Saturday, May 16, 2015

Τασσόμεθα κατά της Ρωσσικής πολιτικής υποστηρίξεως των Σλάβων στα Βαλκάνια



Μετά τις δηλώσεις του Ρώσσου ΥΠΕΞ Λαβρώφ για τις συγκρούσεις στα Σκόπια, όπου μιλά για τρομοκράτες παίρνοντας το μέρος των Σέρβων/Σλάβων: 

"Μας ανησυχεί η αυξανόμενη τάση της τρομοκρατίας στα Βαλκάνια και είναι υψίστης σημασίας να μην παραμελούν οι εταίροι μας στην Ευρώπη -και ειδικά η Ευρωπαϊκή Ένωση- το πρόβλημα. Υπάρχει κίνδυνος να αντιμετωπίσουμε νέες καταστροφές..."

οφείλουμε να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχουν μόνιμοι σύμμαχοι, υπάρχουν μόνιμα εθνικά συμφέροντα. 

Γράφαμε το 2012: 

"Επειδή αυτές οι συγκρούσεις λαμβάνουν χώρα ταυτοχρόνως, οι Έλληνες πρέπει να είναι εχθροί και φίλοι συγχρόνως με έναν μη-Ελληνικό λαό, για διαφορετικά θέματα. Την ίδια στιγμή που συμμαχούμε μαζί του σε θέματα θρησκείας, θα είμαστε εχθροί του σε θέματα φυλής. Την ίδια στιγμή που συμμαχούμε μαζί του σε θέματα γεωπολιτικής, θα είμαστε εχθροί του σε θέματα θρησκείας και ούτω καθεξής."

Όταν η Ρωσσία λαμβάνει θέση υπέρ των Σέρβων/Σλάβων και εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων οφείλουμε να τασσώμεθα ανοικτώς ενάντια στην Ρωσσική βαλκανική πολιτική.

Το εθνικό συμφέρον της Ελλάδος είναι να διαλυθούν τα Σκόπια και να ενσωματώσουμε στον εθνικό μας κορμό τα εδάφη και τους εκσλαβισμένους Ελληνικούς πληθυσμούς των Σκοπίων, αποδίδοντας αυτονομία σε Αλβανούς και άλλες μειονότητες που θέλουν να ακολουθήσουν τον δικό τους δρόμο.

No comments:

Post a Comment