Saturday, May 23, 2015

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να δηλώσω Ταλμουδιστής ραββίνος...


Κάθε φορά που τίθεται ζήτημα πολιτογραφήσεως των αλλοφύλων από τις μισελληνικές κυβερνήσεις, όσοι Έλληνες διαφωνούν και υποστηρίζουν ένα εθνοφυλετικό κράτος, υφίστανται κριτικές περί ρατσισμού, ναζισμού κλπ.
Είμαι σίγουρος, ότι λίγοι Έλληνες έχουν διαβάσει το βιβλίο του Έσδρα από την Παλαιά Διαθήκη, και ειδικώς τα κεφάλαια 9 έως 10.
Οι εβραίοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα των μεικτών γάμων. Αρκετοί εβραίοι λόγω της πολυετούς εξορίας, έχουν νυμφευθεί ξένες γυναίκες και έχουν κάνει παιδιά μαζί τους.
Το μαθαίνει ο ιουδαίος ιερέας Έσδρας και διαρρηγνύει τα ιμάτιά του. Καλεί τους ομοεθνείς του να χωρίσουν τις γυναίκες τους και να εγκαταλείψουν τα τέκνα που προέρχονται από μεικτούς γάμους.
Τους ζητά να ορκιστούν στον Γιαχβέ ότι δεν θα προσβάλλουν το όνομά του, αναμειγνυόμενοι με άλλους λαούς. Έχουν προσβάλλει τον θεό αναμειγνύοντας τον εκλεκτό λαό του Γιαχβέ με αλλοφύλους, και αυτό είναι έγκλημα καθοσιώσεως.
Τους απειλεί με κατάσχεση της περιουσίας τους, και αποβολή από την εβραϊκή κοινότητα.
Ύστερα ξεκινά συζητήσεις με τους παραβάτες. Χρειάστηκαν τρεις μήνες συνεδριάσεων της κοινότητος για να εξεταστούν όλες οι περιπτώσεις, αλλά στο τέλος επικράτησε η άποψη του Έσδρα. Οι ξένες γυναίκες και τα τέκνα μεικτών γάμων διαχωρίστηκαν από τους εβραίους. Διέλυσαν τους γάμους και έδιωξαν τα παιδιά.
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να δηλώσω Ταλμουδιστής ραββίνος...
Ο ιερέας Έσδρας για το πρόβλημα των μεικτών γάμων:
Β Εσδ. 10,3: Ας κάμωμεν αυτήν την στιγμήν μίαν συμφωνίαν και ας δώσωμεν μίαν υπόσχεσιν προς τον Θεόν ημών, να εκδιώξωμεν όλας τας γυναίκας τας ειδωλολάτριδας και τα τέκνα που εγεννήθησαν από αυτάς, όπως και συ κρίνεις καλόν. Σηκω, λοιπόν, φοβέρισε τους παραβάτας με τας εντολάς του Θεού μας και ας γίνη, όπως ο νόμος του Θεού διατάσσει.
Β Εσδ. 10,11: Τωρα, λοιπόν, δοξάσατε με τα έργα σας Κυριον τον Θεόν των πατέρων μας, πράξατε το ευάρεστον ενώπιόν του και απομακρυνθήτε από τους λαούς της χώρας αυτής και εκδιώξατε τας ξένας γυναίκας. 

1 comment:

  1. http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2013/05/httprevealedtheninthwaveblogspotcom2013.html?spref=fb#.VWCzrEaNrfb

    ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΓΚΕΜΜΑ - ΕΤΣΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ Η ΑΝΔΡΕΙΑ !!! ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!!!

    ReplyDelete