Saturday, January 28, 2017

Ηθικόν δίδαγμα: όταν μας βιάζουν, πάντα ρωτάμε τον βιαστή αν είναι φασίστας



Το ηθικό δίδαγμα της κάτωθι κωμικοτραγικής ειδήσεως αποτυπώνει ανάγλυφα την παρακμή της "προοδευτικής" Ευρώπης:


Αν είσαι Αριστερός ακτιβιστής και σε σοδομίσει βιαίως ένας Σομαλός μετανάστης, δεν τρέχει τίποτε. Δεν φταίει ο άνθρωπος. Δεν είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Είναι προϊόν ενός αδίκου κόσμου. Γιατί να τον απελάσουν οι Αρχές πίσω στην Σομαλία; Εσύ φταις που θα τον απελάσουν και δεν θα χαρεί το όνειρό του να παραμείνει στην Νορβηγία. Πέφτεις σε κατάθλιψη για το δράμα του Σομαλού βιαστή. Πρέπει να τον βοηθήσεις. Έχεις χρέος απέναντί του, διότι πρώτα απ' όλα είσαι άνθρωπος και όχι Νορβηγός.

Το δράμα του σύγχρονου Αριστερού ακτιβιστή είναι να μην τον σοδομίσει βιαίως κάποιος Νεοναζί. Εκεί δεν χωρούν αστεία. Όλα κι όλα. Ως εδώ και μη παρέκει. Εκεί όντως τίθεται ζήτημα ανασκολοπισμού των Νεοναζί καθαρμάτων διότι η σεξουαλική βία των φασιστών δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από μία δημοκρατική και αντιρατσιστική κοινωνία. Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες. Κάτω η πατριαρχική κοινωνία. Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, κλπ, κλπ, κλπ.

Ηθικόν δίδαγμα: Αν είσαι Αριστερός ακτιβιστής και υποστείς βιασμό από Σομαλό λαθρομετανάστη, ρώτα τον μήπως είναι Νεοναζί.

Αν απαντήσει καταφατικώς, τότε μπορείς ελεύθερα να απαγγείλλεις το αντιρατσιστικό ποιηματάκι που έμαθες στο σχολείο της πολιτικής ορθότητος.

Αν απαντήσει αρνητικώς ή αν δηλώσει αντι-Ναζί, τότε συνέχισε τον πολιτικό σου ακτιβισμό ανέμελα και δημοκρατικά. Το μόνο που πρέπει να αλλάξεις στην καθημερινότητά σου είναι να προσθέσεις στην τσάντα σου μία λιπαντική κρέμα προκειμένου ο επόμενος βιασμός σου από αντι-Ναζί λαθρομετανάστη να μην προκαλέσει επώδυνες συνέπειες στο ορθόν, διότι η πολιτική ορθότης εκτός από εγκεφαλικές βλάβες προξενεί βλάβες και σε άλλα σημεία του σώματος.

3 comments:

  1. κ βεβαίως ο σωστος αντιφασιστας πρεπει να αντισταθει κ να πολεμησει κατά της εννομης ταξης όπως κ διεταξε προσφάτως πρωην νομπελιστας προεδρος προς χαρην της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ReplyDelete