Saturday, May 30, 2015

Το ευρωατλαντικό στρατόπεδο είναι ο κύριος εχθρός της Μεγάλης Ελλάδος


Το όραμά μας για Μεγάλη Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί μόνον εκτός ευρωατλαντικού στρατοπέδου. Οι δυτικές δυνάμεις πάντα θα είναι ανταγωνιστικές στο όραμά μας.
Υπάρχουν τέσσερις σημαντικοί λόγοι, για τους οποίους δεν πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις με το ευρωατλαντικό στρατόπεδο:
Πρώτον, αποφυγή φυλετικής επιμειξίας με λευκούς. Οι μεγαλύτερες δημογραφικές απώλειες του Ελληνισμού προέρχονται από αναμείξεις με λευκούς. Επειδή ωρισμένα χαρακτηριστικά του ελληνικού φαινότυπου μοιάζουν με των λευκών ανθρώπων, η ηγεσία του Έθνους πρέπει να διεξάγει αμείλικτο αγώνα για να διασφαλίσει τον βιολογικό και πολιτισμικό διαχωρισμό των Ελλήνων από τους λευκούς. Ό,τι ισχύει για τις επιμειξίες με μαύρους και ασιάτες, ισχύει και για τους λευκούς. Δεν επιτρέπεται να έχουμε φυλετικές επιμειξίες με τους ευρωατλαντιστές. Χρειαζόμαστε ένα βιολογικό και πολιτισμικό σιδηρούν παραπέτασμα που να διαχωρίζει τους Έλληνες από τους μη-Έλληνες, κυρίως από τους λευκούς μη-Έλληνες, όπου ο κίνδυνος επιμειξίας είναι μεγαλύτερος.
Δεύτερον, διότι το ευρωατλαντικό στρατόπεδο όταν πρόκειται να επιλέξει μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, πάντα θα βοηθά την Τουρκία εις βάρος ημών. Την χρειάζεται ως φρούριο για να αναχαιτίζει εχθρούς της Δύσεως. Παλαιότερα το έκανε κυρίως λόγω της Ρωσσίας, σήμερα και λόγω του Ιράν. Στα χρόνια πριν την ανάδειξη του Ερντογάν, το έκανε και λόγω των Αράβων. Οι δυτικοί σύμμαχοι θεωρούσαν την Τουρκία ανάχωμα κατά του Παναραβισμού. Σήμερα λόγω του πανισλαμισμού, μέσα στην Τουρκία έχει ξεθωριάσει αρκετά το αντιαραβικό μένος, αλλά πάντα οι δυτικοί θα προτιμούν την Τουρκία εις βάρος της Ελλάδος για τον ρόλο του αστυφύλακος της περιοχής.

Τρίτον, διότι το ευρωατλαντικό στρατόπεδο έχει ισχυρή παρουσία στην χώρα και στην περιοχή μας, και άρα πάντα θα εμποδίζει την δημιουργία ισχυρής και Μεγάλης Ελλάδος ως ανταγωνιστική δύναμη προς αυτούς. Ο γαλλο-γερμανικός άξων δεν έχει κανένα συμφέρον να επιτρέψει την ανάδυση μίας Μεγάλης Ελλάδος. Η Ε.Ε. δεν έχει κανένα συμφέρον να επιτρέψει την δημιουργία μίας ισχυρής και ανεξάρτητης Ελλάδος.
Τέταρτον, διότι οι δυτικοί μάς βρωμίζουν με την αντεθνική τους υποκουλτούρα. Οι απόψεις τους για την κοινωνία και το κράτος, είναι αυτοκτονικές. Τις εμφυτεύουν στο Ελληνικό σώμα και το αρρωσταίνουν. Λαθρομετανάστευση, αμβλώσεις, ομοφυλοφιλικοί γάμοι, φυλετική επιμειξία, ατομισμός, καταναλωτισμός, είναι μερικά από τα λοιμώδη νοσήματα του δυτικού κόσμου που μολύνουν την Ελληνική κοινωνία.  
Για να καταστεί η Ελλάδα μεγάλη και ισχυρή, πρέπει πάση θυσία να μειωθεί η ισχύς του ευρωατλαντικού στρατοπέδου, και κατ’ επέκταση της Τουρκίας. Η ένταξή μας στο δυτικό στρατόπεδο διαιωνίζει μία καχεκτική κατάσταση.
Η Ελλάδα πρέπει να γίνει παγκόσμια υπερδύναμη, όπως ήταν στο παρελθόν. Και αυτό θα επιτευχθεί εκτός δυτικού στρατοπέδου, με το οποίο έχουμε ανταγωνισμό στην παγκόσμια κατανομή ισχύος. 

Αμφισβητούμε ευθέως το ευρωατλαντικό οικονομικό υπόδειγμα. Αμφισβητούμε ευθέως τον ευρωατλαντικό κώδικα αξιών. Αμφισβητούμε ευθέως το ευρωατλαντικό ιστορικό αφήγημα. Αμφισβητούμε ευθέως την ευρωατλαντική εξουσία και τους διεθνείς οργανισμούς της. Αμφισβητούμε ευθέως την ευρωατλαντική ισχύ και θέλουμε να την αντικαταστήσουμε, όντας ιστορικοί και πολιτισμικοί αναθεωρητές.  

Η ηγεμονία είναι παιχνίδι μηδενικού αθροίσματος. Ό,τι κερδίζεις, το χάνει ο αντίπαλός σου. Στην περιοχή της Μεσογείου δεν μπορεί να συνυπάρξουν η Ελληνική Ηγεμονία με την δυτική ηγεμονία. Η Μεσόγειος ανήκει στην Ελληνική σφαίρα επιρροής και δεν πρέπει να ανεχόμαστε ανταγωνιστές στην αυλή μας. 

Στην νέα παγκόσμια αναδιανομή ισχύος το ευρωατλαντικό στρατόπεδο χάνει συνεχώς έδαφος. Κίνα, Ρωσσία, Ινδία, Ιράν, Τουρκία, Βραζιλία, Πακιστάν, Ινδονησία, καθημερινώς αμφισβητούν την δυτική ηγεμονία. Είναι αδιανόητο εμείς να υποτασσώμεθα δουλικώς στην Δύση. 

Εδώ και 100 χρόνια η Ευρώπη χάνει τις αποικίες της, την πολιτισμική και οικονομική της δύναμη προς όφελος εξω-ευρωπαϊκών δυνάμεων. Το αδύναμο, παρηκμασμένο, και γηρασμένο ευρωπαϊκό κέντρο στην προσπάθειά του να διατηρήσει μέρος της παλαιάς ισχύος, απορροφά κράτη από την ευρωπαϊκή περιφέρεια. Ό,τι έκανε κάποτε στην Αφρική και την Ασία, τώρα το κάνει στην ευρωπαϊκή περιφέρεια. Η μετατροπή της Ελλάδος σε επίσημο προτεκτοράτο δεν αποτελεί ευρωπαϊκή αναγέννηση. Πρόκειται για επιθανάτιο ρόγχο.

Η αύξηση των διοικητικών εξουσιών μίας μερίδος γραφειοκρατών στις Βρυξέλλες δεν ισοδυναμεί με αύξηση της συνολικής ισχύος της Ευρώπης. Η ισχύς μετράται με δημογραφικά, στρατιωτικά, οικονομικά, πολιτισμικά, τεχνολογικά, και γεωγραφικά δεδομένα. Σε όλους τους τομείς η Ευρώπη συρρικνώνεται εδώ και 100 χρόνια σε σχέση με την Αμερική και την Ασία.   

Οι ΗΠΑ στηρίζονται στην Ευρώπη και στην Ιαπωνία για την ηγεμονία τους στον κόσμο. Δεν έχουν άλλους σημαντικούς συμμάχους. Δυστυχώς για τις ΗΠΑ, αυτοί οι δύο σύμμαχοι ευρίσκονται σε διαρκή παρακμή και ύφεση. Η Ελλάδα αντιθέτως θα ωφεληθεί πολλαπλώς από την συμμαχία της με τις ανερχόμενες υπερδυνάμεις. Όταν η ζυγαριά της νίκης κλίνει προς την Ανατολή, είναι έγκλημα να συνταχθούμε με τα δυτικά πτώματα. 

3 comments:

 1. στο πρωτο διαφωνω
  επιμειξιες με θεικες ρωσιδουλες και αλλες σλαβες επιβαλλονται!!!
  οχι φυσικα με πανηλιθιους ρωσους αλκοολες...

  φερτε 5-6 εκατομμυρια διμετρες ρωσιδουλες στον ελληνικο λαο!!!!!!!!!!!!!!!!

  ReplyDelete
 2. Μας ζηλεύουν για την ιστορία μας. Και οταν υπερηφανευόμαστε η ζήλια μετατρέπεται σε μισος. Προσπαθούν συνεχώς να αποδείξουν ποσο χάλια λαος είμαστε και οτι δεν εχουμε καμια σχέση με την αρχαια Ελλάδα. Ποτε δεν ηθελαν να μας "σωσουν" απο την οθωμανική κατοχή, τα συμφέροντα έπαιξαν ρολο και πιο πολύ τα συμφέροντα των Ρώσων. Το μονο που εχουν ειναι το σκυλί δίπλα μας και αν δεν υπακούμε αμολάνε λιγο το λουρί, μας τρώνε Κύπρο μας πατάνε στο Αιγαίο κτλ. οποτε πρέπει να τα εχουν καλα με τον αστυφύλακα της περιοχής. Τοσο καλα δεν τα ειχαν ουτε με εμας που υποτίθεται είμαστε στην Ευρώπη.

  ReplyDelete
 3. Άλλη μία εξαιρετική ανάλυση από τον οξύνοα συμπολίτη μας Ιφικράτη.
  Είναι απίστευτο πόσο πολύ πρέπει να ψάξει κανείς για να βρει παρόμοιες αναλύσεις και πόσο λίγο συζητώνται τέτοια θέματα από επίπεδο παρέας μέχρι του δημοσίου διαλόγου. Μέσα στα χιλιάδες, εκατομμύρια άτομα του ελληνικού πληθυσμού όλα δείχνουν υπνωτισμένα και ευνουχισμένα και οι δήθεν διανοούμενοι αναλώνονται σε μικροπολιτικές αναλύσεις για πολιτικάντηδες απατεώνες λες και αυτό είναι που μας τρώει. Μόνο κάποια σπάνια περίπτωση με αληθινές και δυνατές αντένες αντιλαμβάνεται τα σημεία των καιρών και τα παρουσιάζει αντικειμενικά όπως είναι και όπως πρέπει να είναι.
  Είναι απίστευτο που δε μπαίνει από εθνική σκοπιά το ζήτημα του Γερμανικού Ιμπεριαλισμού ακόμα και τώρα στα χρόνια της λεγόμενης κρίσης που έχει γίνει ξακάθαρο και για τους εντελώς ηλίθιους πως Ευρωπαϊκή Ένωση = Γερμανική Κυριαρχία.
  Σαν να χρωστάμε ιστορικά στη Γερμανία και πρέπει να της το ανταποδώσουμε - τόσο εύκολο έχουμε κάνει το έργο της στο να επιβληθεί απόλυτα πολιτικά και οικονομικά στη χώρα μας, να διαλύσει αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή και βιομηχανία και να μας αλυσοδέσει με το χρέος ώστε να ευνοηθούν οι δορυφόροι της και η ίδια να αρπάξει τη μερίδα του λεόντος . Τέτοια ζημιά έχουν κάνει οι δωσίλογοι προδότες πολιτικάντηδες και τα μαντρόσκυλά τους.
  Όταν μιλάνε αυτοί οι ''φιλελεύθεροι'' για ανοικτές αγορές εννούν την ελευθερία του ισχυρού να διεισδύσει οικονομικά, να καταστρέψει και να λεηλατήσει τον αδύνατο μέσω κάποιων εθελόδουλων και διεφθαρμένων κυβερνήσεων.
  Δεν είδατε με τι καμάρι επισκέπτεται τα εργοστάσια της SIEMENS η Μέρκελ. Τώρα πια δεν κρύβονται, δείχνουν πόσο υποστηρίζουν τους δικούς τους και δεν είναι μόνο η SIEMENS. Εσείς περιμένετε να έρθει ο Χριστοφοράκος. Μας κοροϊδεύουν πια μέσα στα μούτρα μας . Μια αληθινή ελληνική κυβέρνηση θα είχε πληρώσει αδρά τους καλύτερους μυστικούς πράκτορες στον κόσμο για να τον φέρει αλυσοδεμένο τον κύριο που μας στέλνει τα χαιρετίσματά του από το Μόναχο . Εις υγείαν των κορόιδων.
  Αποτέλεσμα για τη Γερμανία :
  1) αύξηση εξαγωγών και οικονομική ευμάρεια
  2) φθηνός δανεισμός
  3) συγκέντρωση κεφαλαίων και ανθρώπινου δυναμικού (γιατροί, προγραμματιστές, μηχανικοί κ.α.)
  4) φόρτωμα όλων των ταλαίπωρων Ασιατών και Αφρικανών στην κακόμοιρη Ελλάδα (αλήθεια πώς πρέπει να τιμωρηθούν οι πολιτικοί που υπέγραψαν το Δουβλίνο 2;)
  Και τώρα ακόμα ζητάνε να μας υποδεικνύουν την εξωτερική μας πολιτική - τόσο είναι το θράσος τους και εμείς ακόμα τους αποκαλούμε εταίρους . Αυτά φυσικά δεν έγιναν με το αζημίωτο.Πολλοί λαδώθηκαν, πολλοί έφαγαν και άρα πολλοί πρόδωσαν .
  Ας γραφτούν λοιπόν χιλιάδες τέτοια άρθρα και ας διαδοθούν όσο πλατύτερα στο Διαδίκτυο και ό,που αλλού είναι δυνατό διότι το πρώτο βήμα στον πόλεμο είναι η αναγνώριση του εχθρού . Ποτέ δεν είναι αργά .

  ReplyDelete