Monday, January 23, 2017

Η μακροπρόθεσμη Ελληνική δημογραφική πολιτική


Η μακροπρόθεσμη δημογραφική πολιτική αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο εθνικής ασφαλείας και οικονομικής αναπτύξεως.

Πρέπει να χαράσσεται από αξιωματούχους με ορίζοντα αιώνων.

Και αφού αυτή την στιγμή οι ειδικοί επιστήμονες δεν ενδιαφέρονται για την επιβίωση του Ελληνικού Λαού, η ευθύνη για την χάραξη δημογραφικής πολιτικής πέφτει στους δικούς μας ώμους.

Η Ελληνική δημογραφική πολιτική πρέπει να περιλαμβάνει:

1. Την υποχρεωτική αύξηση των γεννήσεων μεταξύ Ελλήνων πάνω από το όριο των 100 εκατομμυρίων, το οποίο είναι το ελάχιστο όριο ασφαλείας για την διασφάλιση της επιβιώσεως του Ελληνισμού βάσει των πολλαπλών εξωτερικών κινδύνων που αντιμετωπίζει.

2. Την συνταγματική κατοχύρωση της ενδογαμίας.

3. Την απαγόρευση της επιμειξίας με αλλοεθνείς.

4. Τον περιορισμό των αμβλώσεων μόνον σε περιπτώσεις όπου κινδυνεύει η υγεία της εγκύου και στην περίπτωση βιασμού.

5. Την δημιουργία κοινωνικών υποδομών (ευρύχωρη στέγη, βρεφονηπιακοί σταθμοί, κλπ) για την διευκόλυνση των Ελληνικών πολυτέκνων οικογενειών.

6. Υλικές(επιδόματα), ηθικές(κοινωνική αναγνώριση), και πολιτικές ανταμοιβές(προτίμηση σε αξιώματα) για τους Έλληνες πολυτέκνους. Αντιθέτως τιμωρίες και κοινωνική υποβάθμιση σε όσους Έλληνες αρνούνται να κάνουν παιδιά.

7. Την ενίσχυση του θεσμού της υιοθεσίας για όσους έχουν πρόβλημα τεκνοποιήσεως. Πρέπει να υιοθετούν ορφανά Ελληνόπουλα.

8. Την νομική κατοχύρωση της ευγονικής ώστε μαζί με την αριθμητική αύξηση των Ελλήνων, να επιτευχθεί η ποιοτική βελτίωση του πληθυσμού.

9. Την απόδοση Ελληνικής ιθαγενείας και υπηκοότητος στους Έλληνες του εξωτερικού.

10. Την προστασία των Ελλήνων του εξωτερικού από την βιολογική επιμειξία και την πολιτισμική αφομοίωση από τις ξένες πλειοψηφικές κοινωνίες.

11. Την αναγόρευση της Ελληνικής πολιτισμικής και βιολογικής Συνέχειας ως επίσημο κρατικό δόγμα.

12. Τον δραστικό περιορισμό της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας.

13. Την αναγωγή της λαθρομεταναστεύσεως σε πολεμική πράξη εισβολής και κατοχής.

14.Την μαζική απέλαση των εισβολέων, και τον δραστικό περιορισμό των γεννήσεων των αλλοφύλων επί ελληνικού εδάφους.

15. Την διάσπαση των συμπαγών αλλοφύλων μειονοτικών ομάδων και την υποχρεωτική μετεγκατάσταση τους μακριά από τα ελληνικά σύνορα ώστε να μειωθεί η ιδεολογική επιρροή από όμορα κράτη.

16. Την δραστική μείωση εχθρικών πληθυσμών παντί τρόπω με την ανάληψη μη-στρατιωτικών πολεμικών επιχειρήσεων.

17. Την δημιουργία Ελληνικών πολλαπλών, εναλλακτικών, κρατικών δομών εκτός των υπαρχόντων συνόρων. Ήτοι συγκρότηση Ελληνικών πόλεων-κρατών, αμφικτυονιών, αυτονόμων ζωνών, αποικιών, στην Ασία, στην Νότιο και Βόρειο Αμερική, στην Ευρώπη, στην Αφρική, στην Μέση Ανατολή, και όπου αλλού δημιουργείται πολιτικό κενό, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες επιβιώσεως του Ελληνισμού σε εστίες εκτός της σημερινής Ελλάδος. Σε περιπτώσεις εθνικής καταστροφής, να δύνανται οι Ελληνικοί πληθυσμοί να μετεγκασταθούν εύκολα και γρήγορα σε άλλο Ελληνικό κράτος, χωρίς να υποστούν μετάλλαξη.

18. Την κατάρτιση σχεδίων για την δραστική καταπολέμηση του αριθμού των θανάτων των Ελλήνων από τροχαία δυστυχήματα, από αρρώστιες(καρκίνο, εγκεφαλικά, εμφράγματα, κ.α.), από εργατικά ατυχήματα, από την κακή διατροφή, κ.α.

19. Την αναβάθμιση του δημογραφικού πεδίου και της βιοπολιτικής σε πεδίο πολέμου, με το οποίο πρέπει να ασχολούνται επαγγελματίες μόνιμοι αξιωματικοί, οι οποίοι θα αποφοιτούν από ειδικές στρατιωτικές ακαδημίες.

4 comments:

 1. Επίσης τεχνιτή γονιμοποίηση μόνο με σπέρμα Έλληνα δότη για Ελληνίδες μητέρες, και τεχνιτή γονιμοποίηση με αλλοδαπό δότη σπέρματος για αλλδοδαπή γυναίκα, καθώς έχουμε και το φαινόμενο ξένοι να έρχονται στην Ελλάδα τεχνιτή γονιμοποίηση λόγω μεγάλης επιτυχίας των γιατρών μας και δεν έχω ιδέα τι σπέρμα χρησιμοποιουν τότε.
  Από την άλλη βέβαια ίσως να πρέπει να απαγορευτεί τελείως η τεχνιτή γονιμοποίηση γιατί ότι δεν επιτρέπει η φύση, κάποιο λόγο έχει.

  ReplyDelete
 2. Λευκός να είναι και ότι να ναι !
  Αυτά τα περί Ελληνικής φυλής ανήκουν σε παλαιές εποχές !

  Τωρα το Θέμα ειναι η Ευρωπη να μην κυριαρχείτε από τους Γερμανούς,αλλά από το Ηνωμένο Βασίλειο η την Αγγλία και όλο το Ατλαντικό μπλοκ ,αλλά ούτε και από την Γαλλια !
  Γαλλία και Γερμανία πρέπει να είναι στα μαχαίρια !

  Με συμμαχία Αγγλίας Ελλάδας ,η Ελλ΄δα θα αναβαθμιστεί,και επίσης σε πνευματικό επίπεδο ειμαστε πιο κοντα με τους Αγγλους και τους Αμερικανους παρά με τους Γαλλογερμανους  ReplyDelete
  Replies
  1. Λευκός είσαι και φαίνεσαι, εγώ είμαι Έλλην και μόνο Έλλην. Αποστάτη της πατρίδας.

   Delete
  2. Γελώ,θες να το παίξεις συνθηματίας "λευκός είσαι και φαίνεσαι "

   Ελληνική φυλή ΔΕΝ υπάρχει παρά Ελληνικό έθνος, με διάφορους φυλετικούς τύπους της λεγόμενης λευκής φυλής ,άρα το χαζο συνθηματακι σου δεν έχει λογική !

   Αλλά αφού είσαι Ελλην και όχι λευκός πες μου τότε τα φυλετικα χαρακτηριστικά της "Ελληνικής φυλής"

   Delete