Wednesday, January 11, 2017

Ο διαχωρισμός της ελληνικής πολιτισμικής ταυτότητος από την ελληνική εθνικότητα, δια του πολυπολιτισμού


Αρκετοί Έλληνες πέφτουν στην παγίδα του "καλού" (λαθρο)μετανάστη, ο οποίος τάχα είναι/θα γίνει καλός Έλληνας, ασχέτως εθνοφυλετικής καταγωγής.
Σκοπός όσων προωθούν αυτή την ιδέα είναι να αποσυνδέσουν πλήρως την ελληνική εθνικότητα από την βιολογική της υπόσταση.
Με το πρόσχημα ότι κάποιος αλλόφυλος (λαθρο)μετανάστης μπορεί να ενστερνιστεί την Ελληνική Παιδεία, κλπ
Το ζήτημα είναι ότι εκτός από ψεύτες είναι και ανιστόρητοι όσοι διαδίδουν τέτοιες ανοησίες.
Όταν κάποιος αρνείται να υπερασπιστεί τα ελληνικά γονίδια, δεν υπάρχει πιθανότητα ούτε για μία στο εκατομμύριο να υπερασπιστεί τα ελληνικά μιμήδια.
Αυτός που αρνείται να νομοθετήσει την συνταγματική κατοχύρωση της φυλετικής ενδογαμίας, είναι αδύνατον να μας πείσει ότι θα κατοχυρώσει συνταγματικώς την υπεράσπιση της ελληνικής πολιτισμικής καθαρότητος.
Το βασικό παραμύθι των υπερασπιστών μίας πολυφυλετικής Ελλάδος, στηρίζεται σε μία λανθασμένη υπόθεση: ότι τάχα όλοι αυτοί οι αλλόφυλοι θα ενσωματωθούν στη ελληνική κουλτούρα.
Όσο αλλοιώνεται η εθνολογική σύνθεση ενός πληθυσμού, τόσο θα προάγεται ο πολυπολιτισμός ως κυρίαρχο δόγμα.
Το απέδειξε η Αμερική. Με τόσες φυλές που έχουν εισβάλει σε αυτή την χώρα είναι αδύνατον να μην ξεπηδούσε ο πολυπολιτισμός ως κυρίαρχο δόγμα. Πολυπολιτισμική χώρα είναι και η Ρωσία παρ' ό,τι κυριαρχεί ο συντηρητισμός ως κυρίαρχο αφήγημα.
Μία πολυφυλετική Ελλάδα, είναι δεδομένο ότι θα μετατραπεί πρώτα σε πολυπολιτισμική, και μετά σε πολυγλωσσική χώρα.
Δεν είναι τυχαίο ότι στις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ η ισπανική γλώσσα λειτουργεί ως δεύτερη επίσημη γλώσσα.
Ο σκοπός όσων κτυπούν την Ελληνική φυλή με γελοία αντιρατσιστικά σοφίσματα, δεν είναι να διαχωριστεί μόνον η ελληνική εθνικότητα από την ελληνική φυλή. Θέλουν να διαχωριστεί και η ελληνική πολιτισμική ταυτότητα από την ελληνική εθνικότητα. Και θα ακολουθήσει η ελληνική γλώσσα.
Ήδη έχουν διαχωρίσει τον Ελληνικό Λαό από την Ελληνική Θρησκεία, και το ελληνικό νόμισμα. Ο δε Ζουράρις ουσιαστικώς διεχώρισε τα ελληνικά εδάφη από την ελληνική εθνικότητα, είπε "ας χάσουμε νησιά, όχι όμως την γλώσσα".
Επομένως διαχωρίζουν μεθοδικώς την ελληνική εθνικότητα από την φυλή, τον πολιτισμό, το νόμισμα, τα εδάφη, την γλώσσα, την θρησκεία.
Τέλος όσοι ψιττακοί αναπαράγουν την ανοησία ότι τάχα δεν έχει σημασία η φυλή ενός ατόμου, καλά θα κάνουν να απαντήσουν στο εξής απλό ερώτημα:
Εμείς οι Έλληνες, ως λευκό μεσογειακό φύλο, θα μπορούσαμε να έχουμε αναπτύξει τον Κινεζικό πολιτισμό; Αντιστρόφως, οι Κινέζοι ως κίτρινη ασιατική φυλή, θα μπορούσαν να έχουν αναπτύξει τον Ελληνικό Πολιτισμό; Ένα αφρικανικό φύλο θα μπορούσε να έχει αναπτύξει τον Γερμανικό πολιτισμό; Ένα γερμανικό φύλο θα μπορούσε να αναπτύξει τον πολιτισμό των Ινδιάνων της Αμερικής;
Με τον όρο πολιτισμός, δεν εννοούμε μόνον τα τεχνολογικά επιτεύγματα ενός λαού. Εννοούμε την αισθητική, την τέχνη, την φιλοσοφία, την ποίηση, την θρησκεία, τα ήθη, τα έθιμα, τους νόμους, την μυθολογία, την κοσμογονία, τους θεσμούς, κ.α.
Η απάντηση έχει δοθεί από την ιστορία. Προφανώς όχι. Διότι απλούστατα ο πολιτισμός κάθε λαού εδράζεται πάνω σε μία εθνοφυλετική βάση.
Οι αντιφυλετικές πομφόλυγες έχουν μόνον έναν σκοπό. Να εκφοβίσουν τους αφελείς και τους αμαθείς. Τίποτε θετικό δεν έχουν προσφέρει στην ανθρωπότητα, παρά μόνον σιωπηρές γενοκτονίες - δια της επιμειξίας και της αφομοιώσεως.

9 comments:

  1. ΔΕΝ υπάρχει Ελληνική φυλή..αλλά ελληνικό έθνος..υπήρχε τώρα έμεινε ένα γυφτομπατακλαν.
    ορθοδοξων και νεοπαγανιστών !
    Αφήστε πια ήσυχους τους νεκρούς Έλληνες

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο κομπλεξισμός σου που δεν γεννήθηκες Έλληνας φωνάζει από χιλιόμετρα. Άντε τώρα να μασουλήσεις κάνα βελανίδι.

      Delete
    2. ΧΑΑΑΑ καημένε τουρκοαρβανίτη,όλα τα βλαχακια νομιζουν τον εαυτό τους Ελληνα!

      Delete
    3. Πιο Ελληνας ήταν ο Χριστός που δηθεν τον πολεμουν από τον κάθε νεοπαγανιστή παρακμιακό
      Και στον Μεσογειακό φαινότυπο άνηκε..και την Ελληνική ομιλούσε ..καμια σχέση με Ρασσιάδες και Αμυραδες της Ρωμαίικης παρακμής

      Delete
    4. Είμαι απευθείας απόγονος με χιλιάδες χρόνια καταγεγραμμένης Ελληνικής ιστορίας. Εσύ κοίτα τι θα κάνεις κακόμοιρε. Το μέλλον αποδεικνύεται δυσοίωνο για κάθε μισελληνικό διεθνιστικό απολειφάδι.

      Delete
    5. Μια μπανάνα και ένα αγίασμα στον λοβοτομημένο κύριο.

      Delete
    6. Δεν ήταν ανάγκη να μοστράρεις φάτσα κάρτα και αυτό το "Σούλζ" στο μπλογκ που έφτιαξες για να τρολλάρεις τον Ιφικράτη και τους Δωδεκαθειστές ή ότι άλλο είχες κατά νου.Έλα με το κανονικό σου προφίλ με το "άστρο".

      Delete
    7. Αναλφάβητος εντελώς. Κάπου έλεος, κάνεις και κριτική. Κακόμοιρε.

      Delete
  2. Δεν μπορούν να μας αφομοιώσουν με βαρβάρους και ειδικά με ισλαμιστές και φυσικά ούτε οι λάθροεισβολείς. Ας κάνουν ότι θέλουν όσο περισσότερους φέρνουν τόσο το εθνικό συναίσθημα και ο πατριωτισμός μεγαλώνει , όσο οι δημοσιογράφοι τους προωθούν τόσο μεγαλώνει το μίσος μας για το ανθελληνικό κράτος .

    ReplyDelete