Thursday, January 26, 2017

Δεν μας έφθαναν τα χριστιανικά κατηχητικά, τώρα θα έχουμε και τα διεμφυλικά κατηχητικά σχολεία



Επιτέλους, με τα νέα σχολικά προγράμματα γινόμαστε εβρωπέη. 

Η σχολική εκπαίδευση στην Ελλάδα διευρύνεται σε νέους "πνευματικούς" ορίζοντες. Το νέο πόνημα-εγκύκλιος του υπουργείου αφελληνισμού θα μπορούσε να έχει τον τίτλο "Η κατήχηση του διεμφυλικού".

Μετά την γελοία θεωρία ότι οι φυλές δεν υφίστανται και ότι αποτελούν κοινωνικές κατασκευές, μετά την επίσης γελοία θεωρία ότι τα έθνη δεν υπήρχαν αλλά αποτελούν σύγχρονες κοινωνικές κατασκευές, τα ελληνόπουλα καλούνται να μάθουν μία νέα γελοία θεωρία: ότι τάχα τα δύο φύλα είναι κοινωνικές κατασκευές, και όχι αντικειμενικές βιολογικές πραγματικότητες. Τα ελληνόπουλα θα διδαχθούν ότι πρόκειται για εύπλαστες και εναλλάξιμες ταυτότητες.

Διότι έτσι συμφέρει τις οργανώσεις των LGBT.

Οι εγκληματικές τους θεωρίες προξενούν οντολογική και συναισθηματική υπέλιξη στον πληθυσμό που θα υποστεί την πλύση εγκεφάλου της ευρωπαϊκής "προόδου". Οι αντικοινωνικές τους απόψεις παρουσιάζονται ως δήθεν ανθρωπιστικές.

Οι θεωρίες των "προοδευτικών" συναγωνίζονται τις χριστιανικές βλακώδεις θεωρίες περί σώματος και ψυχής.

Αν η ανάρτηση της lifo.gr είναι αξιόπιστη, τότε το υπουργείο αφελληνισμού ορίζει ότι:

"Στην εγκύκλιο επισημαίνεται ότι αφενός οι μαθητές/τριες υποχρεούνται να παρακολουθούν κανονικά τις δράσεις της εβδομάδας, αφετέρου ότι κατά την υλοποίηση δράσεων για τους μαθητές/-τριες από εκπροσώπους συνεργαζόμενων φορέων η παρουσία του/της διδάσκοντα/διδάσκουσας κάθε τμήματος είναι υποχρεωτική. Πηγή: www.lifo.gr"

"Υποχρεούνται" οι μαθητές να υποστούν την πλύση εγκεφάλου της πολιτικής ορθότητος.

Φθάσαμε στο εξής γελοίο σημείο: ενώ σωστά επιτρέπεται στους Έλληνες μαθητές να απέχουν από την χριστιανική κατήχηση, εν τούτοις απαγορεύεται να απέχουν από την ομοφυλοφιλική και διεμφυλική κατήχηση.

Δεν μας έφθαναν τα χριστιανικά κατηχητικά, τώρα θα έχουμε και τα διεμφυλικά κατηχητικά σχολεία.

Το νέο πλήγμα στην Παιδεία ως συνήθως μασκαρεύεται με τις γνωστές αντιρατσιστικές πομφόλυγες περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Πρόκειται ξεκάθαρα γία ψυχολογική βία εις βάρος των νεαρών μαθητών από την πλευρά του μισελληνικού κράτους και της ευρωπαϊκής πολιτικής ορθότητος.

Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων εκτός από την απαίτηση του να απέχουν τα παιδιά τους από τέτοιες εκτρωματικές, αφύσικες, και ανθελληνικές κατηχητικές συνάξεις, οφείλουν να απαιτούν καθημερινώς:

Europa delenda est

Αυτή είναι η μόνη σωτηρία για τον Ελληνισμό

2 comments:

  1. Είδες ένα πράγμα όμως,με το που αφαίρεσαν την ορθοδοξία απο τα σχολεία αμέσως ήρθε ο σατανάς της ανωμαλίας !

    ReplyDelete
  2. όλα τα σχόλια στο lifo υπέρ του εγκλήματος, μιλάμε για ελευθερία του λόγου, όχι αστεία.

    ReplyDelete