Wednesday, October 7, 2015

Η απόκρυψη εισοδημάτων και περιουσίας από τους ληστοσυμμορίτες είναι εθνικό καθήκον



Τρύφων Αλεξιάδης - Χαρακτηριστική φυσιογνωμία εκπροσωπούσα την ψυχοπαθολογία της σύγχρονης πολιτικής σκηνής στην Ελλάδα. Ο άνθρωπος είναι ψυχασθενής. Θέλει να επιβάλλει φόρο ΕΝΦΙΑ σε ακίνητα Ελλήνων του εξωτερικού.

Κατά την ίδια λογική θα μπορούσε να επιβάλλει φόρο σε μισθωτές υπηρεσίες και κεφαλαιακά κέρδη Ελλήνων που έχουν αποκτηθεί στο εξωτερικό.

Βέβαια για να είμαστε αντικειμενικοί, η πρώτη διδάξασα τοιαύτης αθλιότητος είναι η Αμερικανική κυβέρνηση η οποία απαιτεί να φορολογεί την περιουσία των Αμερικανών πολιτών που ζούν στον εξωτερικό.

Από την νέα αθλιότητα της κατοχικής κυβερνήσεως Τσίπρα και του Αλεξιάδη, οι Έλληνες πρέπει να αποκομίσουν το συμπέρασμα ότι ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να δηλώνουν την περιουσία τους στο ρωμέικο μισελληνικό κράτος.

Ούτε την κινητή ούτε την ακίνητη. Και να κάνουν ό,τι είναι λογιστικώς, νομικώς, και ανθρωπίνως δυνατόν για να την προστατεύσουν από την ληστοσυμμορία του Τσίπρα.

Η απόκρυψη της περιουσίας και των εισοδημάτων των Ελλήνων από την κατοχική ληστοσυμμορία Τσίπρα δεν είναι απλώς ανθρώπινο δικαίωμα. Είναι εθνικό καθήκον.


              

5 comments:

  1. "Από την νέα αθλιότητα της κατοχικής κυβερνήσεως Τσίπρα και του Αλεξιάδη, οι Έλληνες πρέπει να αποκομίσουν το συμπέρασμα ότι ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να δηλώνουν την περιουσία τους στο ρωμέικο μισελληνικό κράτος."

    Θα ήταν πρακτική συμβουλή, αν δεν ήταν για το γεγονός ότι ο μέσος Έλληνας είναι ρουφιάνος που θέλει να αρπάξει την γη του γείτονος. Μόνον οι βοσκοί που ζουν απομονωμένα μπορούν να κάνουν αυτά που συμβουλεύεις.

    ReplyDelete
  2. Ιφικράτη, καλά όλα αυτά,μα αν δεν υπάρξουν παράλληλες οικονομικές δομές, αλληλοπροστασία μεταξύ των μη συμμορφούμενων με το (κατοχικό) καθεστώς και ζώνες επιρροής/ελευθερίας μόνο λόγια θα είμαστε.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Που πήγαν τα σακουλακια ΚΑΙ τα καπακια;

      ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!

      Απο τα κατωτέρω φαίνεται ότι κανείς δεν γνωρίζει τίποτα!

      Που πήγαν τα σακουλακια;

      Όταν πήγαινα λύκειο (96-98 ) μαζεύαμε σακουλάκια απο τα πακέτα των τσιγάρων και τα δίναμε σε κάποια άτομα που μας είπαν ότι τα μαζεύουν γιατί αν μαζέψουν ένα κιλό θα τα πάρει μια εταιρία και θα δώσουν ένα αναπηρικό καρότσι σε κάποιο άτομο που το έχει ανάγκη.
      Τώρα που το ξανασκεφτομαι...σίγουρα ήταν μουφα η ιστορία αλλά που πήγαιναν όλα αυτα τα σακουλάκια; γνωρίζετε κατι;

      αυτό με τα σακουλάκια δεν το ειχα ξανακούσει...εγώ μαζευω καπάκια από μπουκάλια και τα δίνω σε μια φιλη μου καθηγητρια. Στο σχολείο τους αν μαζέψουν 5000 (νομιζω) καπακια, αγοραζουν με αυτα ενα αναπηρικο καροτσακι. Εχουν πάρει ήδη ένα και συνεχίζουν να μαζευουν και άλλα...
      δεν ξερω ποια εταιρια κανει αυτη την ενεργεια, αλλα .... (πω πω χαζομάρα!) της αξιζουν συγχαρητηρια!

      και γω μαζευω τα καπακια! και τα δινω σε μια γιαγια που τα δινει καπου αλλου για να παρουν καροτσακι,,,

      Ρε συ και γω το θυμαμαι αυτο με τα σακουλακια.. θυμαμαι τα μαζευε μια καθηγητρια και καπου τα πηγε.. Τωρα που δεν θυμαμαι.

      και γω μαζευω τα καπακια! και τα δινω σε μια γιαγια που τα δινει καπου αλλου για να παρουν καροτσακι,,,
      Οταν λετε μαζευεται τα καπακια τα πλαστικά εννοειται απο αναψυκτικά και εμφιαλωμένα νερά; και που τα πατε; ειναι ολο αυτο διασταυρωμένο με εταιρια οτι οντως βοηθανε αναπηρα ατομα;;;;
      Ρωτάω ωστε αμα ισχυει να αρχισω να το διαδίδω να μαζεψουμε και να τα παμε σε μια εταιρια για να βοηθηθεί καποιο αναπηρο άτομο.

      Σακουλάκια μαζεύαμε και εμείς, δεν θυμάμαι την αιτία, Για αναπηρικό καρότσι μαζεύαμε εκείνη την εποχή 1996-98 περίπου, από τα κουτάκια τα αναψυκτικά το σιδεράκι που έχουν για να τα ανοιξεις!!!!!!

      Όσο για τα καπάκια τα μαζεύω πάνω από 4 χρόνια τώρα, ίσως και 5 και τα δίνω στην συνυφάδα μου, που τα δίνει στην κουμπάρα της που δουλεύει σε ιδιωτικό σχολείο του Πειραιά. Εκεί τα μαζεύουν. Η αιτία είναι ότι.......... "κάθε καπάκι αντιστοιχεί στο πόσιμο νερό μιας μέρας ενός παιδιού του τρίτου κόσμου".

      (Τέτοια χαζομάρα δεν ξανάκουσα! Άς μου αποδείξει κάποιος από που βγαίνει αυτή η αντιστοιχία!)


      Τώρα το πως τα αξιοποιούν δεν ξέρω.

      Εγώ αυτά τα χρόνια σίγουρα έχω στείλει πάνω από 5000 καπάκια!!!!!!!!!!


      ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

      Παιδιά τα φώτα σας!!!Μάζεψα μερικές χιλιάδες καπάκια γιατί μου είπαν πώς δίνεται ένα ηλεκτρικό αμαξίδιο από κάποιες εταιρίες εμφιάλωσης νερού. Ξέρει κανείς κάτι? Ευχαριστώ

      Εγώ προσωπικά μαζεύω αρκετά και τα δίνω σε μια συγγενή αθήνα για να παίρνουν καροτσάκια... μάλλον σε ιδρύματα. θα μάθω και θα σου πω.

      ήθελα και εγώ καιρό να το θίξω γιατί μαζεύουμε μήνες και δεν μιλάμε αναγκαία για καπάκια από νερό... από όποιο μπουκάλι και αν είναι κάνει.

      (αρκεί να συντηρούμε την χαζομάρα!)

      Γι αυτό προς το παρών κρατήστε τα καπάκια σας μέχρι να υπάρξει κάποια σχετική ανακοίνωση.

      Eμεις στο λογιστηριο μαζευαμε τα καπακια και τα διναμε στο βοηθο του καφεντζη και λεει οτι τα μαζεψε τα 1000 καπακια.

      1000. καπάκια για ποιο λόγο;
      Ποια εταιρεία τα πριμοδοτεί, για ποιο σκοπό;

      Ελα ντε?
      Δεν ξερω.

      Delete
  3. Μήπως μπορείς να μας εξηγήσης τα σακκουλάκια και τα καπάκια πώς ακριβώς σχετίζονται με την ανάρτηση του Ιφικράτους;

    ReplyDelete
  4. Έλα ντέ , πως;

    ReplyDelete