Monday, May 25, 2015

Οφείλουμε να αποτρέψουμε την νέα συμφορά του ΈθνουςΕξ αιτίας της επικαιρότητος του νομοσχεδίου περί ιθαγενείας, θέλω να τονίσω το πόσο κακό κάνουν όσοι συμπατριώτες μας έχουν εξαπατηθεί από την αντιφυλετική προπαγάνδα, και λόγω ιστορικής αγνοίας αποδέχονται το κριτήριο εδάφους για την απόδοση ιθαγενείας και υπηκοότητος.

Το κακό με το εδαφικό κριτήριο (όποιος αλλόφυλος γεννήθηκε επί Ελληνικού εδάφους δικαιούται ιθαγένεια), είναι τριπλό.

Πρώτον, ελληνοποιούνται οι λαθρομετανάστες και εποικίζεται η Πατρίδα μας. Αυτό λίγο-πολύ όλοι το ξέρουν, και ανησυχούν.

Αυτό που δεν έχει συνειδητοποιήσει μεγάλο μέρος του πληθυσμού, είναι η αναίμακτη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που θα προξενήσει το δεύτερο κακό.

Αν υιοθετήσουμε το κριτήριο εδάφους, και αν αυτό το κριτήριο ισχύει σε όσα κράτη διαμένουν Έλληνες, τότε αυτομάτως διαγράφουμε εκατομμύρια Ελλήνων από το Γένος, θεωρώντας τους αλλοεθνείς. Αυτή την στιγμή υπάρχουν εκατομμύρια Ελλήνων που έχουν γεννηθεί ή εργάζονται στο εξωτερικό. Αν όλοι αυτοί λάβουν ξένη ιθαγένεια λόγω εδαφικού κριτηρίου που ισχύει στην Γαλλία, στις ΗΠΑ, στην Γερμανία και αλλού, εμείς τί απαντούμε; Καλώς τους απεδόθη ξένη ιθαγένεια;

Αυτό το σημείο λίγοι το έχουν εντοπίσει. Η γενίκευση του κριτηρίου εδάφους σε όλες τις χώρες σημαίνει ότι πιά η εθνικότητα είναι ζήτημα εδάφους-κρατικών συνόρων, και όχι καταγωγής. Άρα θα διαγράψουμε μονοκοντυλιά εκατομμύρια Ελλήνων διότι ζουν σε ξένο έδαφος.

Φαντάζεστε για παράδειγμα το 1840 όταν ακόμη οι περισσότεροι Έλληνες ζούσαν υπόδουλοι εκτός νεοελληνικού κράτους, να είχαμε τις απόψεις των σημερινών κυβερνώντων;

Θα θεωρούσαμε Τούρκους ιθαγενείς τους υπόδουλους αδελφούς μας. Αν μάλιστα η Οθωμανική αυτοκρατορία τους απέδιδε ιθαγένεια τότε "ιστορικοί" όπως η κυρία Ρεπούση θα δικαιούνται να γράψουν ότι το 1821 οι Έλληνες ξεκίνησαν έναν κατακτητικό πόλεμο εις βάρος Τούρκων ιθαγενών, και αναγκάστηκαν οι Τούρκοι ιθαγενείς να αμυνθούν του πατρίου εδάφους.

Τα εθνολογικά σύνορα του Ελληνισμού είναι ευρύτερα των σημερινών κρατικών συνόρων. Και η απελευθέρωση αυτών των εδαφών εκτός από τα ιστορικά και πολιτισμικά στοιχεία εδράζεται σε εθνοφυλετικά στοιχεία.

Τρίτο κακό. Αν αποδεχτούμε το εδαφικό κριτήριο, τότε οι Τούρκοι κατακτητές στην Βορειο-Ανατολική Κύπρο, δεν είναι κατακτητές, αλλά αδελφοί μας. Μάλιστα αρκετοί εξ αυτών έχουν γεννηθεί επί Κυπριακού εδάφους μετά το 1974. Άρα σύμφωνα με τις απόψεις των μισελλήνων κυβερνώντων, δικαιούνται Ελληνική ιθαγένεια. Επομένως κακώς διεκδικούμε την απελευθέρωση της Κύπρου από τον Τουρκικό ζυγό. Ποιός ζυγός; πρόκειται για αδέλφια μας, σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο περί ιθαγενείας.

Όσοι συμπατριώτες μας έχουν πέσει θύμα της αντιφυλετικής προπαγάνδας οφείλουν να σκεφθούν τα δεινά στα οποία θα υποβάλλουν τον Ελληνισμό αποδεχόμενοι το κριτήριο εδάφους για την απόδοση ιθαγενείας.

Η φυλετική επιμειξία με αλλοφύλους είναι το πρώτο μεγάλο κακό, και μάλλον δεν τους πειράζει. Η διαγραφή από τα αρχεία του Έθνους όσων Ελλήνων ζούν εκτός συνόρων είναι το δεύτερο μεγάλο κακό. Η νομιμοποίηση και ελληνοποίηση των κατακτητών είναι το τρίτο μεγάλο κακό. Θα φέρουν ακεραία την ευθύνη για την νέα συμφορά του Έθνους.

1 comment:

  1. τα ιστορικα εθνολογικα ορια του ελληνισμου με βαση τις ρεαλιστικες εκτιμησεις του 1919 και τις διεκδικησεις του βενιζελου τοτε, ηταν η γραμμη δυραχιο-βαρνα στα μπαλκαν ή χερσονησος του αιμου ,ή θρακικη χερσονησος οπως ονομαζεται ορθα στα ελληνικα , και η γραμμη ακριβως ριζουντα-αλεξανδρεττα κατα μηκος του εφρατη στην ανατολια, την σημερινη λεγομενη τουρκια-περιπου τα 3/4 της -τεμνει διαγωνεια την ανατολια
    φυσικα επρεπε να διεκδηκηθει και η μαγκνα γκρετσια στην ιταλια απο ναπολι και κατω με σικελια σαρδηνια και κορσικη
    υπαχει χαρτης στο ιντερνετ που δειχνεια ακριβως αυτα τα συνορα


    http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://img338.imageshack.us/img338/1166/apoellaswall5rc5.jpg&imgrefurl=http://www.phorum.gr/viewtopic.php?t%3D185747%26p%3D2819440&h=600&w=677&tbnid=sNEqLFXOL1vhaM:&zoom=1&docid=JUj_uU_Jz4dbvM&ei=T4JjVaTWHMOnsgGM2YGABg&tbm=isch

    ReplyDelete