Saturday, May 16, 2015

Όραμα και Πεπρωμένο


Πολλά κινήματα, κόμματα, και προσωπικότητες στην Ελλάδα εκφράζουν δυσαρέσκεια για το παρόν καθεστώς, αλλά πλην γενικόλογων αποκηρύξεων, δεν παρέχουν λεπτομερή προγράμματα που να καταγράφουν συγκεκριμένες ανατρεπτικές πολιτικές, τις οποίες θα υιοθετήσει ένα νέο καθεστώς. Όσοι κάνουν συγκεκριμένες προτάσεις αλλαγών, αυτές είναι περιορισμένου βάθους και περιορισμένου πλάτους, μέσα στα πλαίσια του υπάρχοντος καθεστώτος και του ισχύοντος κώδικος αξιών. 
Χωρίς οδικό χάρτη, η Ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να πραγματοποιήσει αλλαγή πορείας. Χωρίς συγγραφή της μελλοντικής ιστορίας εν είδει αυτοεκπληρουμένης προφητείας, το Ελληνικό φαντασιακό θα παραμένει παγιδευμένο στην πνευματική φυλακή του ρωμέϊκου ψευδοκράτους.
Η συγγραφή μυθιστορημάτων που θα προβάλλουν μίαν άλλη καθημερινότητα, η διάδοση πολιτικών οραμάτων, ο σχεδιασμός υψηλής στρατηγικής με ορίζοντα αιώνων, οι αυτοεκπληρούμενες προφητείες, η έκδοση ηλεκτρονικών περιοδικών μόδας και τρόπων ζωής για την νεολαία, την γυναίκα, τον άνδρα με Ελληνικά πρότυπα και αξίες, ο διαχωρισμός Ελλήνων και μη-Ελλήνων μέσα από την συγκρότηση ωργανωμένων κοινοτήτων, είναι μερικοί από τους μηχανισμούς σφυρηλατήσεως μίας κοινής συνειδήσεως, ενός κοινού πεπρωμένου, μίας κοινής μνήμης.
Θα ξεδιπλώσουμε το δικό μας όραμα για την Ελλάδα του μέλλοντος.
1.Το νέο καθεστώς θα προκηρύξει Συντακτική Εθνοσυνέλευση με σκοπό την επικύρωση νέου συντάγματος.
2. Όλος ο κρατικός μηχανισμός, όλοι οι κοινωνικοί φορείς, θα ασπαστούν τον νέο αξιακό κώδικα: Ταυτότητα, Παράδοση, Κοινότητα, Κυριαρχία, Αριστοκρατία. Ο φιλελευθερισμός, η αστική δημοκρατία, ο κοινοβουλευτισμός, τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο πολυπολιτισμός, τα ανοικτά σύνορα, η ελεύθερη αγορά, η μονοθεϊστική οντολογία, θα αντικατασταθούν από τις αξίες του Ελληνικού εθνοκοινωνικού και εθνοφυλετικού κράτους.
3. Θα αλλάξει το περιεχόμενο των εννοιών. Υποχρεωτικώς. Με νόμο. Το τί σημαίνει η λέξη ανταγωνιστικότητα, το τί σημαίνει η λέξη ρατσισμός, το τί σημαίνει ο όρος ανθρώπινα δικαιώματα, το τί σημαίνει ο όρος τρομοκρατία, το τί σημαίνει δημοσιονομική προσαρμογή, κοκ, θα επανακαθοριστούν μονομερώς από το νέο καθεστώς, ώστε στις επαφές με τα ξένα κράτη να καταστεί σαφές ότι η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει το δυτικό εννοιολογικό πλαίσιο.

4. Θα εκδοθεί διάταγμα το οποίο θα θεσπίζει: Μονομερή διαγραφή χρέους. Ακύρωση όλων μνημονιακών συμβάσεων και νόμων. Έξοδο της Ελλάδος από την ΕΕ και την ευρωζώνη. Επιστροφή σε εθνικό νόμισμα χωρίς υποτίμηση, χωρίς αλλαγή των ευρώ σε δραχμές και χωρίς ελέγχους στην κίνηση κεφαλαίων. Γενική σεισάχθεια για χρέη προς το δημόσιο αναδρομικώς. Αποποινικοποίηση της επιχειρηματικότητος και αποφυλάκιση οφειλετών. Μηδενική φορολογία και κατάργηση χαρατσιών. Σύσταση νέας Τραπέζης της Ελλάδος. Κατάργηση και εκκαθάριση των 4 συστημικών τραπεζών. Υποστήριξη Ελληνικών προϊόντων, προτίμηση Ελλήνων εργαζομένων. Εκβιομηχάνιση της χώρας. Έκδοση προσωρινού ταμειακού γραμματίου για πληρωμές στο εσωτερικό μέχρι την εκτύπωση της δραχμής. Κοινωνικό επίδομα σε όλους τους Έλληνες αδιακρίτως. Απευθείας άτοκος δανεισμός σε εθνικό νόμισμα για παραγωγικές επενδύσεις με επιμερισμό του επιχειρηματικού κινδύνου χωρίς εμπράγματες ασφάλειες και με εξαγορά μετοχών. Επιστροφή των κλεμμένων χρημάτων από τα χαράτσια στους Έλληνες. Πάταξη της γραφειοκρατίας για την σύσταση επιχειρήσεων και κατάργηση της πολυνομίας. Φαγητό, ρεύμα, στέγη, περίθαλψη δωρεάν σε όσους Έλληνες έχουν ανάγκη, μόνον με την αστυνομική ταυτότητα. Ουδείς ανώτατος αξιωματούχος θα έχει το δικαίωμα να πληρωθεί ή να φάει, αν υπάρχει έστω και ένας Έλλην χωρίς φαγητό.
5. Το καθεστώς θα κτίζει και θα συσσωρεύει πολιτισμικά, στρατιωτικά, θρησκευτικά, οικονομικά, πληροφοριακά πάγια στοιχεία. (Cultural assets. Military assets. Religious assets. Financial assets. Intelligence assets). Συγχρόνως θα εκπαιδεύει τους Έλληνες στον πνευματικό ανταρτοπόλεμο, στον πολιτισμικό ανταρτοπόλεμο, στον πολιτικό ανταρτοπόλεμο, στον οργανωτικό ανταρτοπόλεμο, στον οικονομικό ανταρτοπόλεμο, στον δημογραφικό ανταρτοπόλεμο, στον οικολογικό ανταρτοπόλεμο, στον θρησκευτικό ανταρτοπόλεμο.

6. Το επίσημο αμυντικό δόγμα θα αναβαθμιστεί πλήρως. Θα συμπεριλάβει τις έννοιες του υβριδικού πολέμου, του ολιστικού πολεμου, τα σμήνη μικροσκοπικών μη-επανδρωμένων οχημάτων, τον πόλεμο 4ης  γενεάς, τον πόλεμο ανοικτού κώδικος(open-source warfare), τον επιθετικό ανταρτοπόλεμο, τον πόλεμο δι’ αντιπροσώπων, τον πόλεμο με δικτυακή οργάνωση(network-centric warfare), την δυνατότητα επεμβάσεως σε όλα τα μέρη της γης.
7. Ο Ελληνικός Λαός θα εκπαιδευθεί στο κτίσιμο οικονομικών υποδομών, στο κτίσιμο του Έθνους, στο κτίσιμο συμμαχιών, στο κτίσιμο κοινωνικών δικτύων, στο κτίσιμο του Ελληνικού imperium, στο κτίσιμο διεθνών θεσμών και οργανισμών (asset-building, nation-building, coalition-building, network-building, empire-building, and institution-building abilities).
8. Το νέο καθεστώς εν μία νυκτί θα αλλάξει το περιεχόμενο της σχολικής παιδείας. Όλα τα παλαιά συστήματα αναφοράς που διαμορφώνουν αντίληψη, θα γκρεμιστούν και θα επιβληθεί ο δικός μας Μύθος, η δική μας εναλλακτική κοσμοθεωρία, η δική μας αισθητική, η δική μας ηθική, το δικό μας σύστημα επιβραβεύσεως/τιμωρίας, τα δικά μας ήθη και έθιμα, οι δικοί μας νόμοι, η δική μας ανταλλακτική αξία προϊόντων, ο δικός μας τρόπος συμπεριφοράς, οι δικοί μας τρόποι σκέψεως, οι δικές μας νοητικές κατασκευές, οι δικές μας αντιλήψεις περί ζωής και θανάτου, η δική μας συλλογική ταυτότητα, η δική μας μεταφυσική και οντολογία. Θα διαγράψουμε βιαίως την θεσμική μνήμη που είχε συσσωρεύσει ο εχθρός, και θα εμφυτεύσουμε την δική μας θεσμική μνήμη.
9. Το βασικό αξίωμα του νέου κράτους θα είναι η Ελληνική Συνέχεια (βιολογική και πολιτισμική) και η Επαναστατική Συνέχεια (ολοκλήρωση των ΕθνικοΑπελευθερωτικών Αγώνων).

10. Θα ξεκινήσουν άμεσα αποστολές εντοπισμού αρχαίων Ελληνικών συγγραμμάτων που κατεστράφησαν από την μονοθεϊστική λαίλαπα. Θα χρηματοδοτηθούν ανασκαφές και αρχαιολογικές αποστολές για να εντοπίσουν κάθε στοιχείο Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού ανά τον κόσμο. Σε συνεργασία με μουσεία σε όλο τον κόσμο θα εντοπιστούν αντίγραφα των αρχαίων κειμένων. Θα καταργηθεί πάραυτα η υπηρεσία καταχώσεων της αρχαιολογικής υπηρεσίας και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν ενώπιον επαναστατικών δικαστηρίων. Ό,τι αρχαιολογικό μνημείο έχουν καταχώσει, θα έρθει στην επιφάνεια. Θα δοθεί εντολή αναστυλώσεως όλων των Ελληνικών Ναών των Πατρώων Θεών και Μητρώων Θεαινών. Θα αλλάξουν όλα τα ξένα τοπωνύμια, είτε τουρκικά, είτε φραγκικά, είτε σλαβικά, είτε χριστιανικά, και θα αποδοθεί η αρχαία Ελληνική ονομασία τους. Θα εορτάζωνται τα Ελευθέρια(Θερμοπύλες, Σαλαμίνα, Πλαταιές, Μαραθώνας) ως εθνική εορτή. Σε όλους τους δρόμους θα τοποθετηθούν ανδριάντες επιφανών Ελλήνων. Η ονομασία ή μετονομασία οδών θα αναδεικνύει τους Αρχαίους Προγόνους, λεωφόρος Θησέως αντί για Ελ. Βενιζέλου, οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου αντί για Ούλωφ Πάλμε. Θα θεσμοθετηθούν όλες οι Αρχαίες Ελληνικές Εορτές και Τελετές ως επίσημες Ιεροπραξίες του νέου Ελληνικού κράτους.

11. Θα επανασυγγραφεί η Ιστορία του Ελληνικού Έθνους από ελληνολάτρες διανοουμένους. Η χιλιετής βυζαντινή περίοδος θα αναγνωριστεί ως ολοκαύτωμα και γενοκτονία του Ελληνικού Λαού. Ως περίοδος θρησκευτικής και πολιτικής κατοχής και αφελληνισμού. Θα εκδιωχθούν από τις ακαδημαϊκές θέσεις οι ρωμιοί παραχαράκτες της Ελληνικής Ιστορίας.

12. Το νέο καθεστώς θα εμπλακεί ενεργώς στην ανοικοδόμηση παγκοσμίων εναλλακτικών υποδομών. Για κάθε οργανισμό που ελέγχεται από τον φιλελευθερισμό θα ανοικοδομηθεί μία εναλλακτική λύση που θα αντανακλά έναν πολυ-πολικό κόσμο, ανεκτό σε διαφορετικές κοσμοθεωρίες. ΔΝΤ, Παγκόσμια τράπεζα, ευρωατλαντικός χώρος, αποθεματικό νόμισμα, διεθνές δικαστήριο Χάγης, ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, Ερυθρός Σταυρός, σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών SWIFT, αμερικανικοί οίκοι αξιολογήσεως ομολόγων και δανείων, θα αποκτήσουν ανταγωνιστές ώστε τα κράτη να μην υποτάσσωνται στην φιλελεύθερη κοσμοθεωρία. Ταυτοχρόνως θα οργανωθούν εναλλακτικά ενεργειακά και εμπορικά δίκτυα, εναλλακτικά μμε, εναλλακτικές ΜΚΟ, εναλλακτικά πανεπιστήμια, εναλλακτικό διαδίκτυο, εναλλακτικές μηχανές αναζητήσεως και κοινωνικών δικτύων, εναλλακτικές αερομεταφορές και θαλάσσιες και επίγειες μεταφορές, εναλλακτικούς διεθνείς αθλητικούς αγώνες, εναλλακτικά συστήματα πίστεως, μη-ελεγχόμενα από τον δυτικό ιμπεριαλισμό.

13. Στο εσωτερικό θα οικοδομηθούν εναλλακτικές υποδομές, με ταυτόχρονη κατεδάφιση των παλαιών υποδομών. ΜΜΕ, τράπεζες, κρατικοδίαιτοι κεφαλαιοκράτες, συνδικαλιστικά όργανα, πανεπιστήμια, στρατός, δικαιοσύνη, εκκλησία, σχολεία, αστυνομία, νόμισμα, γραφειοκρατικός-διοικητικός μηχανισμός, δημόσιοι υπάλληλοι, ΔΕΚΟ, καλλιτέχνες, κόμματα, απαρτίζουν τους ιστούς του παλαιού καθεστώτος. Οι ενώσεις και ο οργανωτικός τους μηχανισμός θα κατεδαφιστεί, θα διαλυθεί, και θα απαγορευθεί κάθε οργανωτική δράση. Η εξάλειψη του παλαιού διοικητικού και οργανωτικού ιστού αποτελεί προϋπόθεση για να κτισθεί το νέο καθεστώς.

14. Για να μην υποστούμε ανατροπή και χρωματιστές επαναστάσεις από τα φιλοδυτικά κόμματα, άμεσα θα διακοπεί και θα απαγορευθεί η τροφοδοσία του πληθυσμού από τα δυτικά τοξικά απόβλητα: κοινοβουλευτική δημοκρατία, ανοικτά σύνορα, αντιφυλετισμός, δυτικές τηλεοπτικές σειρές, δυτική μουσική, δυτικά ανθρώπινα δικαιώματα, δυτικές μκο, ελεύθερο εμπόριο, υπερεθνικές ιδεολογίες, περιοδικά μαλακού πορνό και lifestyle, μαθήματα νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας στα πανεπιστήμια, εκπομπές αργόσχολου σχολιασμού(κουτσομπολιό). Τα δυτικά στερεότυπα μολύνουν την λαϊκή ψυχή προάγοντας μία αντεθνική και αντικοινωνική αντίληψη, η οποία τροφοδοτεί τις δυτικόφιλες χρωματιστές επαναστάσεις.

15. Το νέο καθεστώς θα υιοθετήσει άμεσα πολιτικές ενδογαμίας, ευγονικής, και πολυτεκνίας. Θα προάγει την εθνολογική έρευνα και θα αρχίσει την καταγραφή της γενεαλογικής καταγωγής όλων των Ελλήνων εσωτερικού και εξωτερικού. Θα ποινικοποιηθεί η αφομοίωση των Ελλήνων σε ξένους λαούς και πολιτισμούς. Το νέο Ελληνικό κράτος θα χρηματοδοτεί προγράμματα πολιτιστικού και βιολογικού διαχωρισμού των Ελλήνων σε όλο τον κόσμο, όπου υπάρχουν Ελληνικές Κοινότητες. Θα δημιουργηθούν πανεπιστημιακές έδρες για την έρευνα του μετανθρωπισμού και την βελτίωση των πολιτών με φυσικά ή τεχνητά μέσα(human enhancement, human augmentation, nanomedicine). Η αύξηση των αντοχών του ανθρωπίνου σώματος θα αποτελεί συστατικό στοιχείο της δημογραφικής πολιτικής(human 2.0). Η ανθρώπινη εξέλιξη σε ανώτερα επίπεδα δυνατοτήτων θα προσδώσει στους Έλληνες ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αιώνια πάλη για κυριαρχία μεταξύ φυλών, θρησκειών, εθνών, λαών, και πολιτισμών.

16. Το νέο Ελληνικό κράτος θα εφαρμόσει την υποχρεωτική αποκέντρωση, και την υποχρεωτική εσωτερική μετανάστευση, ώστε ο πληθυσμός της Ελλάδος να κατανεμηθεί σε όλες τις περιοχές, κυρίως τις ακριτικές. Η εθνική ασφάλεια της Ελλάδος δεν θα επιτρέπει την συγκέντρωση του 50% του πληθυσμού στον νομό Αττικής. Η υποχρεωτική αποκέντρωση θα συνοδευτεί από γενναία προγράμματα επιδοτήσεων για την μετεγκατάσταση των πολιτών στις ακριτικές περιοχές. Η αναζωογόνηση της Ελληνικής επαρχίας θα ενισχύσει την ισονομία και την ισοπολιτεία.

17. Το νέο καθεστώς θα υιοθετήσει την δημόσια διπλωματία. Στις διπλωματικές ενέργειες εκτός των επαγγελματιών, θα εμπλέκωνται Έλληνες εθελοντές. Η δημόσια διπλωματία ασκείται εκτός υπουργείων και πολιτικών γραφείων. Επικεντρώνεται στην κοινωνία, και όχι στο κράτος. Δεν θα διαπράξουμε τα λάθη των αλαζονικών πρεσβευτών και διπλωματικών γραφειοκρατών. Θα οικοδομήσουμε επαφές με όλα τα κινήματα του κόσμου, τις οργανώσεις, και τις προσωπικότητες, όσο μικρές και ασήμαντες και αν είναι. Όσο ολιγάριθμες. Όλα αυτά τα κινήματα, κόμματα, οργανώσεις, προσωπικότητες, θα τα υποδέχωνται στο εξωτερικό και το εσωτερικό της Ελλάδος επιτροπές Ελλήνων αξιωματούχων και θα τα ενισχύουν με κάθε τρόπο υπέρ της Ελλάδος, αναλόγως την δυναμική και τα συμφέροντα σε κάθε χρονική στιγμή και κάθε περιοχή.

18. Το νέο Ελληνικό κράτος θα αποκτήσει βιοχημικά και πυρηνικά όπλα, μαζί με ένα πρόγραμμα αναπτύξεως βαλλιστικών πυραύλων, ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει αποτρεπτική ισχύ, πολύ πέραν των εδαφικών της συνόρων.

19. Μέχρι να ολοκληρωθεί η πλήρης μετάβαση στο νέο καθεστώς, θα δημιουργηθούν ξεχωριστά ένοπλα σώματα Ελλήνων στο θρήσκευμα. Μέχρι να επανελληνιστούν οι ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας θα κτίζουμε παραλλήλως το δικό μας στράτευμα. Θα συγκροτηθεί άμεσα ιδεολογικός στρατός για την προστασία του νέου καθεστώτος με το όνομα «Εθνική Φρουρά», το οποίο θα πρεσβεύει αυστηρώς Ελληνοκεντρικές εθνοκοινωνικές και εθνοφυλετικές απόψεις.

20. Το νέο καθεστώς θα εμπλακεί στην διεξαγωγή πολέμων δι’ αντιπροσώπων (proxy wars) σε πολλά μέτωπα ταυτοχρόνως (Μέση Ανατολή, Αφρική, Καύκασο, Ανατολική και Δυτική Ευρώπη, Αμερική). Θα στρατολογηθούν διεθνώς ιδιώτες πολεμιστές απ’ όλες τις φυλές, τις θρησκείες, τους λαούς, τα έθνη, και τους πολιτισμούς, ώστε η Ελλάδα να έχει στην διάθεσή της ανά πάσα στιγμή τουλάχιστον ένα εκατομμύριο στρατό. Θα τους χρηματοδοτούμε, θα τους εξοπλίζουμε, και θα τους εκπαιδεύουμε για να πολεμούν υπό την αιγίδα της Ελλάδος, για λόγους που η Ελλάς ενδιαφέρεται. Η διάλυση του βαχαμπισμού, η αναχαίτιση του ΝΑΤΟϊκού επεκτατισμού, ο διαμελισμός της νεο-οθωμανικής Τουρκίας, ο κατακερματισμός της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, η αποτροπή δημιουργίας Χαλιφάτου σε Καύκασο, Μέση Ανατολή και Αφρική, η εξουδετέρωση των μεταναστευτικών κυμάτων, απαιτούν διεθνείς συνεργασίες, μονομερείς ενέργειες της Ελλάδος, και προβολή ισχύος στο εξωτερικό. Θα ενταχθούν στρατιές μαχητών απ’ όλα τα μέρη του κόσμου, κάτω από μία Γενική Διοίκηση Ανορθοδόξου Πολέμου.

21. Επειδή η Ελλάς ασφυκτιά στα υπάρχοντα πνευματικά σύνορα, έχουμε ανάγκη από ένα πνευματικό lebensraum. Επέκταση του πνευματικού ζωτικού μας χώρου. Εκτός των ιδίων μέσων θα χρησιμοποιήσουμε ξένες/δάνειες δυνάμεις για την διεξαγωγή spiritual proxy wars, ώστε να μην είναι πάντα φανερό ότι ο Ελληνισμός πολεμά για την επιβολή του. Αρκετές φορές θα πολεμά σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω ισλαμικών, κομμουνιστικών, φιλελεύθερων, δημοκρατικών, αναρχικών, εθνικιστικών, χριστιανικών, βουδδιστικών, ινδουιστικών μετωπικών οργανώσεων και σχημάτων(front organizations).

22. Το νέο καθεστώς θα αλλάξει την αρχιτεκτονική αισθητική στις οικίες και τα κτήρια της Ελλάδος. Θα επιβληθεί η νεοκλασσική τεχνοτροπία με αρχαίο διάκοσμο. Στην πολεοδομία θα γίνει επαναφορά του Ιπποδαμείου συστήματος.


23. Θα συγκροτηθεί ειδική υπηρεσία ήτις θα καταγράφει όλες τις προδοτικές και εγκληματικές ενέργειες εις βάρος της Ελλάδος. Όσοι ημεδαποί ή αλλοδαποί έθεσαν ή θέτουν σε κίνδυνο τον Ελληνισμό, θα διώκωνται δικαστικώς ή εξωδικαστικώς, εντός και εκτός συνόρων.


24. Θα κατοχυρωθεί συνταγματικώς ο θεσμός της παλλαϊκής αμύνης για όλες τις έκτακτες συνθήκες, από την απέλαση λαθροεποίκων, μέχρι βαριά εγκληματικότητα, μέχρι εξωτερική εισβολή, μέχρι αντίσταση σε κατοχική κυβέρνηση. Η παλλαϊκή άμυνα θα είναι υποχρεωτική για όλο τον πληθυσμό.


25. Η Ελλάς θα στραφεί προς τους 4 ορίζοντες, απελευθερωμένη από την εθνοκτόνο ευρωκεντρική εξωτερική πολιτική. Σε όλα τα Ελληνικά πανεπιστήμια θα ιδρυθούν τμήματα ρωσσικής, ινδικής, κινεζικής, αραβικής, ιρανικής, ιαπωνικής φιλολογίας, ώστε να μεταφράζωνται στην Ελληνική γλώσσα τα σημαντικότερα βιβλία αυτών των σχολών και διανοουμένων για να γνωρίζουμε πώς σκέπτονται αυτά τα κράτη. 


26. Η δικαιότερη αναδιανομή πλούτου θα γίνει μέσω κατανομής εργασιών κατασκευής εξαρτημάτων σε μικρές και μεσαίες επαρχιακές πόλεις της Ελλάδος, οι οποίες θα εργάζωνται ως υπεργολάβοι για μεγάλα κατασκευαστικά προγράμματα, και ως προμηθευτές για αλυσίδες συναρμολογήσεως, αυτοκινήτων, αεροπλάνων κλπ. Η αποκέντρωση της εξουσίας θα γίνει μέσω αναδιανομής όπλων, θεσμών εξουσίας, πολιτιστικών και τεχνικών γνώσεων, παιδείας, προσβάσεως σε γρήγορο διαδίκτυο, ευκαιριών απασχολήσεως για νέους και ανέργους, δημογραφικής αυξήσεως, διασποράς βιβλιοθηκών, αθλητικών δραστηριοτήτων, εκπαιδεύσεως σε πολεμικές τέχνες, ρητορικών και ποιητικών αγώνων, αγοράς και διανομής τοπικών προϊόντων. Η διάχυση του πλούτου και της εξουσίας σε πολλά στρώματα του πληθυσμού θα αποτελεί βασικό άξονα της κυβερνητικής πολιτικής.

27. Το καθεστώς θα εμφυτεύσει σε όλες τις σφαίρες της οικονομικής ζωής τον θεσμό της μαθητείας. Νέοι απόφοιτοι σχολών θα προσλαμβάνωνται από τις επιχειρήσεις, χωρίς οι επιχειρήσεις να τους καταβάλουν μισθό ή ασφαλιστικές εισφορές. Θα πληρώνει το κράτος τον μισθό και ασφάλεια των νέων εργαζομένων. Οι επιχειρήσεις θα υποχρεούνται να μεταλαμπαδεύουν στους νέους τις απαραίτητες δεξιότητες, ώστε σε ελάχιστο διάστημα να διαθέτουν την απαραίτη εργασιακή εμπειρία. Σε όλη την Ελλάδα θα συσταθούν ταχύρρυθμα εκπαιδευτικά κέντρα όπου όλος ο πληθυσμός θα εκπαιδεύεται στις νέες τεχνολογίες και στην βαριά βιομηχανία. Η τεχνική εκπαίδευση των Ελλήνων θα επικεντρωθεί στην ωργανωμένη βιομηχανία μηχανουργικών κατεργασιών. 
28. Στις σχέσεις κράτους-πολιτών θα επικρατήσει η λογική και η οργανωτική μορφή του αποκεντρωμένου δικτύου. Η έκδοση της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας θα γίνει από δίκτυο ιδιωτών και όχι από την Ακαδημεία Αθηνών. Η πρόσληψη ενός ιατρού σε τοπικό κέντρο υγείας θα γίνει από το τοπικό δίκτυο ενεργών πολιτών, την  Εκκλησία του Δήμου, και το τοπικό δίκτυο κοινωνικών φορέων. Αν υπάρχει μία λακκούβα στον δρόμο θα ενεργοποιείται το τοπικό δίκτυο πολιτών για να επιδιορθώσει το πρόβλημα, δεν θα περιμένουμε πότε θα δεήσει το κράτος να λύσει το πρόβλημα.
29. Από την πρώτη στιγμή θα συσταθούν κέντρα στρατηγικών επικοινωνιών, για την διαχείριση και διαμόρφωση αντιλήψεων σε παγκόσμιο επίπεδο, με επιχειρήσεις πληροφορήσεως  (information operations) και παραπληροφορήσεως (disinformation), δημόσια διπλωματία, ψυχολογικές επιχειρήσεις, εξουδετέρωση αντικαθεστικών μμε, εξαγορά διανοουμένων, εξοστρακισμό μισελλήνων, εξαγορά και έλεγχο όλων των μμε, επικοινωνιακή υπεροχή στο διαδίκτυο, κατασκευή μύθων, συγγραφή μελλοντικής ιστορίας, αυτοεκπληρούμενες προφητείες, αφηγήσεις, ηλεκτρονικό πόλεμο, οργάνωση υπηρεσιών άγκιτ-προπ, διαξαγωγή πολιτιστικού και ψυχοθρησκευτικού πολέμου, εκπομπές πολύγλωσσων τηλεοπτικών σταθμών και προγραμμάτων 24ώρες την εβδομάδα 365 μέρες τον χρόνο για το ξένο κοινό, πλήρη έλεγχο του επικοινωνιακού περιβάλλοντος σε παγκόσμιο επίπεδο (information environment).
30. Ο Ελληνισμός θα οικοδομήσει ένα νέο σιδηρούν παραπέτασμα αξιών, το οποίο θα τον προφυλάσσει από την εισβολή αλλοτρίων δοξασιών και μισελληνικών ηθών και εθίμων. Στόχος είναι να μειωθεί η εισροή επιβλαβών πολιτισμικών προϊόντων και να αυξηθεί η εξαγωγή ελληνικών πολιτισμικών προϊόντων.

31. Το νέο καθεστώς θα προετοιμάσει την παγκόσμια επανάσταση κατά της υπαρχούσης καθεστηκυίας τάξεως. Για να εξαχθεί επιτυχώς την επανάσταση στο εξωτερικό ο πληθυσμός θα αφομοιώσει την έννοια του επαναστατικού οικοσυστήματος (insurgent ecosystem), του επαναστατικού δικτύου, και του επαναστατικού κράτους. Πρώτα θα κτισθούν οι επαναστατικές υποδομές μαζί με ένα παγκόσμιο δίκτυο εξαπλώσεως και υποστηρίξεως των ιδεών μας. Σε όλη την Ευρασία, Αφρική, Λατινική Αμερική θα διοργανώνωνται αποστολές για την επαναφορά των εθνικών θρησκείων, σε σύγκρουση με τις χριστιανικές και ισλαμικές αποστολές. 
32. Το νέο κράτος θα οργανώσει υπηρεσίες καταγραφής όλων των ειδών των ατυχημάτων, δυστυχημάτων και καταστροφών, καθώς και των αιτιών, και των παραγόντων που συνέβαλαν για να λάβει προληπτικά μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν. Είτε μιλάμε για τροχαία, είτε μιλάμε για αρρώστιες, είτε μιλάμε για εργατικά, είτε μιλάμε για ναυάγια, είτε μιλάμε για αεροπορικά, είτε μιλάμε για πυρκαϊές, είτε για εμπρησμούς, είτε για δηλητηριάσεις, είτε για ατυχήματα στο σπίτι. Τα πάντα θα καταγράφωνται και θα γίνεται ηλεκτρονική προσομοίωση για να προετοιμάζωνται οι αξιωματούχοι για πιθανές μελλοντικές καταστροφές. Η προετοιμασία θα αφορά και το στρατηγικό  επίπεδο. Χάθηκαν Ελληνικοί πληθυσμοί από γενοκτονίες, αφομοιώσεις, διωγμούς, εκτρώσεις, πολέμους, λιμούς. Όλες αυτές οι καταστροφές θα αναλύωνται για να προλαμβάνωνται. 

32. Το νέο κράτος θα οργανώσει υπηρεσίες καταγραφής όλων των ειδών των ατυχημάτων, δυστυχημάτων και καταστροφών, καθώς και των αιτιών, και των παραγόντων που συνέβαλαν στο γεγονός, για να λάβει προληπτικά μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν. Είτε μιλάμε για τροχαία, είτε μιλάμε για αρρώστιες, είτε μιλάμε για εργατικά, είτε μιλάμε για ναυάγια, είτε μιλάμε για αεροπορικά, είτε μιλάμε για πυρκαϊές, είτε για εμπρησμούς, είτε για δηλητηριάσεις, είτε για ατυχήματα στο σπίτι, τα πάντα θα καταγράφωνται και θα γίνεται ηλεκτρονική προσομοίωση για να προετοιμάζωνται οι αξιωματούχοι για πιθανές μελλοντικές καταστροφές. Η προετοιμασία θα αφορά και το στρατηγικό  επίπεδο. Χάθηκαν πολλοί Ελληνικοί πληθυσμοί από γενοκτονίες, αφομοιώσεις, διωγμούς, εκτρώσεις, πολέμους, λιμούς. Όλες αυτές οι καταστροφές θα αναλύωνται για να προλαμβάνωνται.
33. Το νέο καθεστώς θα αποσκοπεί η Ελλάδα να γίνει η πρώτη δύναμη στον κόσμο. Για να το επιτύχει θα χρειαστούν αγώνες τουλάχιστον τριών αιώνων, τόσο για αυξήσουμε την δική μας ισχύ, όσο και για να μειώσουμε την ισχύ των ανταγωνιστών μας. Ο Ελληνικός Λαός θα διδαχτεί να αγωνίζεται με ορίζοντα αιώνων για να γίνει η Ελλάδα υπερδύναμη. Η μονοπολική εποχή (unipolar era) της Ελλάδος θα φθάσει όταν έχουμε πληθυσμό τουλάχιστον 500 εκατομμυρίων φυλετικώς αγνών Ελλήνων. Η κατάκτηση θα είναι αργή, όχι δια πολέμων, αλλά δια γηράνσεως και βιολογικού μαρασμού των ανταγωνιστικών πληθυσμών. Οι αμβλώσεις, οι εμφύλιοι πόλεμοι, η έλλειψη φαρμάκων, νερού και τροφής, είναι ασφαλέστεροι τρόποι επικρατήσεως. Δεν θα αφομοιώνουμε ξένους πληθυσμούς, ούτε θα αφομοιωνόμαστε σε ξένους πληθυσμούς. Η επέκταση (Ελληνικό Imperium) θα έχει πολιτισμική, δημογραφική, τεχνολογική, οικονομική, θρησκευτική, και πολιτική συνιστώσα. Η παγκόσμια Pax Hellenica θα ανατείλλει τροπαιοφόρος μετά από αιώνες σκληρών αγώνων επικρατήσεως έναντι των εχθρικών λαών, εθνών, πολιτισμών, θρησκειών, και κρατών. 
34. Το νέο καθεστώς θα ενσωματώσει στοιχεία βιοπολιτικής, γεωπολιτικής, γεωοικονομίας, γεωπολιτισμικής και γεωθρησκευτικής αναλύσεως στην εξωτερική του πολιτική. Η εξασφάλιση της εθνικής ανεξαρτησίας και της Ελληνικής ταυτότητος είναι οι δύο ύψιστες προτεραιότητες της εξωτερικής μας πολιτικής. Καμμία ενσωμάτωση σε ομοσπονδίες και ενώσεις ξένων κρατών. Αντιθέτως όπου δύναται το νέο καθεστώς πρέπει να δημιουργεί στο εξωτερικό νέα Ελληνικά κράτη, ήτοι αυτόνομες Ελληνικές Κοινότητες από Έλληνες ομογενείς, οι οποίες θα εξελιχθούν σε αυτόνομες περιοχές, και τέλος σε αυτόνομες πόλεις-κράτη, οι οποίες με την σειρά τους θα ενωθούν με το Ελληνικό Imperium

35. Η Ελλάδα θα διατηρεί τεράστιο αριθμό διαδηλωτών, εν εγρηγόρσει, σε κάθε χώρα του κόσμου. Θα τους εκπαιδεύει, ενθαρρύνει, χρηματοδοτεί, οργανώνει, δικτυώνει, έτοιμους να αναλάβουν δράση, ανα πάσα στιγμή, εν είδει rapid reaction force, όπως στο ΝΑΤΟ. Θα οικοδομήσουμε έναν διεθνή πολιτικό συνασπισμό, με χαρακτηριστικά διεθνούς πολιτικού στρατού, άριστα ωργανωμένο, για την διεξαγωγή πολιτικών επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο. Σε περίπτωση συλλήψεως η Ελλάδα θα τους στέλνει δικηγόρους, θα τους πληρώνει δικαστικές εγγυήσεις, θα τους περιθάλπει σε περίπτωση τραυματισμού, θα τους πληρώνει τα νοσήλεια, αν πεθάνουν θα φροντίζει τις οικογένειές των, θα τους αναδεικνύει στα ξένα μμε, θα τους προωθεί σε υψηλές πολιτικές θέσεις, θα τους παρέχει πολιτικό άσυλο σε περίπτωση ακραίων διώξεων, και θα τους φυγαδεύει. 
36. Η ανάδειξη των αξιωματούχων και ηγετών θα γίνεται δια επιλογής και δοκιμασιών, δια βαθμολογίας, όχι δια εκλογής. Οι πολίτες θα αποκτούν προνόμια και αξιώματα με κλίμακα διαβαθμίσεων βάσει συμμετοχής και επιτευγμάτων στην κοινωνία, πχ αν έχουν κάνει πολλά παιδιά, αν έχουν υψηλή μόρφωση, αν έχουν πολιτιστική δράση, αν συμμετέχουν σε αθλητικούς αγώνες, αν έχουν επιστημονική και πνευματική δραστηριότητα, κ.α. Θα καταργηθεί κάθε μορφή φορολογίας. Θα απαγορευθεί η συνεισφορά εις χρήμα προς το κράτος, το κράτος θα έχει τα δικά του έσοδα από άλλες πηγές. Η συνεισφορά των πολιτών θα γίνεται προς το Έθνος, δια της εκμαθήσεως της Ελληνικής ιστορίας, της Ελληνικής Θρησκείας, της αρχαίας Ελληνικής γλώσσης, δια της εξοικειώσεως με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δια της πνευματικής και πολιτισμικής δημιουργίας, δια της επιστημονικής ερεύνης, δια των τεχνολογικών εφευρέσεων, δια της ενδογαμίας και πολυτεκνίας, δια της υποχρεωτικής εκμαθήσεως ασφαλούς οδηγήσεως ώστε να μειωθούν τα τροχαία δυστυχήματα, δια της στρατιωτικής θητείας, δια της συμμετοχής στην διεξαγωγή ψυχολογικών επιχειρήσεων ενάντια στους εχθρούς του Έθνους, κ.α. Στο ατομικό δελτίο εκάστου Έλληνος θα καταγράφεται η συνεισφορά του στο Έθνος, και αναλόγως θα του επιδαψιλεύωνται προνόμια και αξιώματα. 
37. Το νέο καθεστώς θα εμποτίσει τον Λαό με τις αρχές του κοινωνικού δαρβινισμού, της κοινωνικής επιλογής, και της κοινωνικής εξελίξεως. Για να επιβιώσει το Έθνος μας έναντι των αντιπάλων μας, θα ακολουθήσει τους εξής κανόνες:
Επιβιώνει το έθνος που διαθέτει ιστορική μνήμη, και θυμάται καλύτερα απ’ ό,τι οι εχθροί του. Επιβιώνει το έθνος που μπορεί να αντιμετωπίζει στρατιωτικούς κινδύνους. Επιβιώνει το έθνος που αναπαράγει πιστά την ιδεολογία του. Επιβιώνει το έθνος που τηρεί την ενδογαμία και συντρίβει την δυσγονική. Επιβιώνει το έθνος που τρέφεται καλύτερα με υγιεινά προϊόντα. Επιβιώνει το έθνος που αντιμετωπίζει καθε πολιτικό, δημογραφικό, τεχνολογικό, οικονομικό, πολιτισμικό, θρησκευτικό κίνδυνο. Επιβιώνει το έθνος που προβλέπει και προσομοιάζει μελλοντικές καταστάσεις. Επιβιώνει το έθνος που αντιγράφει, κλέβει και δημιουργεί τεχνολογία. Επιβιώνει το έθνος που ξέρει να αντιμετωπίζει λοιμώδη νοσήματα. Επιβιώνει το έθνος που ξέρει να ερμηνεύει τον Κόσμο, την Φύση, και τους Θεούς. Επιβιώνει το έθνος που διαθέτει αισθητική η οποία προξενεί δημιουργικές ανατάσεις. Επιβιώνει το έθνος που επεκτείνεται διαρκώς και ξέρει πώς να εξοντώνει βαθμιαίως και αθορύβως τους εχθρούς του. Επιβιώνει το έθνος που διαχειρίζεται την εικόνα του καλύτερα από τους αντιπάλους του. Επιβιώνει το έθνος που διαχειρίζεται την συλλογική μνήμη των εχθρών του. Επιβιώνει το έθνος που εξοπλίζει την ιδεολογία του με στρατιωτικά μέσα. Επιβιώνει το έθνος που αρνείται κάθε ανοχή στους εχθρούς του και διαθέτει εγωιστικά μιμήδια. Επιβιώνει το έθνος που αρνείται στους εχθρούς όλα τα είδη όπλων που χρησιμοποιεί το ίδιο. Επιβιώνει το έθνος που διαθέτει βιώσιμο οικονομικό σύστημα. Επιβιώνει το έθνος που μπορεί να αντιμετωπίζει επιτυχώς τις κοινωνικές αρρώστιες και τις φυσικές καταστροφές.
Συνεχίζεται...

9 comments:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=RbfYMYRMnxs

    ReplyDelete
  2. Σε διαβάζουμε κ .Ιφικρατη διοτι εχεις επαναστατικό ήθος. Το οποίο δεν το βρίσκεις εύκολα στους Έλληνες πια. Με τοση ανεργία, χωρίς ελπίδα, με ολα αυτα που τραβάει ο κοσμος λιγοι μιλάνε για επανάσταση.

    Αυτή την αριστοκρατία ομως τι την θες ? Αριστοκρατία δεν έχουμε τώρα? Έχουμε βαλει τους "καλύτερους" στην εξουσία και κανουν οτι θέλουν. Ή νομίζεις οτι θα βάζουμε αντιπροσωπους με πανελλαδικές εξετάσεις και αυτοι θα κοιτάξουν το συμφέρον του λαού.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εσύ που το είδες ότι κυβερνούν οι καλύτεροι; Τελείως βλάκες/άσχετοι είναι όλοι τους. Απλά ξέρουν να κάνουν ό,τι τους λένε οι ξένοι. Δεν ξέρουν καν τι σημαίνει γεωπολιτική. Προδοτοκρατία/λαμογιοκρατία έχουμε, εκτός αν εννοείς τους ξένους που τους δίνουν εντολές. Αυτοί όντως είναι από τους καλύτερους, αντίθετα με εμάς.

      Delete
    2. Με τι κριτήρια θα διαδεχτεί ο "Άριστος". Ποιος θα τον διαλέξει ? Αν ειναι έξυπνος ο "Άριστος" θα θέλει να μείνει οσο περισσότερο γίνεται στην καρέκλα και θα κοιτάξει πρωτα το συμφέρον του.
      Δεν λείπουν μυαλά που ξέρουν απο γεωπολιτική ουτε απο την Ελλάδα, ούτε απο πουθενά. Ο "Αριστος" μπορεί να ειναι μονο στην εκτελεστική εξουσία και δεν θα αποφασίζει για εμένα. Δεν ψηφίζω, ουτε δίνω "λευκή επιταγή" σε κανέναν να με αντιπροσωπεύσει ειτε αυτος ειναι "Αριστος" ειτε ειναι ο οποιοσδήποτε.
      Οι αντιπρόσωποι δεν ειναι βλάκες ούτε τα κάνουν σκατά επειδή δεν ξέρουν απο γεωπολιτική, απλα δεν κάνουν αυτο που θέλουν οι πολίτες και αυτο τους κανει προδότες και τύραννους.

      Delete
  3. http://nadaparanosotros.blogspot.gr/2006/08/blog-post_115489668340583108.html

    παράδειγμα προς μίμηση

    ReplyDelete
  4. Ιφικράτη, σαν όνειρο είναι όλα αυτά! Εκπληκτικά! Πώς θα τα πραγματοποιήσουμε?

    ReplyDelete
  5. Αναφορικά με το 10: Πήγα στο Αρχαιολογικό Μουσείο, στην Πατησίων και στα εκθέματα υπήρχαν αντικείμενα από μυκηναϊκό τάφο του αρχαίου δήμου Ερχιάς. Δυστυχώς δεν υπήρχε πουθενά η ονομασία του αρχαίου δήμου, αλλά μόνο η νεώτερη ονομασία "Σπάτα"!
    Δεν είμαι σίγουρη, αλλά νομίζω ότι ο σπάτας ήταν ένας τουρκαλβανός επί τουρκοκρατίας και ονομάστηκε έτσι ο δήμος...

    ReplyDelete
  6. Ξέχασες και της γερμανικές αποζημιώσεις.Εκεί μπορεί να βοηθήσει και ο Α.Καλέντζης.Είναι θέμα τιμης.Βλέπεις οταν φιλοξενούνταν εδώ η βέρμαχτ 41-44 διάφοροι απλυτοι κομμουνιστές εκαναν σαμποτάζ δολοφονίες κλπ οπότε πρέπει οι Γερμανοί να αποζημιωθούν.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μου θυμησες κάποιον που πήγαινε στο Γερμανικό νεκροταφείο στο Διόνυσο στα νιάτα του και συλούσε τάφους για να πέρνει "ενθύμια" των ναζί. Ποιος να είναι, ποιος να είναι;

      Delete