέρωσίν της, δια των επιμόνων αγώνων ημών, δια να μεταβάλλωμεν τα Θηρία της εις ανθρωποειδείς τουλάχιστον, δια των επί αιώνας ενέσεων του Ελληνοχριστιανικού ορού...», σελ 272.
Μας λέει ο μισέλλην ναζωραίος Περικλής Γιαννόπουλος ότι η Ευρώπη κατοικείτο από αγροίκους και ήρθαν οι βυζαντινοί φονιάδες και η ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων και τους εξημέρωσαν!
Όμως δεν έχει το θάρρος να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Διαπράττει μέγα έγκλημα κατά του Ελληνισμού. Χρεώνει στον Ελληνισμό τον αιμοσταγή εκχριστιανισμό της Ευρώπης! Μέσω δήθεν διθυράμβων υπέρ του Ελληνισμού, παρουσιάζει τους Έλληνες ως σφαγείς των Ευρωπαϊκών Εθνών.
Για να το γνωρίζουν οι νέες γενεές: οι Έλληνες όχι μόνον δεν εκχριστιάνισαν τα Ευρωπαϊκά Έθνη όπως ψευδώς ισχυρίζεται ο αρχισυκοφάντης του Ελληνισμού ναζωραίος Περικλής Γιαννόπουλος, όχι μόνον οι Έλληνες αντιστάθηκαν μέχρι θανάτου κατά της ιουδαϊκής αιρέσεως των ναζωραίων, αλλά επιπλέον οι Έλληνες βοηθούν όλα τα Έθνη να αφανίσουν την εθνοκτόνο πανούκλα από προσώπου γης.
Και συνεχίζει το παραλήρημά του ο φρενοβλαβής ναζωραίος Περικλής Γιαννόπουλος:
«Έλληνάδες μπακαλευόμενοι παντού της Γης, αν δεν ξαναβρεθείτε γρήγορα σε ανάλογον υψηλή με τη Βυζαντινή θέσι: είστε χαμένοι.», σελ 277.
Ποιός θα το πίστευε ότι για να μην χαθούν οι Έλληνες ως Έθνος, ως Φυλή, ως Πολιτισμός, θα πρέπει, σύμφωνα με τον μισέλληνα γενίτσαρο Περικλή Γιαννόπουλο, να επιστρέψουν στον...βυζαντινό μεσαίωνα! Διότι τότε τάχα, οι Έλληνες κατείχαν πολύ υψηλή θέση...
«Δείτε τα χάλια και την κατάντια της Φυλής», ωρύεται ο νεοβυζαντινός βρυκόλακας Περικλής Γιαννόπουλος. 
Προτροπή νεοβυζαντινών βρυκολάκων προς Έλληνες: Επιστρέψτε στο βυζάντιο. (για να μην μείνει κανείς Έλλην ζωντανός...)
Το λιβελογράφημα του μισέλληνος ιουδαιοχριστιανού Περικλή Γιαννόπουλου τελειώνει κατηγορώντας τους Έλληνες στην σελίδα 290 του βιβλίου ότι δεν θέλουν να αγωνιστούν για να αναβιώσουν το βυζάντιο!
Κλαίει, οδύρεται και ψυχορραγεί αυτό το μισελληνικό κτήνος, λυπάται που μας βλέπει έτσι νωθρούς και άνανδρους... Μας αποκαλεί απαξιωτικά μπακάληδες, διότι δεν του κάνουμε την χάρη να χύσουμε το αίμα μας υπέρ της βυζαντινής του αυτοκρατορίας...
Θα τελειώσουμε το «αφιέρωμά» μας στον νεοβυζαντινό μισέλληνα παραφράζοντας το σχόλιο που έκανε ο Γρηγόριος Ξενόπουλος για το έργο του Περικλή Γιαννόπουλου, μέρος του οποίου εμφανίζεται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου «Άπαντα Περικλή Γιαννόπουλου»:
Ο Περικλής Γιαννόπουλος υπήρξε ο μεγαλύτερος ως τώρα, ο ευγλωττότερος και ο φωτεινότερος απόστολος του χριστιανικώς ζην. Πεπεισμένος βαθύτατα ότι η ωραιοτέρα χώρα είναι το βυζάντιο, εμίσει θανασίμως οτιδήποτε Ελληνικόν και ωνειρεύετο την βυζαντινή αναβίωσιν, δια της επιστροφής στους ιουδαιοχριστιανούς πατέρες.
Το Ελληνικόν Πνεύμα, το Ευρωπαϊκόν Πνεύμα, το θεωρούσε και δικαίως φύσει αταίριαστον προς τον βυζαντινό υπάνθρωπο που είχε μέσα του, και ηγωνίζετο να καταδείξη όχι μόνον ότι το βυζαντινόν και ιουδαιοχριστιανικόν πνεύμα είναι το αρμόζον, αλλά και πόσο ανήθικο είναι το Ελληνικόν Πνεύμα.
Ο Περικλής Γιαννόπουλος πίστευε ακραδάντως εις τον δια βιαίων μέσων αφανισμόν της Ελληνικής Φυλής. Επίστευεν ακραδάντως εις την επιβολήν δια βιαίων μέσων της ανθελληνικής βυζαντινής αυτοκρατορίας. Είχε την ιδέα ότι εκχριστιανιζόμενον πλήρως το Ελληνικό Έθνος θα μπορούσε αλυσοδεμένο στον ιουδαιοχριστιανισμό να παραμείνει αιωνίως εις το σκότος. Αυτή την υποδούλωση στον ιουδαιοχριστιανισμό, ο Περικλής Γιαννόπουλος αποκαλούσε κατ’ ευφημισμόν «αναβάπτιση της Φυλής», της οποίας θεώρησε τον εαυτό του ως μέγα απόστολο.
Πίστευε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου όπου οι νεοβυζαντινές συμμορίες θα ήταν έτοιμες να διαλύσουν το Ελληνικό Έθνος και να ξεριζώσουν την Ελληνική Παιδεία του δια της επιβολής της βυζαντινής πολιτικής ιδεολογίας.
Ο Περικλής Γιαννόπουλος, για να χρησιμοποιήσουμε μία παραβολή, προσπάθησε να διδάξει στους Έλληνες το εξής: Να παίρνει ένας προαγωγός μία γυναίκα, να την εκπορνεύει, να την απομονώνει από την οικογένειά της και μετά να της λέει: Είδες που ένοιωσες γυναίκα διά μέσω της πορνείας; Έφερες την χαρά και την ευτυχία στον κόσμο των αντρών... Καθοδήγησες τους άντρες στα μυστικά του έρωτος όπως ο Πλάτων... Είσαι μία αγία...

Από τα λόγια αυτού του κτήνους μαθαίνουμε ότι: Η Ελλάς δεν βιάστηκε από τον χριστιανισμό. Όχι, αντιθέτως η Ελλάς ήθελε να κάνει έρωτα με τον  χριστιανισμό!! Οι Έλληνες δεν κάηκαν στην  πυρά. Όχι, ήταν χριστιανοποιητές! Οι Έλληνες δεν ήταν δούλοι στο βυζάντιο. Όχι, απλώς οι Έλληνες άρπαξαν το ρωμαϊκό στέμμα από τους Ρωμαίους!
Δεν έγινε εισβολή του ανατολικού σκοταδιστικού πνεύματος με τον χριστιανισμό. Όχι, αντιθέτως με τον χριστιανισμό οι Έλληνες διατήρησαν ανόθευτο τον Ελληνισμό από ανατολίτικες επιρροές! Δεν είναι ιουδαϊκό κατασκεύασμα ο χριστιανισμός, ούτε επιβλήθηκε από ιουδαίους. Όχι, είναι Ελληνικό κατασκεύασμα και τον επέβαλαν οι Έλληνες δια σφαγών!
Όποιος διαβάσει το αθλιούργημα αυτού του σχιζοφρενούς θα αισθανθεί πραγματικά την βρώμα και την δυσωδία που αναδύεται από ένα όργανο του βυζαντινού Κτήνους.
Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι νεοβυζαντινοί μισέλληνες, εγκληματίες και φονιάδες του Ελληνικού Έθνους τον έχουν κάνει σημαία τους.
Αυτός ήταν ο Περικλής Γιαννόπουλος. Ένα μισελληνικό χριστιανικό έκτρωμα και τίποτε περισσότερο.
Άκου Περικλή Γιαννόπουλε, και όλοι εσείς οι νεοβυζαντινοί Γιαννόπουλοι. Θα σας συνοδεύει αιωνίως η κατάρα του Ελληνικού Έθνους. Το αίμα των Ελλήνων Εθνομαρτύρων του Γένους θα πέσει επάνω σας. Θα τιμωρηθείτε αμειλίκτως διότι πάτε να καρφώσετε στα Άδυτα της Ελληνικής Ψυχής την χριστιανική πανώλη.
Καταραμένος αιωνίως να είσαι Περικλή Γιαννόπουλε. Σε μίσησαν Περικλή Γιαννόπουλε. Σε μίσησαν Θεοί και Πρόγονοι. Το πτώμα σου μόλυνε την Ιερά Ελληνική Γη. Η βυζαντινή ψυχή σου βρώμισε την Ελληνική Ψυχή. Ήσουν ένα μισελληνικό σκουλήκι. Ο θάνατός σου έσωσε τον Ελληνισμό από την πνευματική σου ψώρα. Ύμνησες τους σφαγείς των Ελλήνων Προγόνων. Εξύβρισες τις Ελληνίδες Θεές και θεοποίησες μία εβραία. Είπες ότι οι Έλληνες εφηύραν την χριστιανική πανούκλα και την διέδωσαν στα Έθνη. Ήσουν επαγγελματίας ψεύτης. Είπες ότι ο χριστιανισμός διαδόθηκε μέσα από τον Ελληνισμό. Ήσουν ένας βυζαντινός γενίτσαρος. Γι’ αυτό αυτοκτόνησες. Σε τιμώρησαν οι Θεοί. Πάντα ήσουν ένα μισελληνικό απόβρασμα. Έλαβες τον μισθό των πράξεών σου.
Και για να μιλήσουμε στην γλώσσα σου Περικλή Γιαννόπουλε, διότι μόνον αυτή καταλαβαίνεις:
Δεν θα κρίνεις εσύ Περικλή Γιαννόπουλε, νεοβυζαντινό γουρούνι, τους Έλληνες και τον Πολιτισμό τους, αλλά οι εμείς οι Έλληνες θα κρίνουμε εσένα και την βυζαντινή πανούκλα που διαδίδεις.
Οι Έλληνες έχουν ορκιστεί στα Ιερά Οστά και στο Ιερό Αίμα όλων των Ελλήνων Εθνομαρτύρων που πέθαναν με φρικιαστικά βασανιστήρια από τα μισελληνικά βυζαντινά καθάρματα, ότι εσύ Περικλή Γιαννόπουλε και όλα τα νεοβυζαντινά γουρούνια θα τιμωρηθείτε όπως σας αξίζει.
Η Οργή των Θεών να πέσει αμείλικτη πάνω στους Έλληνες αν παραβούν αυτό τον Ιερό Όρκο.
Περικλή Γιαννόπουλε, αν ξαναπαρουσιαστείς στην Ελληνική Γη, αυτή την φορά οι Έλληνες δεν θα σε αφήσουν να αυτοκτονήσεις. Θα σε κρεμάσουν δημοσίως.
Κανένα σεβασμό στα νεοβυζαντινά ανθρωποειδή. 

2 comments:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=FcglyhUre4w

    ReplyDelete
  2. O Περικλής Γιαννόπουλος όπως ο Ιωνας Δραγούμης ήταν μορφωμένοι άνθρωποι που ήταν λίγο ρομαντικού ,λίγο τρελαμένοι και έλεγαν αντικρουόμενα πράγματα.
    Πχ παραθέτω λόγια Π.Γιαννόπουλου.
    Η μόνη διαφορά που υπάρχει μεταξύ Τούρκου και Καλόγερου είναι μόνον ότι ο ένας φορεί μαύρο και ο άλλος κόκκινο Φέσι. Εάν ο Τούρκος επείραζε τον ΚΑΛΟΓΕΡΟΝ ο Ζυγός θα ήτο αδύνατον να συγκρατηθή, θα ανετινάσετο τάχιστα εις τον αέρα. [...]

    Ο Χριστιανισμός ενώ αφ' ενός εφαίνετο σώζων την Φυλήν και την διέσωζε πράγματι εν μέρει αφ' έτερου όμως υπήρξε και είναι και τώρα γενικώς: ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. Ο Εγκληματίας Καλογερισμός ο πάντοτε εμπνέων την αποθάρρυνσιν εις την φυλήν και υπό τους Αυτοκράτορας, ο φωνάζων και εξηγών όλα ως Τιμωρίαν Θεϊκήν, ο ξεσβερκωμένος ότι επέσαμεν ένεκα των αμαρτιών μας, ήτο ευτυχής να απαλλαχθή του Αυτοκράτορος και να ΜΟΝΟΚΡΑΤΟΡΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΣ και κατά το μέγα μέρος Πραγματικώς, πραγματοποίησις ονείρου του, που δεν την εφαντάσθη ποτέ του από της Ιδρύσεως του Χριστιανισμού μέχρι της ημέρας της Πτώσεως. Τον Τούρκο δεν τον έμελλε τίποτε, διότι ο Τούρκος θέλει μόνον να δουλεύης και να μην τον ανησυχής. Όταν τον παρασκοτίσης, σύντομα σου κόβει το κεφάλι και ησυχάζεις και συ κι αυτός μαζύ. Ούτω ο Καλογερισμός ευρέθη περίφημα, θαυμάσια, διδάσκων ότι εκ Θεοΰ το Κακόν, λέγων γύρισε κι απ' άλλο μέρος να σε χαστουκίσουν, και λέγων εις τον Ελληνισμόν Κύριε δεν είμαι μόνον ιδικός Σου αντιπρόσωπος, δεν ανήκω μόνον σε σένα, εγώ είμαι Κύριος και Αντιπρόσωπος και προστάτης όλων των Χριστιανών της Ανατολής. Αυτός είναι ο μοναδικός Λόγος, της εντελώς απιστεύτου και αφαντάστου ΔΟΥΛΕΙΑΣ της φυλής επί τόσους αιώνας. Η ΜΟΝΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

    Ελληνική Φυλή δεν σε έσωσε ο Χριστιανισμός, αλλ' ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ όπως και αυτός θα σε σώσει εις το Μέλλον. Και μόνος ΑΥΤΟΣ. [...]


    ReplyDelete