Thursday, May 21, 2015

Στο επόμενο νομοσχέδιο η ιθαγένεια θα αποδίδεται και στους τουρίστες



Η κάτωθι ανακοίνωση του Σύριζα αποδεικνύει την πολιτική κατάπτωση της Ευρώπης. Προσπαθώντας να ξεπεράσει σε πολιτική ηλιθιότητα όλα τα αριστερά, δημοκρατικά, και αντιφυλετικά κόμματα της Δύσεως, ο Σύριζα χαίρεται διότι στο νέο νομοσχέδιο περί ιθαγενείας ο Ελληνικός Λαός, ταυτίζεται με τον όρο "πολιτική κοινότητα".

Συγκεκριμένα γράφει: "Βασική παραδοχή του νομοσχεδίου είναι ότι ο ελληνικός λαός δεν είναι μια κοινότητα που ενοποιείται με βάση την καταγωγή και το “ελληνικό αίμα”, αλλά η πολιτική κοινότητα αυτών που ζουν, εργάζονται και αγωνιούν για το κοινό παρόν και το κοινό μέλλον τους στον τόπο μας."

Όλα τα αριστερά, δημοκρατικά, και αντιφυλετικά κόμματα της Δύσεως προσπαθούσαν επί δεκαετίες να κτυπήσουν τον φυλετισμό, την ενδογαμία, και την ιθαγένεια των εθνών, αλλά κρατούσαν ένα μέτρο ισχυριζόμενα ότι απαιτείται ένα εδαφικό και ένα εκπαιδευτικό κριτήριο. Δηλαδή να έχουν γεννηθεί τα παιδιά των λαθροεποίκων στο έδαφος της χώρας και να έχουν αποφοιτήσει από δημόσιο σχολείο της χώρας.

Ο Σύριζα τους ξεπέρασε. Δεν ενδιαφέρεται για το εδαφικό και εκπαιδευτικό κριτήριο. Αρκεί ο ξένος να εργάζεται στην Ελλάδα.

Και προσοχή, ορίζει τον Ελληνικό Λαό περιοριστικώς, "όσοι εργάζονται στην Ελλάδα". Δηλαδή όσοι Έλληνες εργάζονται στο εξωτερικό;;;;

Έτσι μετά το εδαφικό και εκπαιδευτικό κριτήριο, ο Σύριζα εισάγει στην έννομη τάξη της χώρας περί αποδόσεως ιθαγενείας το εργασιακό κριτήριο. Στο επόμενο νομοσχέδιο περί ιθαγενείας μάλλον θα συμπεριλάβει και τους τουρίστες. Όποιος επισκέπτεται την χώρα για διακοπές θα λαμβάνει ως δώρο και μία ιθαγένεια.

Μακάρι το πρόβλημα να ήταν ο Σύριζα. Αυτές οι απόψεις επικρατούν στον ψυχορραγούντα δυτικό κόσμο. Το μεγάλο πρόβλημα στην χώρα μας το δημιούργησε η Αμερική και η ΕΕ. Από εκεί προέρχονται οι απόψεις του Σύριζα.

Τα κομμουνιστικά καθεστώτα είχαν αντιφυλετικές απόψεις (εξαιρούνται οι Κινέζοι) αλλά ποτέ δεν είχαν ανοικτά σύνορα, ούτε απέδιδαν μαζικώς πολιτικά δικαιώματα στον οιονδήποτε. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επικροτούμε τον κομμουνισμό.

Απλώς τονίζουμε ότι ο Σύριζα είναι ένα αστικό κόμμα δυτικού τύπου.


Γράφει η ανακοίνωση του Σύριζα: "Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι στο νέο νόμο, το καθεστώς ιθαγένειας του παιδιού αλλοδαπών πρέπει να αποσυνδεθεί από το νομικό καθεστώς των γονέων."

Πάντως αξίζει το τμήμα δικαιωμάτων του Σύριζα να ενσωματώσει ένα άρθρο στο νέο νομοσχέδιο το οποίο να αποσυνδέει πλήρως το νομικό καθεστώς των στελεχών του Σύριζα από την Ελληνική ιθαγένεια, και να δημιουργήσουν μία τεχνητή ιθαγένεια κοσμοπολιτικού τύπου, στην οποία θα ενταχθούν όσοι αρνούνται το κριτήριο της Ελληνικής καταγωγής. 

Δι' αυτού του τρόπου ικανοποιούνται και οι δύο πλευρές. Αντί να αποδίδουν Ελληνική ιθαγένεια σε αλλοφύλους, να απορρίψουν την Ελληνική ιθαγένεια οι Συριζαίοι.  

7 comments:

  1. Στις δυτικές χώρες που γουστάρουν παγκόσμια τυραννία δίνουν υπηκοότητα. Εμείς εδω πρωτοτυπήσαμε ,αλλάζουμε και τους νόμους της φύσης...

    ReplyDelete
  2. ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ σημαίνει να είσαι το ΓΕΝΟΣ Έλληνας ή Κινέζος ή όποιο άλλο ...
    Οι λαθρέποικοι ΔΕΝ είναι Έλληνες το γένος ούτε μπορεί να γίνουν.
    Οι συριζαίοι όντας εντελώς αγράμματοι δίνουν ιθαγένεια ενώ το σωστό είναι υπηκοότητα!

    ReplyDelete
  3. Το σωστό ειναι να μας ρωτήσουν με δημοψήφισμα αν θέλουμε. Επειδή ξέρουν οτι η νόμος δεν θα περνούσε ετσι το κάνουν φασιστικά "αποφασίζουμε και διατάζουμε"

    ReplyDelete
    Replies
    1. δεν το κανουν φασιστικα το κανουν ανατιφασιστικα μπολσεβικικα σταλινικα αναρχοκομουνιστικα εαμοβουλγαρικά.....

      Delete
    2. https://anarmodios.wordpress.com/2013/04/22/%cf%83%cf%8d%ce%bd%ce%bf%cf%88%ce%b7/

      κάπως ετσι.

      πρέπει να μάθεις πως βγήκαν οι οροι δεξια, αριστερα, καπιταλισμος, σοσιαλισμός ταξικος/εθνικος ή και τα δυο και για να καταλαβει.
      Και σταματα να βλεπεις skai, mega κτλ

      Delete
  4. Ιδεολογια της αριστερας ειναι και ο φασισμος , εθνικοσοσιαλοσμός. Ενω ο νεοφιλελευθερισμός , καπιταλισμός ειναι της δεξιας.

    ReplyDelete
  5. http://www.opengov.gr/ypes/?p=2633#comments

    ReplyDelete