Saturday, January 7, 2017

Καθεστωτικοί δημοσιογράφοι στην προσπάθειά τους να απαξιώσουν την Ελληνική Θρησκεία την συνδέουν με τον απατεώνα Σώρρα


Καθεστωτικά μμε όπως το newsit.gr του Ευαγγελάτου και ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, αναπαράγουν χριστιανικές αθλιότητες εις βάρος της Ελληνικής Θρησκείας.

Με ανθελληνικό μένος οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι πήραν συνεντεύξεις από πρώην ή νυν οπαδούς του Σώρρα και προσπάθησαν να συκοφαντήσουν την Ελληνική Θρησκεία ισχυριζόμενοι ότι οι τελετές ορκωμοσίας του Σώρρα είχαν "δωδεκαθεϊστικές ή σατανιστικές προεκτάσεις".

Αναπαράγουν τις γνωστές αθλιότητες της μισελληνικής αιρέσεως των ναζωραίων.

Αδιαφορώντες για την δημοσιογραφική δεοντολογία, οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι δεν καλούν εκπροσώπους της Ελληνικής Θρησκείας ώστε να απαντήσουν στις συκοφαντίες και τα ψεύδη που αναπαράγουν.

Αντ' αυτού κάνουν ό,τι είναι δυνατόν ώστε να αποκρύψουν την ομολογία του Αρτέμη Σώρρα όστις έχει ανακοινώσει δημοσίως ότι δεν είναι Έλλην στο θρήσκευμα.

Τονίζουμε στα καθεστωτικά μμε Alpha και newsit.gr ότι οφείλουν να δημοσιεύσουν και την δική μας ανακοίνωση:

Ο Αρτέμης Σώρρας ουδεμία σχέση έχει με το κίνημα Επανελληνίσεως, τους Πατρώους Θεούς, και την Ελληνική Θρησκεία.

Όποιος δημοσιογράφος αποσιωπά τις ανακοινώσεις μας είναι ψεύτης και απατεών, μεγαλύτερος από τον Σώρρα.

Ιερά ΕθνικοΑπελευθερωτική Κοινωνική Συμμαχία

3 comments:

  1. Δουλεύω στα ΜΜΕ 20 χρόνια Ιφικράτη (είμαι τεχνικός), τα λαμόγια οι δημοσιογράφοι τα παίρνουν για να κάνουν ρεπορταζ και να ενημερώσουν τους υπνωτισμένους τηλεθεατές.
    Αν σε δω από κοντά θα σου πω ιστορίες για αυτά τα καθάρματα ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Στο συγκεκριμένο ζήτημα τα παίρνουν ώστε να συνειδητά ψέμματα ή μεταδίδουν αυτό που και οι ίδιοι πιστεύουν;

      Delete
  2. Οι δημοσιογράφοι έχουν «ειδικότητες» άλλοι είναι για αθλητικό ρεπορτάζ άλλοι για οικονομικό άλλοι για πολιτιστικό άλλοι για εγκλήματα εδώ έχουμε τα λαμόγια που ασχολούνται με την εκκλησία και για να τα έχουν καλά με το παπαδαριό αναπαράγουν ψέματα και συκοφαντίες χαϊδεύουν τα αυτιά τους και περιμένουν ανάλογο χαρτζιλίκι και ανταμοιβή, σε βάθος χρόνου με τις γνωριμίες που κάνουν χώνονται σε γραφεία τις αρχιεπισκοπής και γίνονται υπάλληλοι και τους εκπροσωπούν και επίσημα. Δείτε πόσοι δημοσιογράφοι έχουν γίνει βουλευτές ευρωβουλευτές μέχρι και ποδοσφαιρικοί παράγοντες!!

    ReplyDelete